• Aricept er en medisin som brukes til å behandle symptomer på demens, spesielt Alzheimers sykdom. Den virker ved å øke nivåene av en nevrotransmitter kalt acetylkolin i hjernen, som kan forbedre hukommelse, tenkning og kommunikasjonsevner hos pasienter med demens.
  kr 18.74
 • Artane er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom og andre bevegelsesforstyrrelser. Den virker ved å påvirke visse kjemikalier i hjernen som er ansvarlige for bevegelseskontroll. Artane kan også brukes til å behandle bivirkninger av visse medisiner og for å lindre symptomer på ufrivillige muskelspasmer.
  kr 12.00
 • Azilect er en medisin som brukes til å behandle symptomene på Parkinsons sykdom. Den virker ved å hemme enzymet MAO-B, som bryter ned dopamin i hjernen. Dette øker nivået av dopamin og kan forbedre motoriske symptomer som tremor, stivhet og bevegelsesvansker. Azilect kan også ha en beskyttende effekt på hjerneceller og bremse sykdomsprogresjonen.
  kr 21.42
 • Dostinex er en medisin som inneholder virkestoffet cabergolin. Den brukes hovedsakelig for å behandle høyt prolaktinnivå i blodet, som kan føre til infertilitet, menstruasjonsforstyrrelser og brystmelkproduksjon hos både menn og kvinner. Dostinex fungerer ved å hemme produksjonen av prolaktin i hypofysen.
  kr 201.16
 • Eldepryl er en medisin som brukes for å behandle Parkinsons sykdom. Den inneholder virkestoffet selegilin, som fungerer ved å øke nivået av dopamin i hjernen. Eldepryl kan også brukes sammen med andre medisiner for å forbedre symptomene på Parkinsons sykdom. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Eldepryl.
  kr 18.95
 • Exelon er en medisin som brukes til å behandle symptomer på mild til moderat Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom. Den aktive ingrediensen i Exelon er rivastigmin, som fungerer ved å øke mengden av en nevrotransmitter kalt acetylkolin i hjernen. Dette kan forbedre hukommelse, tenkning og generell funksjon hos pasienter med disse sykdommene.
  kr 21.42
 • Galantamin er en medisin som brukes for å behandle symptomer på mild til moderat Alzheimers sykdom. Den virker ved å øke nivåene av acetylkolin i hjernen, som er en nevrotransmitter som er viktig for læring og hukommelse. Galantamin kan også brukes for å behandle andre nevrologiske lidelser, som for eksempel demens med Lewy-legemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Galantamin, og å informere legen din om eventuelle bivirkninger eller problemer du opplever.
  kr 31.74
 • Kemadrin er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom og andre bevegelsesforstyrrelser. Den virker ved å blokkere virkningen av et kjemikalie i hjernen som kalles acetylkolin, som kan bidra til å redusere muskelstivhet og tremor. Kemadrin kan også brukes til å behandle bivirkninger av visse medisiner og psykiatriske tilstander. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Kemadrin og å rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 19.44
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mirapex er en medisin som brukes til å behandle Parkinsons sykdom og Restless Legs Syndrome (RLS). Den virker ved å øke nivået av dopamin i hjernen, som er en nevrotransmitter som er viktig for bevegelse og følelser. Mirapex kan også brukes til å behandle andre lidelser som tremor og muskelspasmer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Mirapex, da det kan ha bivirkninger som svimmelhet, døsighet og hallusinasjoner.
  kr 14.28
 • Namenda er en medisin som brukes til å behandle symptomer på moderat til alvorlig Alzheimers sykdom. Den virker ved å redusere aktiviteten til en bestemt nevrotransmitter i hjernen som er involvert i læring og hukommelse. Namenda kan forbedre kognitiv funksjon og redusere symptomene på forvirring, hukommelsestap og endring i adferd som er vanlig ved Alzheimers sykdom.
  kr 17.06
 • Namzaric er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Alzheimers sykdom. Den inneholder to aktive ingredienser, donepezil og memantin, som virker på forskjellige måter for å forbedre hjernefunksjonen hos pasienter med mild til moderat Alzheimers sykdom. Namzaric tas vanligvis en gang om dagen om kvelden, og kan gi lindring av symptomer som hukommelsestap, forvirring og problemer med å utføre daglige oppgaver.
  kr 37.49
 • Nootropil er en medisin som brukes for å forbedre kognitiv funksjon, hukommelse og læringsevne. Det virker ved å øke kommunikasjonen mellom hjerneceller og kan brukes til behandling av en rekke tilstander, inkludert demens, hjerneslag og traumatiske hjerneskader.
  kr 12.89
 • Parlodel er en medisin som brukes til å behandle høyt prolaktinnivå i kroppen. Det virker ved å redusere produksjonen av prolaktin, et hormon som er ansvarlig for produksjon av melk hos kvinner og regulering av reproduktive funksjoner hos begge kjønn. Parlodel kan også brukes til å behandle Parkinsons sykdom og acromegali.
  kr 33.92
 • Requip er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom og moderat til alvorlig restless legs syndrome (RLS). Den aktive ingrediensen i Requip kalles ropinirol, og den virker ved å øke nivået av dopamin i hjernen. Requip er tilgjengelig i form av tabletter og kan kun fås på resept fra lege.
  kr 16.56
 • Sinemet er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. Den inneholder to aktive ingredienser, levodopa og karbidopa, som fungerer sammen for å øke nivået av dopamin i hjernen. Dette kan bidra til å redusere skjelvinger, stivhet og andre motoriske problemer forbundet med Parkinsons sykdom.
  kr 12.69
 • Sinemet-Cr er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. Den inneholder en kombinasjon av to aktive ingredienser, levodopa og karbidopa, som hjelper til med å øke nivåene av dopamin i hjernen. Sinemet-Cr er en forlenget frigjøring av medisinen og tas vanligvis en eller to ganger om dagen. Det kan bidra til å redusere skjelving, stivhet og problemer med bevegelse assosiert med Parkinsons sykdom.
  kr 22.41
 • Stalevo er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. Den inneholder tre aktive ingredienser: levodopa, karbidopa og entakapon. Levodopa omdannes til dopamin i hjernen, karbidopa forhindrer nedbrytning av levodopa i kroppen, og entakapon forlenger effekten av levodopa. Stalevo bidrar til å redusere skjelvinger, stivhet og bevegelsesproblemer assosiert med Parkinsons sykdom.
  kr 25.79
 • Symmetrel er en medisin som brukes til å behandle Parkinsons sykdom og influensa A-virusinfeksjoner. Det virker ved å øke nivået av dopamin i hjernen og hindre spredning av influensaviruset. Vanlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, kvalme og søvnproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Symmetrel.
  kr 20.23

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.