• Aceclofenac er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre smerte og betennelse i kroppen. Det er vanligvis foreskrevet for å behandle leddgikt, revmatisme, muskelsmerter, tannpine og menstruasjonssmerter. Aceclofenac fungerer ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier som forårsaker betennelse og smerte. Det er tilgjengelig som tabletter, kapsler og injeksjoner.
  kr 12.69
 • Actonel er en medisin som brukes til å behandle og forebygge beintap og osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen og hos menn med høy risiko for beinbrudd. Den aktive ingrediensen i Actonel er risedronat, som tilhører en gruppe medikamenter som kalles bisfosfonater. Actonel fungerer ved å hemme aktiviteten til cellene som bryter ned beinvev, og dermed redusere tapet av beinmasse.
  kr 168.11
 • Diacerein er en medisin som brukes til behandling av osteoartritt. Det virker ved å redusere betennelse og smerte i leddene, og kan også bidra til å bremse ned nedbrytningen av brusk i leddene.
  kr 21.42
 • Emflaza er et legemiddel som inneholder virkestoffet deflazacort. Det brukes til behandling av Duchennes muskeldystrofi, en sjelden og alvorlig muskelsykdom som fører til gradvis svekkelse av musklene. Emflaza reduserer betennelse og forbedrer muskelfunksjonen hos pasienter med denne tilstanden. Det kan også brukes til behandling av andre betennelsessykdommer som astma og revmatoid artritt.
  kr 15.67
 • Estrace er en medisin som inneholder østradiol, en form for østrogenhormon. Den brukes til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, vaginal tørrhet og osteoporose. Det kan også brukes til å behandle lav østrogenproduksjon hos kvinner.
  kr 21.93
 • Evista er et legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen raloksifen. Det brukes hovedsakelig for å forebygge og behandle osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Det virker ved å øke beintettheten og redusere risikoen for beinbrudd. Evista er også godkjent for å redusere risikoen for brystkreft hos kvinner med høy risiko.
  kr 21.42
 • Fortical er et legemiddel som brukes til å behandle osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Det inneholder en syntetisk versjon av hormonet kalsitonin, som bidrar til å redusere beintap og øke beinmassen. Fortical administreres som en nesespray og skal brukes daglig i henhold til legens instruksjoner.
  kr 2225.50
 • Fosamax er en medisin som brukes til å behandle og forebygge beinbrudd hos kvinner etter overgangsalderen og hos menn med osteoporose. Den aktive ingrediensen i Fosamax er alendronsyre, som virker ved å hemme nedbrytningen av beinvev. Fosamax tas vanligvis en gang i uken på tom mage, med et fullt glass vann, og pasienten må vente minst 30 minutter før de spiser eller drikker noe annet. Bivirkninger kan inkludere mageproblemer og smerter i bein og muskler.
  kr 43.88
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Alfacalcidol eren aktiv metabolitt av vitamin D som utfører viktige funksjoner i regulering av kalsiumbalanse og benmetabolisme. Alfacalcidol er analog av vitamin D-hormonet som er aktivert av enzymet 25-hydroxylase i lever for systemisk aktivitet og i osteoblaster for lokal D-hormon aktivitet. Den har en unik kombinasjon av pleiotropiske effekter,for eksempel, på tarm, ben, parathyroidea-kjertel, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre enn vanlig D-vitamin (kolekalsiferol) fordi den endelige aktivering i nyrer av sistenevnte reguleres av en negativ tilbakekoblingsmekanisme. Selv om alfacalcidol er mye brukt i behandling av osteoporose, er dets virkningsmekanisme i ben ikke fullt ut klarlagt. Alfacalcidol stimulerer intestinal kalsiumabsorpsjon (Ca), øker utskillelse av Ca i urinen,og serumkalsium nivåer, og undertrykker parathyroidhormonsekresjon (PTH).
  kr 17.06
 • Premarin er et legemiddel som inneholder østrogenhormoner som er utvunnet fra urin fra gravide hester. Det brukes hovedsakelig til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, tørrhet i skjeden og humørsvingninger. Premarin kan også brukes til å forebygge osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen.
  kr 44.52

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.