• Androxal er en medisin som brukes til behandling av lav testosteronproduksjon hos menn. Den inneholder en aktiv ingrediens kalt enclomifen citrate, som virker ved å stimulere produksjonen av testosteron i testiklene. Androxal tas vanligvis som en tablett en gang om dagen, og kan bidra til å øke energinivået, muskelmasse og seksuell lyst hos menn med lavt testosteronnivå. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Androxal, og rapportere eventuelle bivirkninger eller problemer til legen umiddelbart.
  kr 19.44
 • Minipress er en medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk og symptomer på godartet prostatahyperplasi (forstørret prostata). Den virker ved å slappe av musklene i blodårene og urinrøret, noe som øker blodstrømmen og letter vannlating. Minipress tilhører en gruppe medisiner som kalles alfa-blokkere.
  kr 21.22
 • Propecia er en medisin som brukes for å behandle mannlig hårtap. Det virksomme stoffet i medisinen, finasterid, reduserer produksjonen av dihydrotestosteron (DHT), et hormon som kan føre til hårtap. Propecia kan bidra til å forhindre ytterligere hårtap og fremme hårvekst. Det bør kun brukes av menn og under tilsyn av en lege.
  kr 10.71
 • Priligy er en medisin som brukes for å behandle for tidlig utløsning hos menn. Den inneholder virkestoffet dapoxetine, som øker mengden serotonin i hjernen og dermed forlenger tiden det tar å oppnå utløsning. Priligy skal tas omtrent en time før samleie og kan forlenge tiden til utløsning med opptil tre ganger. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Priligy.
  kr 25.39
 • Clomid er en medisin som brukes for å behandle infertilitet hos kvinner ved å stimulere eggløsning. Det virker ved å blokkere østrogenreseptorer i hjernen, som igjen øker produksjonen av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). Dette fører til modning av eggstokkene og frigjøring av egg fra eggstokkene. Clomid kan også brukes til å behandle menn med lav sædkvalitet.
  kr 11.01
 • Avodart er en medisin som brukes for å behandle forstørret prostata hos menn. Den inneholder virkestoffet dutasterid, som hemmer produksjonen av det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT) i kroppen. Dette kan redusere størrelsen på prostata og forbedre urinstrømmen. Avodart kan også brukes i kombinasjon med en annen medisin kalt tamsulosin for å behandle symptomer på forstørret prostata.
  kr 17.49
 • Casodex er en medisin som brukes til behandling av prostatakreft. Den virker ved å blokkere effekten av mannlige hormoner som kan stimulere veksten av kreftceller.
  kr 98.16
 • Emla er en aktuell bedøvelseskrem som inneholder lidokain og prilokain. Den brukes til midlertidig bedøvelse av huden før mindre kirurgiske inngrep, blodprøver, injeksjoner og andre medisinske prosedyrer.
  kr 526.57
 • Eulexin er en medisin som brukes til å behandle prostatakreft. Den inneholder virkestoffet flutamid, som virker ved å blokkere effekten av mannlige hormoner på kreftcellene. Eulexin tas vanligvis som en tablett to til tre ganger daglig, i kombinasjon med andre kreftbehandlinger.
  kr 34.02
 • Flomax er en medisin som brukes for å behandle symptomer på forstørret prostata hos menn. Den virker ved å slappe av musklene i prostata og blærehalsen, og dermed gjøre det lettere å tisse. Flomax kan også redusere risikoen for å utvikle akutt urinretensjon (problemer med å tisse).
  kr 17.75
 • Hytrin er en medisin som brukes til å behandle høyt blodtrykk og symptomer på godartet prostatahyperplasi (forstørret prostata). Den virker ved å slappe av musklene i blodkarene og prostata, og dermed redusere blodtrykket og forbedre urinstrømmen. Hytrin tilhører en gruppe medisiner som kalles alfa-blokkere.
  kr 26.28
 • Jalyn er en medisin som brukes til behandling av forstørret prostata (benign prostatahyperplasi) hos menn. Den inneholder to aktive ingredienser, dutasterid og tamsulosin, som virker på ulike måter for å redusere symptomene på prostatahyperplasi og forbedre urinstrømmen. Dutasterid reduserer størrelsen på prostata, mens tamsulosin slapper av musklene i blærehalsen og prostata for å lette urinering. Jalyn bør tas som foreskrevet av lege, og kan ha bivirkninger som svimmelhet, hodepine og nedsatt libido.
  kr 46.81
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Morr-F er en medisin som brukes for å behandle hårtap hos menn. Den inneholder en kombinasjon av minoxidil og finasterid, som hjelper til med å stimulere hårvekst og redusere hårtap. Minoxidil øker blodstrømmen til hårsekkene, mens finasterid reduserer produksjonen av det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT), som kan føre til hårtap. Morr-F er tilgjengelig som en løsning som påføres direkte på hodebunnen.
  kr 1421.00
 • Premarin er et legemiddel som inneholder østrogenhormoner som er utvunnet fra urin fra gravide hester. Det brukes hovedsakelig til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, tørrhet i skjeden og humørsvingninger. Premarin kan også brukes til å forebygge osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen.
  kr 44.52
 • Proscar er en medisin som inneholder finasterid. Den brukes hovedsakelig for å behandle forstørret prostata (benign prostatahyperplasi) og hårtap hos menn. Finasterid blokkerer produksjonen av et hormon som forårsaker prostataenlargement og hårtap. Det kan ta flere måneder å se effekten av Proscar på prostataenlargement, og det kan også ha bivirkninger som redusert sexlyst og ereksjonsproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Proscar.
  kr 17.55
 • Revatio er en medisin som inneholder virkestoffet sildenafil. Den brukes til å behandle høyt blodtrykk i lungene (pulmonal arteriell hypertensjon) ved å utvide blodårene i lungene og redusere motstanden i lungearteriene. Revatio kan også brukes til å behandle erektil dysfunksjon hos menn.
  kr 35.11
 • Rogaine er et medikament som brukes for å behandle hårtap hos både menn og kvinner. Det aktive stoffet i Rogaine er minoksidil, som fungerer ved å utvide blodårene i hodebunnen og stimulere hårvekst. Rogaine påføres direkte på hodebunnen og skal brukes kontinuerlig for å opprettholde effekten.
  kr 499.82
 • Uroxatral er en medisin som brukes til å behandle symptomer på forstørret prostata hos menn. Det virker ved å slappe av musklene i prostata og urinrøret, og dermed forbedre urinstrømmen.
  kr 37.90
 • Vpxl er en medisin som brukes for å øke størrelsen på penis og forbedre seksuell ytelse hos menn. Den inneholder en kombinasjon av urteingredienser og er tilgjengelig i form av kapsler. Det anbefales å konsultere med en lege før du tar Vpxl.
  kr 27.76

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.