• Alesse er en kombinasjonspille som inneholder hormonene etinyløstradiol og levonorgestrel. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet ved å hindre eggløsning og endre livmorslimhinnen for å gjøre det vanskeligere for sæd å nå og befrukte egget. Alesse kan også brukes til å regulere menstruasjonssyklusen og redusere symptomer på premenstruelt syndrom.
  kr 23.66
 • Desogen er en kombinasjonspille som inneholder syntetiske former av østrogen og gestagen. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet.
  kr 25.22
 • Diane-35 er en prevensjonsmedisin som også brukes til å behandle hudproblemer som kviser og hirsutisme (økt hårvekst). Den inneholder en kombinasjon av østrogen og gestagen, og virker ved å hindre eggløsning og endre livmorslimhinnen for å forhindre graviditet. Det er viktig å merke seg at Diane-35 har en økt risiko for blodpropp sammenlignet med andre prevensjonsmidler, og bør kun brukes etter grundig vurdering av en lege.
  kr 28.31
 • Femilon er en kombinasjons-p-pille som inneholder et østrogen og et gestagen. Den brukes som prevensjon for kvinner og kan også bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og redusere symptomer på premenstruelt syndrom.
  kr 22.53
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Minesse er en kombinasjonspille som inneholder hormonene etinyløstradiol og gestagenet gestoden. Den brukes som prevensjonsmiddel for å forhindre graviditet.
  kr 21.46
 • Novelon er en prevensjonsmedisin som inneholder en kombinasjon av hormonene etinyløstradiol og desogestrel. Den brukes til å forhindre graviditet ved å hindre eggløsning, fortykke livmorhalssekretet og endre livmorslimhinnen.
  kr 21.46
 • Yasmin er en kombinasjons p-pille som inneholder gestagenet drospirenon og østrogenet etinyløstradiol. Den brukes for å forhindre graviditet og kan også bidra til å redusere symptomer på premenstruelt syndrom (PMS) og akne. Yasmin fungerer ved å hemme eggløsning og gjøre livmorhalsen mindre gjennomtrengelig for sædceller.
  kr 36.13

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.