• Betadine er en antiseptisk løsning som inneholder povidonjod. Det brukes til å desinfisere hud og sår, og kan også brukes til å forhindre infeksjon i mindre kirurgiske inngrep. Betadine virker ved å drepe bakterier, virus og sopp.
  kr 299.85
 • Chloroquine er en medisin som brukes til å behandle malaria og visse autoimmune sykdommer. Det virker ved å hemme veksten av parasitter i kroppen og redusere betennelse. Det kan også brukes som en forebyggende behandling for malaria.
  kr 14.82
 • Daklinza er et legemiddel som brukes i behandling av kronisk hepatitt C-infeksjon. Det virker ved å hemme reproduksjonen av viruset og kan tas i kombinasjon med andre legemidler for å øke effekten.
  kr 300.93
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder tre forskjellige legemidler: Efavirenz, Emtricitabin og Tenofovir. Disse legemidlene virker sammen for å redusere mengden av HIV-viruset i kroppen og forhindre at det sprer seg til andre celler. Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir kan bidra til å forbedre livskvaliteten og forlenge livet til personer som lever med HIV.
  kr 227.91
 • Famvir er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle virusinfeksjoner, spesielt herpes simplex og helvetesild. Den aktive ingrediensen i Famvir er famciclovir, som fungerer ved å stoppe spredningen av viruset i kroppen. Famvir kan tas som en tablett eller som en suspensjon, og doseringen vil avhenge av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Famvir.
  kr 78.85
 • Favipiravir er en antiviral medisin som brukes til behandling av influensa og andre virale infeksjoner. Det virker ved å hemme virusets evne til å replikere seg i kroppen. Favipiravir har vist seg å være spesielt effektivt mot influensavirus og har også blitt brukt til å behandle Ebola og COVID-19.
  kr 74.18
 • Hepcinat-LP er en medisin som brukes til å behandle kronisk hepatitt C-infeksjon. Den inneholder en kombinasjon av to aktive ingredienser: Sofosbuvir og Ledipasvir. Sofosbuvir hindrer viruset i å reprodusere seg, mens Ledipasvir forhindrer at viruset infiserer nye celler. Dette medikamentet kan bidra til å redusere risikoen for leversykdom og forbedre livskvaliteten til pasienter med hepatitt C.
  kr 525.37
 • Kaletra er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder to aktive ingredienser, lopinavir og ritonavir, som hindrer viruset i å formere seg i kroppen. Kaletra tas vanligvis to ganger om dagen og kan ha bivirkninger som kvalme, diaré og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Kaletra.
  kr 94.91
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Molnupiravir er en medisin som brukes til å behandle COVID-19-infeksjon. Det virker ved å hemme reproduksjonen av viruset i kroppen, og kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av sykdommen.
  kr 39.50
 • Natdac er en medisin som inneholder stoffet daclatasvir. Det brukes til å behandle kronisk hepatitt C-virusinfeksjon hos voksne. Natdac fungerer ved å hindre spredning av viruset i kroppen. Det tas vanligvis som en tablett en gang om dagen i en periode på 12 uker eller mer, avhengig av pasientens tilstand.
  kr 168.96
 • Primaquine er en medisin som brukes til å behandle malaria og for å forhindre tilbakefall av malaria. Det virker ved å drepe malaria-parasitter i kroppen.
  kr 7.93
 • Rebetol er et legemiddel som brukes i behandlingen av hepatitt C-infeksjon. Det aktive stoffet i Rebetol er ribavirin, som virker ved å hemme reproduksjonen av viruset. Rebetol tas vanligvis i kombinasjon med andre legemidler som interferon alfa. Bivirkninger kan omfatte tretthet, hodepine, kvalme og tap av appetitt. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Rebetol, da det kan være alvorlige bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 63.25
 • Symmetrel er en medisin som brukes til å behandle Parkinsons sykdom og influensa A-virusinfeksjoner. Det virker ved å øke nivået av dopamin i hjernen og hindre spredning av influensaviruset. Vanlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, kvalme og søvnproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Symmetrel.
  kr 20.23
 • Tamiflu er et legemiddel som brukes til å behandle influensavirusinfeksjoner hos voksne og barn over ett år. Det virker ved å hemme spredningen av viruset i kroppen og redusere varigheten og alvorlighetsgraden av symptomer som feber, hoste og muskelsmerter. Tamiflu er tilgjengelig som kapsler og flytende suspensjon, og bør tas så tidlig som mulig etter at influensasymptomer oppstår.
  kr 105.13
 • Tenofovir-disoproksilfumarat er en antiviral medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon og hepatitt B-infeksjon.
  kr 93.62
 • Tenofovir-Emtricitabin er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder to aktive ingredienser, tenofovir og emtricitabin, som fungerer ved å hindre viruset i å formere seg og spre seg i kroppen. Medisinen tas vanligvis som en tablett en gang om dagen og kan bidra til å redusere risikoen for HIV-relaterte komplikasjoner og forlenge levetiden til personer med HIV.
  kr 58.31
 • Valtrex er en medisin som brukes til å behandle virusinfeksjoner forårsaket av herpes simplex og helvetesild. Det virker ved å hemme spredningen av viruset i kroppen og redusere alvorlighetsgraden av symptomer som smerte, kløe og blemmer. Valtrex kan også brukes til å forebygge tilbakefall av herpesinfeksjoner.
  kr 70.22
 • Velpanat er en medisin som brukes til å behandle kronisk hepatitt C-infeksjon hos voksne. Den inneholder to aktive ingredienser, sofosbuvir og velpatasvir, som virker ved å hemme reproduksjonen av viruset i kroppen. Velpanat har vist seg å være svært effektivt i å kurere hepatitt C-infeksjon, og er vanligvis tatt som en tablett en gang om dagen i en periode på 12 uker. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Velpanat for å sikre best mulig resultat og unngå bivirkninger.
  kr 975.51
 • Viramune er en medisin som brukes til å behandle hiv-infeksjon. Den inneholder virkestoffet nevirapin, som hindrer viruset i å formere seg i kroppen. Viramune brukes vanligvis sammen med andre antiretrovirale medisiner for å kontrollere og redusere mengden av virus i blodet.
  kr 24.79
 • Zovirax er et antiviralt legemiddel som brukes til behandling av infeksjoner forårsaket av herpesvirus, inkludert genital herpes, munnsår, helvetesild og vannkopper. Det virker ved å hindre spredning av viruset og redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomer. Zovirax kan administreres som tabletter, krem eller intravenøs infusjon, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.
  kr 9.42

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.