• Advil-Dual-Action er en medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse. Den inneholder ibuprofen og acetylsalisylsyre, som virker sammen for å gi en rask og langvarig lindring av smerte og betennelse. Medisinen kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert hodepine, tannverk, menstruasjonssmerter, leddsmerter og muskelsmerter. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og å unngå å ta medisinen hvis du har visse helseproblemer, som magesår eller allergi mot aspirin.
  kr 16.06
 • Arava er en medisin som brukes til å behandle revmatoid artritt. Den virker ved å redusere betennelse i leddene og bremse sykdomsprogresjonen. Arava tas vanligvis som en tablett en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Arava, da det kan ha alvorlige bivirkninger og krever regelmessig overvåking av leverfunksjonen.
  kr 32.56
 • Arcoxia er en medisin som tilhører gruppen av såkalte COX-2-hemmere. Den brukes til å lindre smerte og betennelse ved tilstander som artrose, revmatoid artritt og ankyloserende spondylitt. Arcoxia virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer i kroppen som kan forårsake smerte og betennelse.
  kr 23.32
 • Celebrex er en reseptbelagt medisin som tilhører klassen av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den aktive ingrediensen i Celebrex er celecoxib, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse i kroppen. Celebrex brukes vanligvis for å behandle smerter og betennelser forbundet med revmatoid artritt, osteoartritt og andre muskel- og skjelettlidelser. Det kan også brukes for kortvarig smertelindring etter tannbehandling eller kirurgi. Celebrex kan ha bivirkninger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet.
  kr 16.36
 • Colcrys er en medisin som brukes til å behandle akutte anfall av urinsyregikt. Den virker ved å redusere betennelse og smerte forårsaket av opphopning av urinsyrekrystaller i leddene. Colcrys kan også brukes til å behandle andre tilstander som forårsaker betennelse i kroppen, som perikarditt og Behcets syndrom. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Colcrys, da det kan forårsake bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 11.70
 • Diacerein er en medisin som brukes til behandling av osteoartritt. Det virker ved å redusere betennelse og smerte i leddene, og kan også bidra til å bremse ned nedbrytningen av brusk i leddene.
  kr 21.42
 • Emflaza er et legemiddel som inneholder virkestoffet deflazacort. Det brukes til behandling av Duchennes muskeldystrofi, en sjelden og alvorlig muskelsykdom som fører til gradvis svekkelse av musklene. Emflaza reduserer betennelse og forbedrer muskelfunksjonen hos pasienter med denne tilstanden. Det kan også brukes til behandling av andre betennelsessykdommer som astma og revmatoid artritt.
  kr 15.67
 • Feldene er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser forårsaket av leddgikt og andre inflammatoriske tilstander. Det virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse. Feldene kan tas som tabletter eller som en gel som påføres huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Feldene, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 14.88
 • Imuran er en medisin som brukes til å undertrykke immunsystemet. Det brukes vanligvis til å behandle autoimmune sykdommer som revmatoid artritt, lupus, inflammatorisk tarmsykdom og noen typer kreft. Imuran virker ved å hindre kroppen i å produsere nye celler, spesielt de som er involvert i immunsystemet. Dette kan bidra til å redusere betennelse og symptomer på sykdommen. Imuran er tilgjengelig som tabletter og må tas daglig under tilsyn av en lege.
  kr 19.99
 • Indocin er en medisin som tilhører gruppen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den brukes til å behandle smerte, betennelse og stivhet forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, bursitt, tendinitt, gikt og dysmenoré. Indocin virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier som forårsaker betennelse og smerte i kroppen. Det kan tas som en tablett eller kapsel, og doseringen avhenger av pasientens tilstand og respons på behandlingen. Det er viktig å følge legens instruksjoner og ikke overskride anbefalt dose, da Indocin kan ha bivirkninger som mageproblemer, hodepine og svimmelhet.
  kr 10.71
 • Indocin-Sr er en medisin som inneholder virkestoffet indometacin. Den brukes til å lindre smerter og betennelse, spesielt i tilfeller av revmatoid artritt, osteoartritt og ankyloserende spondylitt. Indocin-Sr tilhører en gruppe medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Det virker ved å redusere produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer som forårsaker betennelse og smerter i kroppen. Indocin-Sr skal tas som foreskrevet av legen, og kan ha bivirkninger som mageproblemer og hodepine.
  kr 22.84
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mobic er en medisin som tilhører gruppen NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler). Den aktive ingrediensen i Mobic er meloksikam, som brukes til å lindre smerte og betennelse i leddene, spesielt ved revmatoid artritt og artrose. Mobic kan også brukes til å lindre smerter ved andre tilstander, som muskelsmerter og menstruasjonssmerter. Mobic skal tas som foreskrevet av lege, og bør ikke brukes av personer med historie med magesår eller allergi mot NSAIDs.
  kr 13.69
 • Motrin er en vanlig reseptfri smertestillende medisin som inneholder ibuprofen. Den brukes til å lindre smerter og redusere feber. Motrin virker ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Det kan også brukes til å behandle betennelser som leddgikt og menstruasjonssmerter.
  kr 10.71
 • Naprosyn er en reseptbelagt medisin som inneholder virkestoffet naproksen. Den tilhører gruppen av medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), og brukes til å lindre smerte og betennelse forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, muskelsmerter, menstruasjonssmerter og migrene. Naprosyn virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake smerte og betennelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Naprosyn, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 10.21
 • Neoral er en medisin som inneholder den aktive ingrediensen cyklosporin. Den brukes hovedsakelig for å forhindre avstøtning av organer etter transplantasjon, men kan også brukes for å behandle autoimmune sykdommer og psoriasis. Neoral fungerer ved å undertrykke immunsystemet og redusere betennelse.
  kr 64.26
 • Ponstel er et reseptbelagt legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen mefenaminsyre. Det brukes hovedsakelig for å lindre smerte og betennelse forårsaket av menstruasjonssmerter, leddgikt eller andre betennelser. Det virker ved å hemme produksjonen av visse stoffer i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Ponstel bør tas som foreskrevet av legen, og bivirkninger kan inkludere magesmerter, kvalme og hodepine.
  kr 15.79
 • Rheumatrex er en medisin som brukes til behandling av visse typer kreft, psoriasis og reumatoid artritt. Den virker ved å hemme veksten av kreftceller og immunceller. Rheumatrex er tilgjengelig som tabletter og injeksjoner, og kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast, diaré og håravfall. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar denne medisinen.
  kr 16.07
 • Voltaren er et ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser. Det aktive stoffet i Voltaren er diklofenak, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for betennelse og smerte. Voltaren kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert revmatoid artritt, osteoartritt, leddgikt, smerter i rygg og nakke, muskelsmerter, hodepine og menstruasjonssmerter. Det finnes i form av tabletter, kapsler, gel og injeksjonsvæske.
  kr 8.83

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.