• Acular er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin som brukes til å redusere betennelse og smerte i øynene. Den aktive ingrediensen i Acular er ketorolac trometamol, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake betennelse og smerte. Acular er vanligvis foreskrevet for å behandle smerter og betennelser etter øyeoperasjoner eller ved visse øyesykdommer.
  kr 351.05
 • Alphagan er en medisin som brukes for å senke øyetrykket hos personer med glaukom eller forhøyet intraokulært trykk. Den inneholder den aktive ingrediensen brimonidin, som virker ved å redusere mengden av væske som produseres i øyet og øke utstrømningen av væske.
  kr 856.80
 • Ansaid er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å behandle smerter og betennelse i kroppen. Det virksomme stoffet i Ansaid er flurbiprofen, som fungerer ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner - stoffer som forårsaker smerte og betennelse. Ansaid kan brukes til å behandle tilstander som leddgikt, muskelsmerter, menstruasjonssmerter og tannpine. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Ansaid, og å unngå å bruke det i lengre perioder enn anbefalt på grunn av risikoen for bivirkninger.
  kr 321.28
 • Azopt er en øyedråpe som inneholder virkestoffet brinzolamid. Den brukes til å senke øyetrykket hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Azopt virker ved å redusere mengden av væske som produseres i øyet, og dermed redusere trykket. Det er kun tilgjengelig på resept fra lege.
  kr 1142.47
 • Besivance er en øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av visse typer bakterier. Den inneholder besifloksacin, som tilhører gruppen av antibiotika kalt fluorokinoloner. Besivance virker ved å hemme veksten av bakterier i øyet, og kan bidra til å lindre symptomer som rødhet, hevelse og pussdannelse. Dette legemidlet er kun tilgjengelig på resept fra en lege.
  kr 685.48
 • Betoptic er en øyedråpe som inneholder virkestoffet betaxolol. Den brukes til å senke øyetrykket hos personer med åpenvinkelglaukom eller forhøyet intraokulært trykk. Betaxolol virker ved å redusere mengden av væske som produseres i øyet, og øker utstrømningen av væske.
  kr 428.40
 • Bimatoprost er en medisin som brukes for å behandle økt trykk i øyet og glaukom. Det virker ved å senke trykket i øyet ved å øke utstrømningen av væske fra øyet. Bimatoprost kan også brukes til å øke veksten av øyevipper hos personer med hypotrichose (mangel på øyevipper).
  kr 1142.47
 • Ciloxan er en antibiotisk øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av visse typer bakterier.
  kr 220.12
 • Combigan er en kombinasjonsmedisin som brukes for å senke høyt øyetrykk hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Den inneholder to aktive ingredienser, brimonidin og timolol, som virker ved å redusere produksjonen av væske i øyet og øke utstrømningen av væske. Combigan administreres som øyedråper og kan forårsake bivirkninger som tørr munn, hodepine og øyeirritasjon.
  kr 743.81
 • Cosopt er en medisin som brukes til å senke høyt øyetrykk hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Den inneholder to aktive ingredienser, dorzolamid og timolol, som virker ved å redusere produksjonen av væske i øyet. Cosopt administreres vanligvis som øyedråper og kan forårsake bivirkninger som tørrhet i øynene, hodepine og kvalme. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Cosopt.
  kr 856.80
 • Cyclogyl er et medikament som brukes til å utvide pupillen i øyet under øyeundersøkelser eller kirurgiske inngrep. Det virker ved å blokkere muskelaktiviteten i øyet som kontrollerer størrelsen på pupillen.
  kr 321.29
 • Flarex er en reseptbelagt øyedråpe som inneholder det aktive stoffet fluorometholon. Det brukes til å behandle betennelse og hevelse i øyet, for eksempel i forbindelse med allergi eller øyeoperasjoner. Flarex virker ved å redusere betennelse og hevelse i øyet. Det skal brukes etter anvisning fra lege eller øyelege.
  kr 421.25
 • Lotemax er en reseptbelagt øyedråpe som inneholder det aktive stoffet loteprednol etabonat. Den brukes til å behandle betennelse og hevelse i øyet etter øyeoperasjoner eller visse øyeinfeksjoner. Lotemax virker ved å redusere betennelse og allergiske reaksjoner i øyet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Lotemax, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 321.29
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mydriacyl er et medikament som brukes til å utvide pupillen under øyeundersøkelser eller kirurgi. Det virker ved å blokkere en nevrotransmitter kalt acetylkolin, som normalt ville begrense pupillens størrelse. Mydriacyl kan også brukes til å behandle visse øyesykdommer som iritt eller uveitt.
  kr 456.96
 • Ocuflox er en antibiotisk øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av bakterier.
  kr 220.12
 • Restasis er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av tørre øyne. Det inneholder den aktive ingrediensen cyclosporin A, som reduserer betennelse i øyets tårekjertler og øker produksjonen av tårevæske for å lindre symptomer på tørre øyne.
  kr 721.19
 • Restasis® - ophthalmic emulsion containing 0.05% of cyclosporine, made by Allergan, which is indicated to increase tear production in patients whose tear production is presumed to be suppressed due to ocular inflammation associated with keratoconjunctivitis sicca. Increased tear production was not seen in patients currently taking topical anti-inflammatory drugs or using punctal plugs.
  kr 115.84
 • Timoptic er en medisin som brukes til å senke øyetrykket hos personer med glaukom eller høyt øyetrykk. Den inneholder virkestoffet timolol og virker ved å redusere mengden av væske som produseres i øyet. Timoptic kommer i form av øyedråper og skal brukes som anvist av lege eller optiker. Det er viktig å følge instruksjonene nøye for å oppnå optimal effekt og unngå bivirkninger.
  kr 237.98
 • Tobradex er en kombinasjonsmedisin som inneholder to aktive ingredienser, tobramycin og dexametason. Den brukes til å behandle øyeinfeksjoner og betennelser, spesielt konjunktivitt og blefaritt. Tobramycin er et antibiotikum som dreper bakterier, mens dexametason er en steroid som reduserer betennelse og hevelse. Tobradex kommer vanligvis i form av øyedråper eller salve.
  kr 214.17
 • Tobrex er et antibiotikum som brukes til å behandle øyeinfeksjoner forårsaket av bakterier. Det inneholder tobramycin som virker ved å hemme vekst og spredning av bakterier. Det kan brukes til behandling av konjunktivitt, keratitt og andre øyeinfeksjoner. Det er tilgjengelig som øyedråper og salve.
  kr 349.84
 • Travatan er en øyedråpe som brukes til å senke øyetrykket hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Den aktive ingrediensen i Travatan er travoprost, som virker ved å øke utstrømningen av væske fra øyet. Travatan skal brukes en gang daglig, vanligvis om kvelden, og kan forårsake bivirkninger som øyeirritasjon, rødhet og økt øyenvippevekst.
  kr 1471.00
 • Trusopt er en medisin som brukes for å senke øyetrykket hos personer med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Den aktive ingrediensen i Trusopt er dorzolamid, som virker ved å redusere mengden av væske som produseres i øyet. Trusopt er tilgjengelig som øyedråper og brukes vanligvis to ganger om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Trusopt, og å informere legen din om eventuelle bivirkninger eller problemer du opplever mens du tar medisinen.
  kr 761.60
 • Xalacom er en kombinasjonsmedisin som brukes til å senke øyetrykket hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller økt intraokulært trykk. Den inneholder to aktive ingredienser, latanoprost og timolol, som virker ved å øke utstrømningen av væske fra øyet og redusere produksjonen av væske i øyet. Xalacom administreres som øyedråper og kan bidra til å forhindre synstap og andre komplikasjoner assosiert med høyt øyetrykk.
  kr 928.27
 • 1) Xalacom® er et kombinert medikament mot glaukom med miotisk effect. Hver ml of Xalacom® inneholder Latanoprost 50 mcg og Timolol Maleate LP som tilsvarer timolol 5 mg. Disse stoffene bidrar til effektiv reduksjon av forhøyet intraokulært trykk på grunn av to forskjellige virkningsmekanismer, noe som gir bedre klinisk effekt sammenlignet med monoterapi.
  kr 1313.89
 • Xalatan er et øyedråpepreparat som brukes til å senke høyt øyetrykk hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon. Det virksomme stoffet i Xalatan er latanoprost, som øker utstrømningen av øyevæske og dermed reduserer trykket i øyet. Xalatan skal brukes en gang daglig, vanligvis om kvelden.
  kr 821.11
 • Zovirax-Ophtalmic er en medisin som brukes til å behandle øyeinfeksjoner forårsaket av herpes simplex-viruset.
  kr 321.28

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.