• Crestor er en medisin som brukes til å senke nivåene av kolesterol og triglyserider i blodet. Den inneholder virkestoffet rosuvastatin og tilhører en gruppe medisiner kalt statiner. Crestor reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer og kan også brukes til å behandle visse typer arvelige kolesterolproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Crestor, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 20.13
 • Lipitor er en type medisin som kalles en statin. Den brukes til å senke kolesterolnivået i blodet ved å hindre produksjonen av kolesterol i leveren. Lipitor kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer hos personer med høyt kolesterolnivå.
  kr 13.61
 • Livalo er et legemiddel som inneholder pitavastatin og brukes til å senke nivåene av kolesterol og triglyserider i blodet. Det tilhører en gruppe medisiner kalt HMG-CoA reduktasehemmere eller statiner, og kan brukes til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Livalo er tilgjengelig som tabletter og skal tas en gang daglig, vanligvis om kvelden.
  kr 17.65
 • Lopid er en medisin som brukes til å senke nivået av fettstoffer i blodet, spesielt triglyserider og kolesterol. Det virksomme stoffet i Lopid er gemfibrozil, som fungerer ved å øke nedbrytningen av fettstoffer og redusere produksjonen av triglyserider i leveren. Lopid brukes vanligvis i kombinasjon med en sunn livsstil og diettendringer for å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.
  kr 31.74
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Nexletol er en medisin som brukes til å senke kolesterolet hos voksne pasienter med høyt kolesterolnivå. Den virker ved å hemme et enzym som er involvert i produksjonen av kolesterol i leveren. Nexletol er vanligvis foreskrevet i kombinasjon med en sunn diett og livsstilsendringer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Nexletol.
  kr 17.06
 • Questran er et legemiddel som brukes til å senke nivåene av kolesterol og fettstoffer i blodet. Det virker ved å binde seg til galle i tarmen og hindre gjenopptak, noe som fører til at kroppen bruker mer kolesterol for å produsere mer galle. Dette fører til en reduksjon i kolesterolnivåene i blodet.
  kr 88.55
 • Roszet er en medisin som brukes til å senke kolesterolet i blodet. Den inneholder to aktive ingredienser: rosuvastatin og ezetimib. Rosuvastatin reduserer mengden kolesterol som produseres i leveren, mens ezetimib reduserer mengden kolesterol som blir absorbert i tarmen. Sammen kan disse ingrediensene bidra til å senke nivåene av LDL-kolesterol (dårlig kolesterol) og øke nivåene av HDL-kolesterol (godt kolesterol) i blodet.
  kr 32.13
 • Tricor er en medisin som inneholder fenofibrat og brukes til å senke nivået av fettstoffer i blodet, spesielt triglyserider og kolesterol. Det virker ved å øke nedbrytningen og elimineringen av fettstoffer fra kroppen. Tricor er vanligvis foreskrevet som en del av en helhetlig behandlingsplan som inkluderer kostholdsendringer og mosjon.
  kr 26.24
 • Zetia er en medisin som brukes til å senke nivået av kolesterol i blodet ved å hemme absorpsjonen av kolesterol fra maten vi spiser.
  kr 26.24
 • Zocor er en medisin som brukes til å senke kolesterolnivået i blodet. Den inneholder virkestoffet simvastatin og tilhører gruppen av såkalte statiner. Zocor kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, og bør tas i kombinasjon med en sunn livsstil og kosthold. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Zocor, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.01

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.