• Ventolin-Inhaler er en medisin som brukes til å behandle astma og andre luftveisproblemer. Den inneholder virkestoffet salbutamol, som fungerer som en bronkodilator og hjelper til med å åpne opp luftveiene for å gjøre pustingen lettere. Ventolin-Inhaler kan også brukes til å lindre symptomer på kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) og bronkitt.
  kr 481.97
 • Advair-Rotahaler er en inhalator med en kombinasjon av flutikasonpropionat og salmeterol. Den brukes til å behandle astma og KOLS ved å redusere betennelse og utvidelse av luftveiene.
  kr 14.28
 • Advair-Diskus er en medisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder to aktive ingredienser, flutikasonpropionat og salmeterol, som virker ved å redusere betennelse og utvidelse av luftveiene. Medisinen er tilgjengelig som en inhalator og bør brukes regelmessig for å oppnå best mulig effekt. Det er viktig å følge legens instruksjoner for dosering og administrering for å unngå bivirkninger og sikre optimal behandling.
  kr 1166.25
 • Budecort er en inhalasjonsmedisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder budesonid, som er en kortikosteroid som reduserer betennelse og hevelse i luftveiene. Budecort brukes vanligvis daglig for å forebygge astmaanfall og redusere symptomer som hoste, tungpustethet og tetthet i brystet.
  kr 949.69
 • Clenbuterol er en medisin som brukes til å behandle astma og andre luftveisproblemer. Det virker ved å utvide bronkiene og øke luftstrømmen til lungene. Clenbuterol brukes også av noen idrettsutøvere og kroppsbyggere for å øke muskelmassen og redusere fettprosenten. Det er imidlertid ikke godkjent for bruk i mennesker i Norge og kan ha alvorlige bivirkninger.
  kr 32.13
 • Dulera er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle astma hos voksne og barn over 12 år. Den inneholder to aktive ingredienser, mometasonfuroat og formoterolfumaratdihydrat, som virker ved å redusere betennelse og åpne luftveiene for å lette pusten. Det er en inhalator som brukes to ganger om dagen.
  kr 1053.24
 • Proair er en medisin som brukes til å behandle astma og andre luftveisproblemer. Den inneholder et stoff kalt albuterol som virker ved å åpne opp luftveiene og gjøre det lettere å puste. Proair kan tas som en inhalator og er vanligvis foreskrevet til pasienter som trenger rask lindring av astmasymptomer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Proair og å ikke overskride anbefalt dose.
  kr 481.97
 • Pulmicort er en medisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder budesonid, en steroid som reduserer betennelse og hevelse i luftveiene. Pulmicort kan administreres gjennom en inhalator eller nebulisator, og er vanligvis tatt en eller to ganger om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Pulmicort, og å fortsette å ta det selv om symptomene dine forbedrer seg.
  kr 339.14
 • Singulair er en medisin som brukes til å behandle astma og allergiske reaksjoner. Den virker ved å blokkere en type substans i kroppen som kalles leukotriener, som er ansvarlige for betennelse og trange luftveier i astma og allergi. Singulair kan tas som en tablett en gang om dagen og er vanligvis godt tolerert av pasienter. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Singulair og å ikke stoppe behandlingen uten å konsultere legen din først.
  kr 21.03
 • Symbicort er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder to aktive ingredienser, budesonid og formoterol, som virker sammen for å redusere betennelse og utvidelse av luftveiene for å forbedre pusteevnen.
  kr 761.60
 • Ventolin er en medisin som inneholder virkestoffet salbutamol, og den brukes til å lindre symptomer på astma og kols ved å utvide luftveiene og gjøre det lettere å puste.
  kr 10.71

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.