• Aromasin er en medisin som brukes til å behandle brystkreft hos kvinner som har passert overgangsalderen. Den virker ved å redusere mengden østrogen i kroppen, som kan bidra til å bremse veksten av kreftceller. Aromasin tilhører en gruppe medisiner som kalles aromatasehemmere.
  kr 78.85
 • Addyi er en medisin som brukes til å behandle nedsatt sexlyst hos kvinner som ikke har gått gjennom overgangsalderen. Den aktive ingrediensen i Addyi er flibanserin, som fungerer ved å øke nivåene av serotonin og redusere nivåene av dopamin i hjernen. Dette kan bidra til å øke sexlysten og forbedre seksuell tilfredshet. Det er viktig å merke seg at Addyi kan forårsake bivirkninger som svimmelhet, døsighet og lavt blodtrykk, og det bør bare tas under veiledning av en lege.
  kr 122.59
 • Vaniqa er en reseptbelagt krem som brukes til å redusere uønsket hårvekst i ansiktet hos kvinner. Kremen virker ved å hemme enzymet som er ansvarlig for hårvekst, og kan gi synlige resultater etter 4-8 ukers bruk. Vaniqa skal kun brukes på områder i ansiktet, og bør ikke påføres på øyne eller lepper.
  kr 1344.78
 • Clomid er en medisin som brukes for å behandle infertilitet hos kvinner ved å stimulere eggløsning. Det virker ved å blokkere østrogenreseptorer i hjernen, som igjen øker produksjonen av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). Dette fører til modning av eggstokkene og frigjøring av egg fra eggstokkene. Clomid kan også brukes til å behandle menn med lav sædkvalitet.
  kr 11.01
 • Advil-Dual-Action er en medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse. Den inneholder ibuprofen og acetylsalisylsyre, som virker sammen for å gi en rask og langvarig lindring av smerte og betennelse. Medisinen kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert hodepine, tannverk, menstruasjonssmerter, leddsmerter og muskelsmerter. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og å unngå å ta medisinen hvis du har visse helseproblemer, som magesår eller allergi mot aspirin.
  kr 16.06
 • Alesse er en kombinasjonspille som inneholder hormonene etinyløstradiol og levonorgestrel. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet ved å hindre eggløsning og endre livmorslimhinnen for å gjøre det vanskeligere for sæd å nå og befrukte egget. Alesse kan også brukes til å regulere menstruasjonssyklusen og redusere symptomer på premenstruelt syndrom.
  kr 23.66
 • Arimidex er et legemiddel som brukes til å behandle brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Det virker ved å blokkere produksjonen av østrogen, et hormon som kan stimulere vekst av brystkreftceller. Arimidex tas vanligvis som en tablett en gang om dagen. Vanlige bivirkninger inkluderer hetetokter, tretthet og leddsmerter.
  kr 64.39
 • Aygestin er et reseptbelagt medisin som inneholder noretindronacetat, en syntetisk form for progesteron. Det brukes hovedsakelig til å behandle uregelmessige menstruasjonsblødninger og endometriose. Aygestin fungerer ved å endre hormonbalansen i kroppen, og kan også brukes som en form for prevensjon. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Aygestin, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.49
 • Buscopan er en medisin som brukes til å lindre muskelkramper og spasmer i mage-tarmkanalen. Den virker ved å slappe av musklene i fordøyelsessystemet og redusere smerte og ubehag. Buscopan brukes vanligvis til å behandle symptomer på irritabel tarm-syndrom (IBS), magekramper og menstruasjonssmerter.
  kr 16.07
 • Calcibrook-Forte er en medisin som inneholder en kombinasjon av kalsium og vitamin D3. Den brukes for å behandle og forebygge kalsium- og vitamin D-mangel hos voksne. Kalsium og vitamin D3 er viktige næringsstoffer for å opprettholde sunne bein og tenner, samt for å støtte immunsystemet og nervesystemet. Calcibrook-Forte kan også brukes som et tilskudd for å støtte behandling av osteoporose.
  kr 8.03
 • Celebrex er en reseptbelagt medisin som tilhører klassen av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den aktive ingrediensen i Celebrex er celecoxib, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse i kroppen. Celebrex brukes vanligvis for å behandle smerter og betennelser forbundet med revmatoid artritt, osteoartritt og andre muskel- og skjelettlidelser. Det kan også brukes for kortvarig smertelindring etter tannbehandling eller kirurgi. Celebrex kan ha bivirkninger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet.
  kr 16.36
 • Cenforce-Fm er en medisin som brukes til å behandle erektil dysfunksjon hos menn. Den inneholder en aktiv ingrediens kalt sildenafilcitrat som virker ved å øke blodstrømmen til penis, noe som hjelper til med å oppnå og opprettholde ereksjon under seksuell aktivitet. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Cenforce-Fm, og å ikke ta mer enn anbefalt dose. Bivirkninger kan inkludere hodepine, svimmelhet, kvalme og synsforstyrrelser.
  kr 31.74
 • Cycrin er et medikament som inneholder stoffet medroksyprogesteronacetat. Det brukes hovedsakelig til å behandle uregelmessige menstruasjonsblødninger og som en del av hormonbehandling for å lindre symptomer på overgangsalderen. Det kan også brukes til å behandle visse typer kreft, som brystkreft og endometriekreft. Cycrin virker ved å påvirke hormonbalansen i kroppen.
  kr 22.84
 • Danocrine er en medisin som brukes til å behandle endometriose, en tilstand der vev som normalt vokser inne i livmoren, vokser utenfor livmoren og forårsaker smerte og blødning. Det kan også brukes til å behandle fibrocystisk brystsykdom og angioødem. Danocrine fungerer ved å redusere produksjonen av visse hormoner i kroppen.
  kr 26.58
 • Desogen er en kombinasjonspille som inneholder syntetiske former av østrogen og gestagen. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet.
  kr 25.22
 • Diane-35 er en prevensjonsmedisin som også brukes til å behandle hudproblemer som kviser og hirsutisme (økt hårvekst). Den inneholder en kombinasjon av østrogen og gestagen, og virker ved å hindre eggløsning og endre livmorslimhinnen for å forhindre graviditet. Det er viktig å merke seg at Diane-35 har en økt risiko for blodpropp sammenlignet med andre prevensjonsmidler, og bør kun brukes etter grundig vurdering av en lege.
  kr 28.31
 • Diclegis er en medisin som brukes for å behandle kvalme og oppkast under graviditet. Den inneholder to aktive ingredienser, doxylamin og pyridoksin, som hjelper til med å redusere kvalme og oppkast. Diclegis er tilgjengelig i tablettform og skal bare brukes under medisinsk veiledning.
  kr 42.45
 • Dostinex er en medisin som inneholder virkestoffet cabergolin. Den brukes hovedsakelig for å behandle høyt prolaktinnivå i blodet, som kan føre til infertilitet, menstruasjonsforstyrrelser og brystmelkproduksjon hos både menn og kvinner. Dostinex fungerer ved å hemme produksjonen av prolaktin i hypofysen.
  kr 201.16
 • Dydrogesteron er et syntetisk progesteron-lignende hormon som brukes til å behandle ulike gynekologiske tilstander, inkludert menstruasjonsforstyrrelser og endometriose. Det virker ved å regulere hormonbalansen og styrke livmorslimhinnen. Dydrogesteron er tilgjengelig i tablettform og bør kun brukes under veiledning av en lege.
  kr 95.21
 • Emla er en aktuell bedøvelseskrem som inneholder lidokain og prilokain. Den brukes til midlertidig bedøvelse av huden før mindre kirurgiske inngrep, blodprøver, injeksjoner og andre medisinske prosedyrer.
  kr 526.57
 • Estrace er en medisin som inneholder østradiol, en form for østrogenhormon. Den brukes til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, vaginal tørrhet og osteoporose. Det kan også brukes til å behandle lav østrogenproduksjon hos kvinner.
  kr 21.93
 • Evista er et legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen raloksifen. Det brukes hovedsakelig for å forebygge og behandle osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Det virker ved å øke beintettheten og redusere risikoen for beinbrudd. Evista er også godkjent for å redusere risikoen for brystkreft hos kvinner med høy risiko.
  kr 21.42
 • Female-Cialis er en medisin som brukes for å behandle seksuell dysfunksjon hos kvinner. Den aktive ingrediensen i medisinen er tadalafil, som virker ved å øke blodtilførselen til kjønnsorganene og dermed forbedre seksuell respons. Female-Cialis kan også brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære og urininkontinens hos kvinner. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 21.42
 • Femara er en medisin som inneholder letrozol som virkestoff. Den brukes hovedsakelig for å behandle brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Femara virker ved å redusere mengden østrogen i kroppen, som kan bidra til å hemme veksten av kreftceller.
  kr 17.06
 • Femilon er en kombinasjons-p-pille som inneholder et østrogen og et gestagen. Den brukes som prevensjon for kvinner og kan også bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og redusere symptomer på premenstruelt syndrom.
  kr 22.53
 • Ferrogen-Xt er en medisin som inneholder jern og folsyre. Den brukes til å behandle jernmangelanemi og for å øke hemoglobinnivået i blodet.
  kr 9.32
 • Fortical er et legemiddel som brukes til å behandle osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Det inneholder en syntetisk versjon av hormonet kalsitonin, som bidrar til å redusere beintap og øke beinmassen. Fortical administreres som en nesespray og skal brukes daglig i henhold til legens instruksjoner.
  kr 2225.50
 • Gyne-Lotrimin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i underlivet hos kvinner. Den aktive ingrediensen i medisinen er clotrimazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Gyne-Lotrimin påføres vanligvis direkte på det infiserte området og kan gi lindring av symptomer som kløe, svie og irritasjon. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når du bruker denne medisinen.
  kr 220.12
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Minesse er en kombinasjonspille som inneholder hormonene etinyløstradiol og gestagenet gestoden. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet.
  kr 21.46
 • Nolvadex er en medisin som inneholder virkestoffet tamoxifen. Den brukes hovedsakelig for å behandle brystkreft hos kvinner og menn. Nolvadex fungerer som en antiøstrogen og blokkerer virkningen av østrogen på kreftceller, noe som kan redusere veksten av svulster. Den kan også brukes for å forebygge brystkreft hos kvinner med høy risiko.
  kr 9.72
 • Norlutate er et legemiddel som inneholder noretisteron, en syntetisk form for progesteron. Det brukes til å behandle en rekke tilstander som forstyrrelser i menstruasjonssyklusen, endometriose og brystkreft. Norlutate fungerer ved å endre hormonbalansen i kroppen, og kan tas som en pille en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man bruker Norlutate.
  kr 21.38
 • Novelon er en prevensjonsmedisin som inneholder en kombinasjon av hormonene etinyløstradiol og desogestrel. Den brukes til å forhindre graviditet ved å hindre eggløsning, fortykke livmorhalssekretet og endre livmorslimhinnen.
  kr 21.46
 • Parlodel er en medisin som brukes til å behandle høyt prolaktinnivå i kroppen. Det virker ved å redusere produksjonen av prolaktin, et hormon som er ansvarlig for produksjon av melk hos kvinner og regulering av reproduktive funksjoner hos begge kjønn. Parlodel kan også brukes til å behandle Parkinsons sykdom og acromegali.
  kr 33.92
 • Paxil-Cr er en medisin som brukes til å behandle depresjon, angstlidelser, panikklidelse, sosial angstlidelse og tvangslidelse. Det aktive stoffet i medisinen er paroksetin, som tilhører en gruppe medisiner kalt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Paxil-Cr virker ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, som kan hjelpe til med å forbedre humøret, redusere angst og lindre andre symptomer på psykiske lidelser. Medisinen er tilgjengelig i tablettform og skal tas som anvist av lege.
  kr 27.77
 • Plan-B-One-Step er en nødprevensjonspille som inneholder levonorgestrel. Den brukes til å forhindre graviditet etter ubeskyttet sex eller hvis prevensjonsmetoden din mislykkes. Pilla må tas så snart som mulig etter samleie, helst innen 72 timer, for å være mest effektiv. Det er viktig å merke seg at Plan-B-One-Step ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer.
  kr 105.32
 • Ponstel er et reseptbelagt legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen mefenaminsyre. Det brukes hovedsakelig for å lindre smerte og betennelse forårsaket av menstruasjonssmerter, leddgikt eller andre betennelser. Det virker ved å hemme produksjonen av visse stoffer i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Ponstel bør tas som foreskrevet av legen, og bivirkninger kan inkludere magesmerter, kvalme og hodepine.
  kr 15.79
 • Premarin er et legemiddel som inneholder østrogenhormoner som er utvunnet fra urin fra gravide hester. Det brukes hovedsakelig til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, tørrhet i skjeden og humørsvingninger. Premarin kan også brukes til å forebygge osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen.
  kr 44.52
 • Pristiq er en type antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og angstlidelser. Den inneholder det aktive stoffet desvenlafaksin, som virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen. Pristiq kan bidra til å redusere symptomer på depresjon og angst, og kan tas i form av tabletter en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Pristiq, og å rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 26.38
 • Prometrium er et reseptbelagt medikament som inneholder progesteron, et naturlig hormon som produseres i kroppen. Det brukes hovedsakelig til å behandle symptomer på overgangsalderen, som uregelmessig menstruasjon, hetetokter og nattesvette. Det kan også brukes til å forhindre livmorkreft hos kvinner som tar østrogenbehandling. Prometrium kan tas som en kapsel som skal svelges, vanligvis en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette medikamentet.
  kr 30.15
 • Revatio er en medisin som inneholder virkestoffet sildenafil. Den brukes til å behandle høyt blodtrykk i lungene (pulmonal arteriell hypertensjon) ved å utvide blodårene i lungene og redusere motstanden i lungearteriene. Revatio kan også brukes til å behandle erektil dysfunksjon hos menn.
  kr 35.11
 • Theofer-Xt er en medisin som inneholder jern og folsyre. Den brukes til å behandle jernmangelanemi og folsyremangel.
  kr 8.13
 • Tibofem er en medisin som inneholder det aktive stoffet tibolon. Den brukes hovedsakelig for å lindre symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, nattesvette og vaginal tørrhet. Tibofem kan også bidra til å forebygge bein tap og redusere risikoen for brudd hos kvinner etter overgangsalderen. Det er viktig å merke seg at Tibofem kan ha visse bivirkninger og bør kun tas etter råd fra en lege.
  kr 84.37
 • Yasmin er en kombinasjons p-pille som inneholder gestagenet drospirenon og østrogenet etinyløstradiol. Den brukes for å forhindre graviditet og kan også bidra til å redusere symptomer på premenstruelt syndrom (PMS) og akne. Yasmin fungerer ved å hemme eggløsning og gjøre livmorhalsen mindre gjennomtrengelig for sædceller.
  kr 36.13
 • Zincoheal er en medisin som inneholder sinkglukonat og er vanligvis brukt som et kosttilskudd for å støtte immunsystemet og forbedre sårheling.
  kr 8.92
 • Zinconia er et kosttilskudd som inneholder sink. Det brukes for å opprettholde et sunt immunsystem, forbedre hudens helse og bekjempe infeksjoner. Det kan også hjelpe med å regulere hormonproduksjonen og forbedre fertiliteten. Zinconia bør tas i anbefalte doser og under veiledning av en lege eller helsepersonell.
  kr 8.92

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.