• Betadine er en antiseptisk løsning som inneholder povidonjod. Det brukes til å desinfisere hud og sår, og kan også brukes til å forhindre infeksjon i mindre kirurgiske inngrep. Betadine virker ved å drepe bakterier, virus og sopp.
  kr 299.85
 • Diflucan er en antifungal medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner forårsaket av Candida-sopp.
  kr 15.07
 • Grifulvin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, håret og neglene. Den aktive ingrediensen i Grifulvin kalles griseofulvin, som virker ved å forhindre sopp fra å vokse og spre seg. Grifulvin kan tas som en tablett eller kapsel, og behandlingsvarigheten kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Vanlige bivirkninger inkluderer kvalme, oppkast og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Grifulvin.
  kr 14.38
 • Gyne-Lotrimin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i underlivet hos kvinner. Den aktive ingrediensen i medisinen er clotrimazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Gyne-Lotrimin påføres vanligvis direkte på det infiserte området og kan gi lindring av symptomer som kløe, svie og irritasjon. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når du bruker denne medisinen.
  kr 220.12
 • Itraconazole er en soppdrepende medisin som brukes til å behandle ulike typer soppinfeksjoner i kroppen, inkludert soppinfeksjoner i huden, neglene, lunger, svelg og spiserør. Medisinen virker ved å hemme veksten av soppceller og hindre spredning av infeksjonen. Itraconazole kan tas som en pille eller kapsel, og doseringen avhenger av alvorlighetsgraden av infeksjonen og pasientens helsestatus. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 31.74
 • Lamisil er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, neglene og hodebunnen. Den aktive ingrediensen i Lamisil kalles terbinafin, og den virker ved å drepe soppen som forårsaker infeksjonen. Lamisil kan tas som tabletter eller påføres som en krem eller gel direkte på det infiserte området. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når du tar Lamisil for å sikre best mulig behandling.
  kr 54.34
 • Lamisil-krem er et reseptfritt legemiddel som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, som fotsopp og ringorm. Kremen inneholder terbinafin som virker ved å drepe soppen som forårsaker infeksjonen. Lamisil-krem påføres direkte på det berørte området og kan gi lindring fra symptomer som kløe, svie og flassing. Det er viktig å følge bruksanvisningen nøye og fortsette behandlingen selv om symptomene forsvinner, for å sikre fullstendig helbredelse.
  kr 192.73
 • Lomexin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i skjeden. Den aktive ingrediensen i Lomexin er fentikonazolnitrat, som virker ved å hemme veksten av sopp. Lomexin kommer vanligvis i form av vaginale kapsler eller krem.
  kr 367.75
 • Lotrisone er en medisin som brukes til å behandle hudinfeksjoner forårsaket av sopp og bakterier. Den inneholder to aktive ingredienser, betametason og clotrimazol, som virker sammen for å redusere betennelse og drepe soppinfeksjoner. Lotrisone påføres direkte på huden og kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert ringorm, fotsopp og eksem. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen din når du bruker Lotrisone, da det kan forårsake bivirkninger og ikke bør brukes på visse områder av kroppen.
  kr 321.28
 • Luzu er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, spesielt ringorm. Den inneholder den aktive ingrediensen luliconazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Luzu påføres direkte på det berørte området en gang daglig i en uke.
  kr 349.84
 • Mentax er et legemiddel som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, spesielt ringorm. Det virker ved å hemme veksten av soppceller og redusere betennelse i huden. Mentax påføres direkte på det infiserte området og skal brukes regelmessig i den foreskrevne perioden for å oppnå best mulig effekt.
  kr 291.54
 • Micatin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, spesielt fotsopp og ringorm. Den inneholder et stoff kalt mikonazolnitrat som hemmer veksten av sopp og bidrar til å lindre symptomer som kløe, brennende følelse og rødhet i huden. Micatin påføres vanligvis direkte på det berørte området i form av krem eller lotion, og bør brukes regelmessig i henhold til legens anbefaling for å oppnå best mulig resultat.
  kr 285.55
 • Micogel er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden. Den inneholder det aktive stoffet mikonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Micogel påføres direkte på det infiserte området og skal brukes regelmessig i henhold til legens instruksjoner. Det er viktig å følge behandlingsplanen og fullføre hele kurset for å sikre effektiv behandling.
  kr 1904.18
 • Nailrox-Nail-Lacquer er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i neglene. Den påføres direkte på neglene og inneholder et stoff som heter amorolfin, som dreper soppen. Det er en effektiv behandling for mild til moderat soppinfeksjon i neglene.
  kr 571.20
 • Nizoral er et legemiddel som inneholder virkestoffet ketokonazol. Det brukes hovedsakelig til behandling av soppinfeksjoner i huden, hodebunnen og neglene. Det kan også brukes mot visse typer håravfall og som en del av behandlingen av Cushings syndrom. Nizoral er tilgjengelig som tabletter, krem, sjampo og løsning til utvendig bruk.
  kr 21.42
 • Nizoral-krem er en antifungal medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, inkludert ringorm, fotsopp og seboreisk dermatitt. Den aktive ingrediensen i Nizoral-krem er ketokonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Det påføres direkte på huden og skal brukes i henhold til legens instruksjoner.
  kr 249.87
 • Nizoral-Shampoo er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i hodebunnen. Den aktive ingrediensen i Nizoral-Shampoo er ketokonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Shampoen påføres direkte på hodebunnen og masseres forsiktig inn i huden før den skylles ut. Nizoral-Shampoo kan brukes en eller to ganger i uken, avhengig av alvorlighetsgraden av soppinfeksjonen.
  kr 278.43
 • Vfend er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner. Den aktive ingrediensen i Vfend er vorikonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp i kroppen. Vfend kan brukes til å behandle en rekke soppinfeksjoner, inkludert invasiv aspergillose, kryptokokkose og candidemi. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Vfend, da det kan ha alvorlige bivirkninger og kan påvirke andre medisiner du tar.
  kr 840.85

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.