• Diamox er en medisin som brukes til å behandle høyt trykk i øyet, høydesyke og noen typer epilepsi. Den virker ved å øke utskillelsen av væske fra kroppen, spesielt fra øynene og hjernen. Dette reduserer trykket og lindrer symptomene. Diamox er tilgjengelig som tabletter og injeksjoner.
  kr 14.58
 • Actigall er et legemiddel som brukes til å behandle gallestein og for å forhindre dannelse av gallestein hos pasienter med visse lever- og galleblæreproblemer. Det virksomme stoffet i Actigall er ursodeoksykolsyre, som bidrar til å redusere mengden kolesterol i galleblæren og redusere risikoen for dannelse av gallestein.
  kr 31.64
 • Aldactone er en medisin som kalles en kaliumsparingsdiuretika. Det brukes til å redusere væskeansamling i kroppen og behandle høyt blodtrykk, hjertesvikt og visse hormonelle lidelser. Det virker ved å øke utskillelsen av salt og vann fra kroppen samtidig som det beholder kalium i kroppen.
  kr 10.71
 • Aygestin er et reseptbelagt medisin som inneholder noretindronacetat, en syntetisk form for progesteron. Det brukes hovedsakelig til å behandle uregelmessige menstruasjonsblødninger og endometriose. Aygestin fungerer ved å endre hormonbalansen i kroppen, og kan også brukes som en form for prevensjon. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Aygestin, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.49
 • Cycrin er et medikament som inneholder stoffet medroksyprogesteronacetat. Det brukes hovedsakelig til å behandle uregelmessige menstruasjonsblødninger og som en del av hormonbehandling for å lindre symptomer på overgangsalderen. Det kan også brukes til å behandle visse typer kreft, som brystkreft og endometriekreft. Cycrin virker ved å påvirke hormonbalansen i kroppen.
  kr 22.84
 • Ddavp er en medisin som brukes til å behandle diabetes insipidus, en tilstand der kroppen ikke produserer nok antidiuretisk hormon (ADH) for å regulere urinproduksjonen. Ddavp virker ved å erstatte mangelen på ADH og redusere mengden urin som produseres. Det kan også brukes til å behandle sengevæting og blødninger hos personer med von Willebrands sykdom.
  kr 54.55
 • Demadex er et medikament som tilhører gruppen av vanndrivende midler, også kjent som diuretika. Det brukes til å behandle ødem (hevelse) forårsaket av hjertesvikt, nyresvikt eller levercirrhose. Demadex fungerer ved å øke urinproduksjonen og redusere væskeretensjonen i kroppen.
  kr 13.90
 • Detrol er en medisin som brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som hyppig vannlating, inkontinens og urinurgens. Detrol virker ved å redusere sammentrekningene i blæren og dermed øke blærens kapasitet. Detrol kan også brukes til å behandle andre tilstander etter anbefaling fra lege.
  kr 25.27
 • Detrol-La er en medisin som brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som hyppig vannlating, inkontinens og plutselig trang til å tisse. Den virker ved å redusere sammentrekningene i blæren og dermed øke blærens kapasitet til å holde urin. Detrol-La er tilgjengelig i form av kapsler som skal tas en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 68.73
 • Elmiron er et legemiddel som brukes til å behandle smertefull blære-syndrom (interstitiell cystitt). Det virker ved å danne et beskyttende lag på blæreveggen og redusere irritasjon og betennelse i blæren.
  kr 94.91
 • Enablex er et legemiddel som brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som hyppig vannlating, plutselig trang til å tisse og inkontinens. Det virker ved å redusere sammentrekningene i blæremuskulaturen, og dermed redusere hyppigheten og intensiteten av urinering. Det aktive stoffet i Enablex er darifenacin.
  kr 34.12
 • Frumil er en medisin som inneholder to aktive ingredienser, furosemid og amilorid. Den brukes til å behandle høyt blodtrykk og ødem (væskeansamling) forårsaket av hjerte-, lever- eller nyreproblemer. Furosemid fungerer som et vanndrivende middel som hjelper kroppen å kvitte seg med overskuddsvæske, mens amilorid hjelper til med å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen.
  kr 22.41
 • Furadantin er en medisin som brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme veksten og spredningen av disse bakteriene.
  kr 16.86
 • Hygroton er en vanndrivende medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk og ødem (væskeansamling) i kroppen. Den virker ved å øke urinproduksjonen og redusere mengden væske i kroppen, noe som kan bidra til å senke blodtrykket og redusere hevelser.
  kr 10.71
 • Lasix er en vanndrivende medisin som brukes til å behandle væskeansamling i kroppen, som kan oppstå ved hjertesvikt, nyresykdom eller levercirrhose. Den virker ved å øke utskillelsen av salt og vann gjennom urinen, og kan bidra til å redusere hevelser og kortpustethet. Lasix kan også brukes til å behandle høyt blodtrykk.
  kr 8.03
 • Lozol er en medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk og ødem (hevelse) forårsaket av hjertesvikt. Den aktive ingrediensen i Lozol er indapamid, som tilhører en gruppe medisiner kalt diuretika eller vanndrivende midler. Lozol fungerer ved å øke urinproduksjonen, slik at overskuddsvæske og salt fjernes fra kroppen, noe som fører til lavere blodtrykk og mindre hevelse.
  kr 25.89
 • Lozol-Sr er en medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk og ødem (væskeansamling) i kroppen. Den aktive ingrediensen i Lozol-Sr er indapamid, som tilhører en gruppe medisiner kalt diuretika eller vanndrivende midler. Lozol-Sr hjelper til med å redusere mengden væske i kroppen ved å øke urinproduksjonen. Dette kan bidra til å senke blodtrykket og redusere hevelser.
  kr 23.81
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Myrbetriq er en medisin som brukes til å behandle overaktiv blære. Den virker ved å redusere muskelaktiviteten i blæren, og kan bidra til å redusere hyppigheten og intensiteten av urinering.
  kr 48.60
 • Norlutate er et legemiddel som inneholder noretisteron, en syntetisk form for progesteron. Det brukes til å behandle en rekke tilstander som forstyrrelser i menstruasjonssyklusen, endometriose og brystkreft. Norlutate fungerer ved å endre hormonbalansen i kroppen, og kan tas som en pille en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man bruker Norlutate.
  kr 21.38
 • Noroxin er en antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og forhindre spredning av infeksjonen. Noroxin tilhører en gruppe medisiner kalt kinoloner og kan brukes til behandling av urinveisinfeksjoner, prostatainfeksjoner og gastrointestinale infeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Noroxin og fullføre hele behandlingsforløpet for å sikre at infeksjonen er fullstendig kurert.
  kr 19.44
 • Oxytrol er en medisin som brukes til å behandle overaktiv blære hos voksne. Den inneholder oxybutynin som virker ved å redusere muskelsammentrekningene i blæren og dermed øke blærens kapasitet til å holde urin. Oxytrol kommer vanligvis i form av en transdermal patch som festes på huden en gang i uken.
  kr 14.88
 • Pentasa er en medisin som brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom, spesielt ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Den inneholder mesalazin, som virker ved å redusere betennelse i tarmen. Pentasa kommer i form av tabletter og granulat som tas oralt.
  kr 17.06
 • Phoslo er et legemiddel som brukes til å senke nivået av fosfat i blodet hos pasienter med kronisk nyresykdom. Det virker ved å binde seg til fosfat i maten og hindre opptaket i tarmen. Dette reduserer mengden fosfat som kommer inn i blodet og bidrar til å opprettholde riktig mineralbalanse i kroppen.
  kr 14.58
 • Pyridium er et legemiddel som brukes til å lindre smerte, brennende følelse og hyppig vannlating forårsaket av infeksjoner i urinveiene. Det virker ved å dempe irritasjonen i urinveiene. Pyridium bør ikke brukes som en erstatning for antibiotika, men som et supplement til å lindre symptomene mens man venter på antibiotikabehandling. Det kan forårsake en oransje eller rød farge i urinen, men dette er ufarlig og midlertidig. Pyridium skal ikke brukes i mer enn to dager uten legekonsultasjon.
  kr 16.86
 • Renagel er en medisin som brukes til å behandle hyperfosfatemi (høyt nivå av fosfat i blodet) hos pasienter med kronisk nyresykdom som gjennomgår dialyse. Det virker ved å binde fosfat i maten og hindre det fra å bli absorbert i kroppen.
  kr 77.27
 • Rocaltrol er en medisin som inneholder det aktive stoffet kalsitriol. Det brukes til å behandle lavt kalsiumnivå i blodet, samt for å behandle benskjørhet og andre tilstander som påvirker kalsiumnivået i kroppen. Rocaltrol er en form for vitamin D, og virker ved å øke opptaket av kalsium fra maten og redusere utskillelsen av kalsium gjennom urinen.
  kr 38.88
 • Tribenzor er en medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Den inneholder tre aktive ingredienser: amlodipin, olmesartan og hydroklortiazid. Amlodipin og olmesartan hjelper til med å senke blodtrykket ved å utvide blodårene og redusere mengden væske i kroppen, mens hydroklortiazid fungerer som et vanndrivende middel for å fjerne overflødig væske og salter fra kroppen. Tribenzor bør tas som foreskrevet av legen din og kan ha bivirkninger som svimmelhet, hodepine og kvalme.
  kr 42.45
 • Uloric er en medisin som brukes til å behandle hyperurikemi hos voksne med gikt. Det virker ved å senke urinsyrenivået i kroppen.
  kr 24.79
 • Urecholine er en medisin som brukes til å stimulere blæren til å tømme seg ved å øke muskelaktiviteten.
  kr 27.97
 • Urispas er en medisin som brukes til å behandle og lindre symptomer på blærekramper og urinveisinfeksjoner. Den virker ved å redusere muskelsammentrekningene i blæren og urinveiene, og gir dermed lindring av smerte og ubehag. Urispas kan også brukes til å behandle andre tilstander som involverer urinveiene, som for eksempel overaktiv blære.
  kr 28.36
 • Vesicare er en medisin som brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som hyppig vannlating eller inkontinens. Den virker ved å redusere sammentrekningene i blæremuskulaturen, noe som gir bedre kontroll over urinering. Vesicare tilhører en gruppe medisiner som kalles antikolinerge midler.
  kr 46.81
 • Zyloprim er en medisin som brukes til å redusere nivåene av urinsyre i kroppen. Det brukes hovedsakelig til å behandle tilstander som gikt og nyrestein. Zyloprim virker ved å hemme et enzym som er involvert i produksjonen av urinsyre. Dette reduserer mengden urinsyre i kroppen og kan bidra til å forebygge giktanfall og nyrestein.
  kr 9.52

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.