• Topamax er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi og migrene. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen som kan føre til anfall eller hodepine. Topamax kan også brukes til å behandle andre tilstander som bipolar lidelse og alkoholavhengighet. Det kan ha bivirkninger som kvalme, tretthet og svimmelhet, og bør kun tas under veiledning av en lege.
  kr 17.55
 • Advil-Dual-Action er en medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse. Den inneholder ibuprofen og acetylsalisylsyre, som virker sammen for å gi en rask og langvarig lindring av smerte og betennelse. Medisinen kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert hodepine, tannverk, menstruasjonssmerter, leddsmerter og muskelsmerter. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og å unngå å ta medisinen hvis du har visse helseproblemer, som magesår eller allergi mot aspirin.
  kr 16.06
 • Depakote er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og migrene. Det virker ved å påvirke nivået av visse kjemikalier i hjernen som er involvert i disse tilstandene. Det kan ha bivirkninger som kvalme, tretthet og skjelvinger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar dette legemidlet.
  kr 13.19
 • Imitrex er en medisin som brukes til å behandle migrene. Den virker ved å redusere betennelse og sammentrekning av blodkar i hjernen. Medisinen kan tas som en tablett, injeksjon eller nesespray. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Imitrex, og å unngå overdosering. Vanlige bivirkninger inkluderer kvalme, svimmelhet og tretthet.
  kr 105.91
 • Inderal er en medisin som kalles en betablokker. Den brukes til å behandle høyt blodtrykk, hjertesykdommer, migrene, skjelvinger og visse typer angina pectoris. Den virker ved å redusere hjertets arbeidsbelastning og senke blodtrykket.
  kr 10.71
 • Inderal-La er en medisin som inneholder virkestoffet propranolol. Det brukes til å behandle høyt blodtrykk, angina pectoris (brystsmerter), hjertearytmier (uregelmessig hjerterytme) og migrene. Det virker ved å senke hjertefrekvensen og redusere mengden oksygen som hjertet trenger. Inderal-La er en såkalt betablokker og kan også brukes til å behandle angst og skjelvinger.
  kr 17.06
 • Maxalt er en medisin som brukes til å behandle migrene. Den inneholder rizatriptan som virker ved å innsnevre blodårene i hjernen og redusere betennelse som forårsaker migrene symptomer som hodepine, kvalme og lysfølsomhet.
  kr 106.42
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Sibelium er en medisin som brukes for å forebygge migrene og svimmelhet. Den inneholder det aktive stoffet flunarizin, som virker ved å redusere aktiviteten til visse deler av hjernen som er involvert i migrene og svimmelhet. Sibelium kan også brukes for å behandle andre tilstander som er relatert til hjernen og nervesystemet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Sibelium, da det kan ha bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 19.04
 • Zomig er en medisin som brukes til å behandle migrene og hodepine. Den inneholder virkestoffet zolmitriptan, som virker ved å redusere betennelse og sammentrekning av blodkar i hjernen. Zomig kan tas som en tablett, smeltetablett eller nesespray, og virkningen begynner vanligvis innen en time etter inntak. Det er viktig å følge legens instruksjoner for bruk av Zomig og å ikke overskride anbefalt dose.
  kr 842.57

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.