• Advil-Dual-Action er en medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse. Den inneholder ibuprofen og acetylsalisylsyre, som virker sammen for å gi en rask og langvarig lindring av smerte og betennelse. Medisinen kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert hodepine, tannverk, menstruasjonssmerter, leddsmerter og muskelsmerter. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og å unngå å ta medisinen hvis du har visse helseproblemer, som magesår eller allergi mot aspirin.
  kr 16.06
 • Azor er en kombinasjonsmedisin som inneholder amlodipin og olmesartan medoksomil. Den brukes til behandling av høyt blodtrykk og kan også redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Amlodipin virker ved å utvide blodårene, mens olmesartan virker ved å blokkere virkningen av angiotensin II, et hormon som øker blodtrykket. Azor bør tas som foreskrevet av legen din og kan ha bivirkninger som svimmelhet, hodepine og tretthet.
  kr 35.11
 • Buscopan er en medisin som brukes til å lindre muskelkramper og spasmer i mage-tarmkanalen. Den virker ved å slappe av musklene i fordøyelsessystemet og redusere smerte og ubehag. Buscopan brukes vanligvis til å behandle symptomer på irritabel tarm-syndrom (IBS), magekramper og menstruasjonssmerter.
  kr 16.07
 • Cyclopam er en medisin som brukes til å lindre kramper og smerter i magen og tarmene. Den inneholder en kombinasjon av drotaverin og paracetamol, og virker ved å redusere muskelspasmer og betennelse i fordøyelsessystemet. Det brukes vanligvis til å behandle symptomer på irritabel tarm-syndrom og andre fordøyelsesproblemer.
  kr 17.06
 • Emflaza er et legemiddel som inneholder virkestoffet deflazacort. Det brukes til behandling av Duchennes muskeldystrofi, en sjelden og alvorlig muskelsykdom som fører til gradvis svekkelse av musklene. Emflaza reduserer betennelse og forbedrer muskelfunksjonen hos pasienter med denne tilstanden. Det kan også brukes til behandling av andre betennelsessykdommer som astma og revmatoid artritt.
  kr 15.67
 • Flexeril er en muskelavslappende medisin som brukes til å behandle muskelspasmer og smerter i muskler og skjelett. Det virker ved å hemme nerveimpulser som sendes til hjernen og reduserer muskelspenninger. Det er vanligvis tatt som en tablett tre ganger om dagen, og bør ikke tas i mer enn to uker av gangen. Bivirkninger kan inkludere døsighet, svimmelhet og tørr munn. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Flexeril.
  kr 42.45
 • Lioresal er en medisin som brukes til å behandle muskelspasmer og stivhet. Den aktive ingrediensen i Lioresal er baclofen, som virker ved å påvirke nervesystemet og redusere muskelspasmer. Lioresal kan tas som en tablett eller injiseres direkte i ryggmargen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Lioresal, da overdosering kan føre til alvorlige bivirkninger.
  kr 14.58
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Alfacalcidol eren aktiv metabolitt av vitamin D som utfører viktige funksjoner i regulering av kalsiumbalanse og benmetabolisme. Alfacalcidol er analog av vitamin D-hormonet som er aktivert av enzymet 25-hydroxylase i lever for systemisk aktivitet og i osteoblaster for lokal D-hormon aktivitet. Den har en unik kombinasjon av pleiotropiske effekter,for eksempel, på tarm, ben, parathyroidea-kjertel, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre enn vanlig D-vitamin (kolekalsiferol) fordi den endelige aktivering i nyrer av sistenevnte reguleres av en negativ tilbakekoblingsmekanisme. Selv om alfacalcidol er mye brukt i behandling av osteoporose, er dets virkningsmekanisme i ben ikke fullt ut klarlagt. Alfacalcidol stimulerer intestinal kalsiumabsorpsjon (Ca), øker utskillelse av Ca i urinen,og serumkalsium nivåer, og undertrykker parathyroidhormonsekresjon (PTH).
  kr 17.06
 • Ovol er en medisin som brukes til å behandle symptomer på oppblåsthet og gass i mage-tarmkanalen. Den aktive ingrediensen i Ovol er simetikon, som virker ved å bryte ned gassbobler i magen og tarmene, slik at de kan passere mer lett og redusere ubehag. Ovol er tilgjengelig som tabletter eller dråper og kan kjøpes uten resept på apotek.
  kr 249.87
 • Robaxin er en medisin som brukes til å behandle muskelsmerter og kramper. Den virker ved å påvirke sentralnervesystemet for å redusere muskelspenninger. Robaxin kan tas som en tablett eller injeksjon, og bør tas som anvist av legen din. Det er viktig å følge instruksjonene nøye og ikke overskride anbefalt dose. Bivirkninger kan inkludere døsighet, svimmelhet og kvalme.
  kr 20.90
 • Skelaxin er en muskelavslappende medisin som brukes til å behandle smerte og stivhet forårsaket av muskelskader og muskelspasmer.
  kr 21.42
 • Zanaflex er en medisin som brukes til å behandle muskelspasmer. Den virker ved å redusere muskelspenninger og øke muskelavslapping. Zanaflex er vanligvis tatt tre ganger om dagen, og kan forårsake døsighet, svimmelhet og tretthet som bivirkninger. Det er viktig å ikke drikke alkohol mens du tar Zanaflex, da det kan øke disse bivirkningene.
  kr 20.93

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.