• Arcoxia er en medisin som tilhører gruppen av såkalte COX-2-hemmere. Den brukes til å lindre smerte og betennelse ved tilstander som artrose, revmatoid artritt og ankyloserende spondylitt. Arcoxia virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer i kroppen som kan forårsake smerte og betennelse.
  kr 23.81
 • Cymbalta er en medisin som inneholder det aktive stoffet duloksetin. Den brukes til å behandle depresjon, generalisert angstlidelse og smertefulle nevropatiske tilstander som diabetisk nevropati og fibromyalgi. Cymbalta virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen, noe som kan bidra til å forbedre humøret og redusere smerteopplevelser.
  kr 12.96
 • Feldene er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser forårsaket av leddgikt og andre inflammatoriske tilstander. Det virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse. Feldene kan tas som tabletter eller som en gel som påføres huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Feldene, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 15.18
 • Indocin er en medisin som tilhører gruppen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den brukes til å behandle smerte, betennelse og stivhet forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, bursitt, tendinitt, gikt og dysmenoré. Indocin virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier som forårsaker betennelse og smerte i kroppen. Det kan tas som en tablett eller kapsel, og doseringen avhenger av pasientens tilstand og respons på behandlingen. Det er viktig å følge legens instruksjoner og ikke overskride anbefalt dose, da Indocin kan ha bivirkninger som mageproblemer, hodepine og svimmelhet.
  kr 10.93
 • Indocin-Sr er en medisin som inneholder virkestoffet indometacin. Den brukes til å lindre smerter og betennelse, spesielt i tilfeller av revmatoid artritt, osteoartritt og ankyloserende spondylitt. Indocin-Sr tilhører en gruppe medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Det virker ved å redusere produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer som forårsaker betennelse og smerter i kroppen. Indocin-Sr skal tas som foreskrevet av legen, og kan ha bivirkninger som mageproblemer og hodepine.
  kr 23.31
 • Motrin er en vanlig reseptfri smertestillende medisin som inneholder ibuprofen. Den brukes til å lindre smerter og redusere feber. Motrin virker ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Det kan også brukes til å behandle betennelser som leddgikt og menstruasjonssmerter.
  kr 10.93
 • Naprosyn er en reseptbelagt medisin som inneholder virkestoffet naproksen. Den tilhører gruppen av medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), og brukes til å lindre smerte og betennelse forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, muskelsmerter, menstruasjonssmerter og migrene. Naprosyn virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake smerte og betennelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Naprosyn, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 10.43
 • Neurontin er en medisin som brukes til å behandle epilepsi og nevropatisk smerte. Den virksomme ingrediensen er gabapentin, som fungerer ved å påvirke aktiviteten til visse nerveceller i hjernen og nervesystemet. Neurontin kan også brukes til å behandle andre lidelser, som angst og søvnløshet, under veiledning av en lege.
  kr 11.94
 • Nimotop er en medisin som brukes for å forebygge og behandle hjerneskade etter blødning i hjernen. Den virksomme ingrediensen i medisinen er nimodipin, som virker ved å utvide blodårene i hjernen og øke blodstrømmen. Nimotop administreres vanligvis som en intravenøs infusjon.
  kr 28.04
 • Orahelp er en aktuell smertestillende gel som inneholder benzokain og klorheksidin. Det brukes til midlertidig lindring av smerte og ubehag forårsaket av mindre munn- og tannproblemer som sår, tannkjøttbetennelse og tannutvinning. Det bør ikke brukes på åpne sår eller skader i munnen.
  kr 276.89
 • Ponstel er et reseptbelagt legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen mefenaminsyre. Det brukes hovedsakelig for å lindre smerte og betennelse forårsaket av menstruasjonssmerter, leddgikt eller andre betennelser. Det virker ved å hemme produksjonen av visse stoffer i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Ponstel bør tas som foreskrevet av legen, og bivirkninger kan inkludere magesmerter, kvalme og hodepine.
  kr 16.12
 • Pyridium er et legemiddel som brukes til å lindre smerte, brennende følelse og hyppig vannlating forårsaket av infeksjoner i urinveiene. Det virker ved å dempe irritasjonen i urinveiene. Pyridium bør ikke brukes som en erstatning for antibiotika, men som et supplement til å lindre symptomene mens man venter på antibiotikabehandling. Det kan forårsake en oransje eller rød farge i urinen, men dette er ufarlig og midlertidig. Pyridium skal ikke brukes i mer enn to dager uten legekonsultasjon.
  kr 17.21
 • Tegretol er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi og nevropatiske smerter. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen og nervesystemet. Tegretol kan også brukes til å behandle bipolar lidelse og trigeminusnevralgi. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Tegretol, da det kan ha alvorlige bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 13.97
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre moderate til sterke smerter. Det virker ved å redusere betennelse og smerte i kroppen. Toradol kan administreres som en injeksjon eller som en tablett. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke brukes riktig.
  kr 15.39
 • Tylenol er en vanlig smertestillende medisin som inneholder paracetamol. Den brukes vanligvis til å lindre milde til moderate smerter, som hodepine, tannverk, menstruasjonssmerter og muskelsmerter. Det kan også brukes til å senke feber. Tylenol er tilgjengelig i ulike styrker og former, inkludert tabletter, flytende suspensjoner og smeltetabletter. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye for å unngå bivirkninger og overdosering.
  kr 6.48
 • Voltaren er et ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser. Det aktive stoffet i Voltaren er diklofenak, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for betennelse og smerte. Voltaren kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert revmatoid artritt, osteoartritt, leddgikt, smerter i rygg og nakke, muskelsmerter, hodepine og menstruasjonssmerter. Det finnes i form av tabletter, kapsler, gel og injeksjonsvæske.
  kr 9.01
 • Xylocaine er et lokalanestetikum som brukes til å bedøve områder av kroppen under medisinske prosedyrer.
  kr 182.16

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.