• Tretiva er en medisin som inneholder isotretinoin og brukes til å behandle alvorlig akne. Det virker ved å redusere mengden olje produsert av talgkjertlene i huden og redusere betennelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Tretiva, da det kan ha alvorlige bivirkninger og kan påvirke leverfunksjonen. Gravide kvinner eller kvinner som planlegger å bli gravid bør ikke ta Tretiva, da det kan forårsake alvorlige fosterskader.
  kr 26.38
 • Vaniqa er en reseptbelagt krem som brukes til å redusere uønsket hårvekst i ansiktet hos kvinner. Kremen virker ved å hemme enzymet som er ansvarlig for hårvekst, og kan gi synlige resultater etter 4-8 ukers bruk. Vaniqa skal kun brukes på områder i ansiktet, og bør ikke påføres på øyne eller lepper.
  kr 1344.78
 • A-Ret er en medisin som brukes til å behandle akne og rynker. Den inneholder tretinoin, en form for vitamin A som bidrar til å redusere talgproduksjonen og forbedre hudens tekstur og utseende. A-Ret påføres direkte på huden og kan forårsake lett irritasjon og tørrhet, så det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket nøye.
  kr 478.37
 • Acticin er en medisin som brukes til å behandle skabb og hodelus. Den inneholder permethrin, som virker ved å drepe parasittene som forårsaker infeksjonen. Acticin påføres direkte på huden og må vaskes av etter en viss tid. Det er viktig å følge instruksjonene nøye og unngå kontakt med øyne og munn.
  kr 267.74
 • Aczone er et reseptbelagt legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen dapson. Det brukes til å behandle moderat til alvorlig kviser hos pasienter over 12 år. Aczone virker ved å redusere betennelse og bakterievekst i huden. Det påføres topisk, det vil si direkte på huden, vanligvis to ganger om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner for bruk og dosering av Aczone for å oppnå best mulig resultat.
  kr 1.50
 • Agefine-Forte er en medisin som inneholder alfacalcidol som virkestoff. Den brukes til å behandle og forebygge beinskjørhet (osteoporose) hos eldre pasienter. Alfacalcidol er en form for vitamin D som hjelper kroppen med å absorbere kalsium og styrke beinvevet. Agefine-Forte kan også brukes til å behandle andre tilstander som skyldes mangel på vitamin D.
  kr 40.17
 • Aldara er en reseptbelagt krem som inneholder virkestoffet imiquimod. Den brukes til behandling av hudlesjoner forårsaket av visse typer virus, inkludert kjønnsvorter og basalcellekarsinom. Imiquimod fungerer ved å stimulere kroppens immunsystem til å bekjempe viruset og kreftcellene. Aldara skal kun brukes under veiledning av en lege.
  kr 274.72
 • Aristocort er en kortikosteroid medisin som brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av visse hudtilstander, allergier, og autoimmune sykdommer.
  kr 20.41
 • Azelex er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle mild til moderat kviser. Den aktive ingrediensen i Azelex er azelainsyre, som virker ved å redusere betennelse og drepe bakterier på huden. Azelex påføres direkte på huden og kan brukes en eller to ganger om dagen, avhengig av legens anbefaling. Det kan ta flere uker før man ser en forbedring i kvisene.
  kr 499.82
 • Bactroban er en antibiotisk salve som brukes til å behandle hudinfeksjoner forårsaket av visse typer bakterier.
  kr 526.57
 • Benzac er en medisin som brukes til å behandle akne. Den inneholder benzoylperoksid som bidrar til å redusere betennelse og drepe bakterier på huden. Benzac kommer vanligvis som en gel eller krem som påføres direkte på det berørte området.
  kr 351.05
 • Benzoyl er en medisin som brukes til å behandle akne ved å redusere mengden av bakterier på huden og åpne opp tette porer.
  kr 385.55
 • Chlorhexidine er et antiseptisk middel som brukes til å drepe bakterier og virus på huden eller slimhinner. Det kan brukes til å desinfisere sår, munnhulen, tannkjøttet og som en del av daglig munnhygiene.
  kr 321.29
 • Clindagel er en reseptbelagt medisin som inneholder det aktive stoffet clindamycin. Den brukes til å behandle akne og andre hudinfeksjoner forårsaket av bakterier. Clindagel påføres direkte på huden og virker ved å hemme veksten av bakterier som forårsaker infeksjoner. Det kan forårsake bivirkninger som tørrhet, irritasjon og kløe i huden.
  kr 349.84
 • Contractubex® er en effektiv behandling for alle scar. Det aktivt fremmer helbredelsesprosessen av huden og reduserer scarring innenfra. Forhindrer dannelse av overdreven arrvev, reduserer rødhet, kløe og følelsen av spenning, gjør arret jevnere og forbedrer elastisiteten.
  kr 2213.64
 • Contractubex er en medisin som brukes til å behandle arr og arrdannelser. Den inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser, inkludert løk ekstrakt, heparin og allantoin, som hjelper til med å redusere arrvev og forbedre hudens utseende. Den påføres direkte på arrområdet og masseres forsiktig inn i huden. Contractubex kan brukes på alle typer arr, inkludert hypertrofiske og keloid arr. Det er tilgjengelig som en gel eller salve og kan kjøpes uten resept på apotek.
  kr 401.60
 • Cosmelite er en hudblekende krem som brukes til å redusere synligheten av mørke flekker, aldersflekker, og ujevn hudtone. Den inneholder en kombinasjon av flere aktive ingredienser, inkludert hydrokinon, tretinoin og fluocinolone acetonide, som virker sammen for å redusere melaninproduksjonen i huden. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når man bruker Cosmelite, da det kan være bivirkninger og risiko for hudirritasjon.
  kr 771.16
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 529.57
 • Desonate er en kortikosteroid krem som brukes til å behandle milde til moderate former for eksem og dermatitt. Det virker ved å redusere betennelse og kløe i huden.
  kr 192.73
 • Differin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle kviser og andre hudproblemer. Det aktive stoffet i Differin er adapalen, som virker ved å redusere betennelse og hindre dannelsen av nye kviser. Differin kommer vanligvis i form av en gel eller krem som påføres på huden en gang om dagen. Det kan ta flere uker før man ser full effekt av behandlingen, og bivirkninger kan inkludere tørrhet, rødhet og irritasjon i huden. Differin bør kun brukes som foreskrevet av en lege eller annen helsepersonell.
  kr 401.60
 • Diprolene er en reseptbelagt kortikosteroid salve som brukes til å behandle hudtilstander som eksem, psoriasis og dermatitt. Det virker ved å redusere betennelse og kløe i huden.
  kr 201.45
 • Droxia er en medisin som inneholder virkestoffet hydroksyurea. Den brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert leukemi og hode- og nakkekreft. Droxia kan også brukes til å behandle visse blodsykdommer, som for eksempel sigdcelleanemi. Medisinen virker ved å hemme veksten av kreftceller og øke produksjonen av røde blodceller. Droxia kan ha bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast og diaré, og bør kun tas under tilsyn av en lege.
  kr 30.05
 • Efudix er en kremsalve som inneholder virkestoffet fluorouracil. Den brukes hovedsakelig for å behandle aktinisk keratose, en type hudlesjon som kan føre til hudkreft. Efudix fungerer ved å ødelegge unormale hudceller ved å hindre deres vekst og deling. Det kan forårsake bivirkninger som hudirritasjon, rødhet og sårhet, men disse er vanligvis midlertidige og forsvinner etter avsluttet behandling.
  kr 421.25
 • Elidel er et legemiddel som brukes til å behandle mild til moderat atopisk dermatitt (eksem) hos voksne og barn over 3 måneder. Det virker ved å redusere betennelse i huden og lindre kløe og rødhet. Elidel er tilgjengelig som en krem og skal påføres på de berørte områdene i huden.
  kr 1794.12
 • Elocon er en reseptbelagt salve eller krem som inneholder det aktive stoffet mometasonfuroat. Det er en type steroid, og brukes til å behandle en rekke hudtilstander som eksem, psoriasis og dermatitt. Elocon reduserer betennelse og kløe i huden, og kan også bidra til å redusere rødhet og hevelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du bruker Elocon, da det kan ha bivirkninger hvis det brukes feil eller over lang tid.
  kr 291.54
 • Emla er en aktuell bedøvelseskrem som inneholder lidokain og prilokain. Den brukes til midlertidig bedøvelse av huden før mindre kirurgiske inngrep, blodprøver, injeksjoner og andre medisinske prosedyrer.
  kr 526.57
 • Epsolay er en reseptbelagt krem som brukes til behandling av papulopustulær rosacea hos voksne. Kremen inneholder en kombinasjon av benzoylperoksid og mikronisert formulering av azelainsyre som virker betennelsesdempende og antibakteriell. Epsolay påføres en gang daglig og kan redusere rødhet, hevelse og kviser i ansiktet.
  kr 635.49
 • Fastum-Gel er en reseptfri medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse i muskler og ledd. Den inneholder den aktive ingrediensen ketoprofen, som tilhører en gruppe medikamenter som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Fastum-Gel påføres direkte på det smertefulle området og absorberes raskt gjennom huden for å gi lindring.
  kr 321.28
 • Fusiderm-B er en aktuell salve som inneholder antibiotikaet fusidinsyre og betametason, en steroid. Den brukes til å behandle infeksjoner i huden, spesielt forårsaket av bakterier som Staphylococcus aureus. Betametason reduserer også betennelse og kløe i huden. Fusiderm-B er kun tilgjengelig på resept fra lege.
  kr 214.17
 • Grifulvin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, håret og neglene. Den aktive ingrediensen i Grifulvin kalles griseofulvin, som virker ved å forhindre sopp fra å vokse og spre seg. Grifulvin kan tas som en tablett eller kapsel, og behandlingsvarigheten kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Vanlige bivirkninger inkluderer kvalme, oppkast og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Grifulvin.
  kr 14.38
 • Heximar-salve er en medisin som brukes til å behandle hudinfeksjoner forårsaket av bakterier og sopp. Det inneholder en kombinasjon av to aktive ingredienser, klorheksidin og mikonazol, som virker ved å drepe og hemme veksten av mikroorganismer på huden. Heximar-salve påføres direkte på det berørte området og kan brukes til behandling av en rekke hudinfeksjoner, inkludert soppinfeksjoner, eksem og dermatitt. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når du bruker Heximar-salve for å sikre riktig dosering og behandling.
  kr 828.30
 • Hydroquinone-Topikal er en medisin som brukes til å lysne huden ved å redusere produksjonen av melanin. Det brukes hovedsakelig til å behandle mørke flekker, aldersflekker, solskader og andre typer hyperpigmentering. Det er tilgjengelig som en krem eller gel og påføres direkte på huden. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket nøye når du bruker dette legemidlet.
  kr 478.37
 • Ilosone er et antibiotikum som tilhører makrolidgruppen. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer.
  kr 13.85
 • Isofair er en medisin som inneholder isotretinoin, en type retinoid. Den brukes til å behandle alvorlig akne som ikke har respondert på andre behandlingsformer. Isofair virker ved å redusere mengden olje produsert av talgkjertlene og redusere betennelse i huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Isofair, da det kan ha alvorlige bivirkninger.
  kr 31.74
 • Isotroin er en medisin som inneholder isotretinoin, og brukes til å behandle alvorlige former for kviser. Det virker ved å redusere mengden olje som produseres av hudens talgkjertler, og redusere betennelse i huden. Isotroin bør kun brukes under tilsyn av en lege på grunn av potensielle alvorlige bivirkninger, inkludert fødselsskader og mental helsepåvirkning.
  kr 38.88
 • Lamisil-krem er et reseptfritt legemiddel som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, som fotsopp og ringorm. Kremen inneholder terbinafin som virker ved å drepe soppen som forårsaker infeksjonen. Lamisil-krem påføres direkte på det berørte området og kan gi lindring fra symptomer som kløe, svie og flassing. Det er viktig å følge bruksanvisningen nøye og fortsette behandlingen selv om symptomene forsvinner, for å sikre fullstendig helbredelse.
  kr 192.73
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mentax er et legemiddel som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, spesielt ringorm. Det virker ved å hemme veksten av soppceller og redusere betennelse i huden. Mentax påføres direkte på det infiserte området og skal brukes regelmessig i den foreskrevne perioden for å oppnå best mulig effekt.
  kr 291.54
 • Micatin er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, spesielt fotsopp og ringorm. Den inneholder et stoff kalt mikonazolnitrat som hemmer veksten av sopp og bidrar til å lindre symptomer som kløe, brennende følelse og rødhet i huden. Micatin påføres vanligvis direkte på det berørte området i form av krem eller lotion, og bør brukes regelmessig i henhold til legens anbefaling for å oppnå best mulig resultat.
  kr 285.55
 • Micogel er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden. Den inneholder det aktive stoffet mikonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Micogel påføres direkte på det infiserte området og skal brukes regelmessig i henhold til legens instruksjoner. Det er viktig å følge behandlingsplanen og fullføre hele kurset for å sikre effektiv behandling.
  kr 1904.18
 • Mucopain er en medisin som brukes til å lindre smerte og ubehag forårsaket av sår og irritasjoner i munnen og tannkjøttet. Den inneholder benzokain som virker som en lokalbedøvelse for å redusere smerte og ubehag. Mucopain er tilgjengelig som en gel som påføres direkte på det berørte området i munnen.
  kr 4998.58
 • Neoral er en medisin som inneholder den aktive ingrediensen cyklosporin. Den brukes hovedsakelig for å forhindre avstøtning av organer etter transplantasjon, men kan også brukes for å behandle autoimmune sykdommer og psoriasis. Neoral fungerer ved å undertrykke immunsystemet og redusere betennelse.
  kr 64.26
 • Nizoral-krem er en antifungal medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i huden, inkludert ringorm, fotsopp og seboreisk dermatitt. Den aktive ingrediensen i Nizoral-krem er ketokonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Det påføres direkte på huden og skal brukes i henhold til legens instruksjoner.
  kr 249.87
 • Nizoral-Shampoo er en medisin som brukes til å behandle soppinfeksjoner i hodebunnen. Den aktive ingrediensen i Nizoral-Shampoo er ketokonazol, som virker ved å hemme veksten av sopp. Shampoen påføres direkte på hodebunnen og masseres forsiktig inn i huden før den skylles ut. Nizoral-Shampoo kan brukes en eller to ganger i uken, avhengig av alvorlighetsgraden av soppinfeksjonen.
  kr 278.43
 • Alfacalcidol eren aktiv metabolitt av vitamin D som utfører viktige funksjoner i regulering av kalsiumbalanse og benmetabolisme. Alfacalcidol er analog av vitamin D-hormonet som er aktivert av enzymet 25-hydroxylase i lever for systemisk aktivitet og i osteoblaster for lokal D-hormon aktivitet. Den har en unik kombinasjon av pleiotropiske effekter,for eksempel, på tarm, ben, parathyroidea-kjertel, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre enn vanlig D-vitamin (kolekalsiferol) fordi den endelige aktivering i nyrer av sistenevnte reguleres av en negativ tilbakekoblingsmekanisme. Selv om alfacalcidol er mye brukt i behandling av osteoporose, er dets virkningsmekanisme i ben ikke fullt ut klarlagt. Alfacalcidol stimulerer intestinal kalsiumabsorpsjon (Ca), øker utskillelse av Ca i urinen,og serumkalsium nivåer, og undertrykker parathyroidhormonsekresjon (PTH).
  kr 17.06
 • Oxsoralen er en medisin som brukes til å behandle hudtilstander som psoriasis og vitiligo. Den aktive ingrediensen i Oxsoralen, metoksalen, øker følsomheten i huden for ultrafiolett lys, noe som kan bidra til å redusere symptomer på disse tilstandene. Oxsoralen kan tas som tablett eller brukes som en aktuell løsning på huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Oxsoralen, da overdosering kan føre til alvorlige bivirkninger.
  kr 17.55
 • Pasitrex-salve er en medisin som brukes til å behandle psoriasis og andre hudlidelser. Den inneholder en kombinasjon av betametason og kalsipotriol, som bidrar til å redusere betennelse og regulere produksjonen av hudceller. Salven påføres direkte på det berørte området og brukes vanligvis en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Pasitrex-salve.
  kr 635.49
 • Placentrex er en medisin som inneholder ekstrakter fra menneskelig morkake. Den brukes hovedsakelig til å behandle sår og hudskader ved å stimulere vekst av nye celler og vev. Placentrex kan også brukes til å behandle visse gynekologiske problemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen.
  kr 380.80
 • Podowart er en medisin som brukes til å behandle vorter på huden. Den inneholder stoffet podofyllotoxin, som virker ved å drepe cellene i vortene. Podowart påføres direkte på vortene og skal kun brukes etter anbefaling fra lege.
  kr 380.80
 • Rashfree er en medisin som brukes for å behandle hudutslett og kløe forårsaket av allergiske reaksjoner eller insektbitt. Den inneholder virkestoffet hydrokortison, som er en mild kortikosteroid som reduserer betennelse og rødhet i huden. Rashfree påføres direkte på det berørte området og skal ikke brukes på åpne sår eller infisert hud. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når man bruker Rashfree.
  kr 349.84
 • Renova er en reseptbelagt krem som inneholder tretinoin, et derivat av vitamin A. Den brukes hovedsakelig til å behandle fine linjer, rynker og ujevn hudtone i ansiktet ved å øke cellefornyelsen og kollagenproduksjonen i huden. Renova kan også brukes til å behandle akne og solskader. Det er viktig å bruke solbeskyttelse mens du bruker Renova, da huden kan bli mer følsom for sollys.
  kr 237.98
 • Rheumatrex er en medisin som brukes til behandling av visse typer kreft, psoriasis og reumatoid artritt. Den virker ved å hemme veksten av kreftceller og immunceller. Rheumatrex er tilgjengelig som tabletter og injeksjoner, og kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast, diaré og håravfall. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar denne medisinen.
  kr 16.07
 • Salisylsyre er en medisin som brukes til å behandle hudtilstander som akne, psoriasis og vorter. Det virker ved å løse opp og fjerne døde hudceller, og redusere betennelse i huden. Salisylsyre kan også brukes som en ingrediens i kosmetikk og hudpleieprodukter. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når du bruker salisylsyre, da det kan forårsake bivirkninger som irritasjon, tørrhet og kløe i huden.
  kr 421.25
 • Scarend-Silicone er en medisin som brukes til å redusere synligheten av arr og forbedre hudens utseende. Den inneholder silikon, som dannes et beskyttende lag over arret og hjelper til med å redusere rødhet, kløe og smerte. Scarend-Silicone er tilgjengelig som en gel eller plaster og kan brukes på både gamle og nye arr.
  kr 705.09
 • Soriatane er en medisin som brukes til å behandle alvorlig psoriasis. Den inneholder acitretin, som reduserer veksten av hudceller og reduserer betennelse i huden. Soriatane kan ha alvorlige bivirkninger og bør kun brukes under tett oppfølging av en lege.
  kr 69.98
 • Tazorac er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle akne og psoriasis. Den aktive ingrediensen i Tazorac er tazaroten, som virker ved å redusere betennelse og fornye hudceller. Tazorac kommer i form av en gel eller krem, og skal påføres på de berørte områdene en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Tazorac, da det kan forårsake bivirkninger som tørrhet, rødhet og flassing av huden.
  kr 642.60
 • Temovate er en reseptbelagt medisin som inneholder virkestoffet clobetasolpropionat. Den brukes til å behandle ulike hudtilstander, inkludert psoriasis, eksem og dermatitt. Temovate virker ved å redusere betennelse og kløe i huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man bruker Temovate, da det kan ha bivirkninger og ikke bør brukes på store områder eller over lang tid.
  kr 267.74
 • Tenovate er en medisin som inneholder clobetasolpropionat, en kraftig kortikosteroid. Den brukes til å behandle hudtilstander som eksem, psoriasis og dermatitt ved å redusere betennelse og kløe. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Tenovate, da det kan ha bivirkninger som tynning av huden og økt risiko for infeksjoner.
  kr 220.12
 • Ultravate er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av visse hudtilstander som eksem og psoriasis. Den aktive ingrediensen i Ultravate er halobetasol propionat, som tilhører gruppen av kortikosteroider. Ultravate kommer i form av en salve, krem eller lotion og påføres direkte på det berørte området på huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du bruker Ultravate, og å unngå å bruke det på store områder av huden eller over lengre perioder.
  kr 660.46
 • Valtrex er en medisin som brukes til å behandle virusinfeksjoner forårsaket av herpes simplex og helvetesild. Det virker ved å hemme spredningen av viruset i kroppen og redusere alvorlighetsgraden av symptomer som smerte, kløe og blemmer. Valtrex kan også brukes til å forebygge tilbakefall av herpesinfeksjoner.
  kr 70.22
 • Wynzora er en reseptbelagt salve som brukes til å behandle milde til moderate tilfeller av psoriasis vulgaris hos voksne. Salven inneholder en kombinasjon av kalsipotriol og betametasondipropionat, som virker ved å redusere betennelse og øke cellefornyelsen i huden. Wynzora skal påføres en gang daglig på de berørte områdene i huden og skal ikke brukes på ansiktet, under armene eller i lysken. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen nøye når du bruker dette legemidlet.
  kr 1049.66

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.