• Desyrel er en medisin som brukes til å behandle depresjon. Det virker ved å øke nivåene av serotonin, en kjemisk budbringer i hjernen som påvirker humøret. Det kan også brukes til å behandle angst og søvnløshet.
  kr 11.73
 • Lexapro er en type antidepressiv medisin som tilhører en klasse kjent som selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI-er). Den virker ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, som er en nevrotransmitter som påvirker humøret og følelsene. Lexapro brukes vanligvis til å behandle depresjon og angstlidelser.
  kr 12.82
 • Priligy er en medisin som brukes for å behandle for tidlig utløsning hos menn. Den inneholder virkestoffet dapoxetine, som øker mengden serotonin i hjernen og dermed forlenger tiden det tar å oppnå utløsning. Priligy skal tas omtrent en time før samleie og kan forlenge tiden til utløsning med opptil tre ganger. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Priligy.
  kr 25.44
 • Anafranil er en trisyklisk antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og tvangslidelser. Den virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen. Anafranil kan også brukes til å behandle enuresis hos barn. Bivirkninger kan inkludere døsighet, svimmelhet, tørr munn og forstoppelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 15.40
 • Aventyl er en medisin som brukes til å behandle depresjon og noen former for smerte. Det virker ved å påvirke nivåene av visse kjemikalier i hjernen som påvirker humøret og smerteoppfattelsen.
  kr 12.72
 • Aygestin er et reseptbelagt medisin som inneholder noretindronacetat, en syntetisk form for progesteron. Det brukes hovedsakelig til å behandle uregelmessige menstruasjonsblødninger og endometriose. Aygestin fungerer ved å endre hormonbalansen i kroppen, og kan også brukes som en form for prevensjon. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Aygestin, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.53
 • Celexa er et legemiddel som inneholder virkestoffet citalopram. Det brukes hovedsakelig til behandling av depresjon og angstlidelser. Celexa virker ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, noe som kan forbedre humøret og redusere angstsymptomer. Det kan ta flere uker før man merker effekten av Celexa, og det er viktig å følge legens instruksjoner og ikke endre doseringen uten å konsultere legen først.
  kr 9.74
 • Cymbalta er en medisin som inneholder det aktive stoffet duloksetin. Den brukes til å behandle depresjon, generalisert angstlidelse og smertefulle nevropatiske tilstander som diabetisk nevropati og fibromyalgi. Cymbalta virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen, noe som kan bidra til å forbedre humøret og redusere smerteopplevelser.
  kr 12.72
 • Dosulepin er en type antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og angstlidelser. Det virker ved å øke nivået av visse kjemikalier i hjernen som påvirker humøret og følelsene. Dosulepin kan også brukes til å behandle smerte og søvnproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen, da det kan ha bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 13.71
 • Effexor-Xr er en medisin som brukes til å behandle depresjon, generalisert angstlidelse og sosial angstlidelse. Den virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen. Effexor-Xr er tilgjengelig i form av kapsler som skal tas en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen. Vanlige bivirkninger inkluderer hodepine, kvalme, tretthet og svimmelhet.
  kr 17.88
 • Elavil er en medisin som vanligvis brukes for å behandle depresjon og angstlidelser. Den tilhører en klasse medikamenter som kalles trisykliske antidepressiva, og virker ved å øke nivåene av visse signalstoffer i hjernen. Elavil kan også brukes for å behandle andre tilstander som migrene og søvnløshet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Elavil, da det kan forårsake bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 9.74
 • Fluoxetine er en antidepressiv medisin som tilhører klassen selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI). Den brukes til å behandle depresjon, angstlidelser, tvangslidelser og bulimi. Fluoxetine øker nivået av serotonin i hjernen, som kan forbedre humøret og redusere angst og tvangstanker. Det kan ta flere uker før man merker effekt av medisinen, og den skal tas regelmessig som foreskrevet av lege. Bivirkninger kan inkludere kvalme, hodepine, søvnproblemer og seksuelle problemer.
  kr 10.73
 • Luvox er en medisin som tilhører en gruppe legemidler kalt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Den brukes hovedsakelig for behandling av depresjon, tvangslidelser og angstlidelser. Luvox fungerer ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, som igjen kan forbedre humøret og redusere symptomer på angst og tvang. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Luvox, og å rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 28.52
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.74
 • Pamelor er en trisyklisk antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og angstlidelser.
  kr 12.02
 • Paxil er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle depresjon, angstlidelser og tvangslidelser. Det virker ved å øke nivået av serotonin i hjernen, som hjelper til med å regulere humør og følelser. Paxil tilhører en gruppe medisiner kalt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI-er). Det kan også brukes til å behandle andre tilstander som bestemmes av legen din.
  kr 21.27
 • Paxil-Cr er en medisin som brukes til å behandle depresjon, angstlidelser, panikklidelse, sosial angstlidelse og tvangslidelse. Det aktive stoffet i medisinen er paroksetin, som tilhører en gruppe medisiner kalt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Paxil-Cr virker ved å øke nivåene av serotonin i hjernen, som kan hjelpe til med å forbedre humøret, redusere angst og lindre andre symptomer på psykiske lidelser. Medisinen er tilgjengelig i tablettform og skal tas som anvist av lege.
  kr 27.82
 • Pristiq er en type antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og angstlidelser. Den inneholder det aktive stoffet desvenlafaksin, som virker ved å øke nivåene av serotonin og noradrenalin i hjernen. Pristiq kan bidra til å redusere symptomer på depresjon og angst, og kan tas i form av tabletter en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Pristiq, og å rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 26.43
 • Remeron er et legemiddel som brukes til å behandle depresjon. Det virker ved å øke nivået av serotonin og noradrenalin i hjernen. Remeron tilhører en gruppe medisiner som kalles tetrasykliske antidepressiva. Det kan også brukes til å behandle angst og søvnproblemer.
  kr 15.70
 • Sinequan er en type medisin som kalles trisykliske antidepressiva. Den brukes hovedsakelig for å behandle depresjon og angstlidelser. Sinequan fungerer ved å øke nivået av visse signalstoffer i hjernen som påvirker humøret og følelsene. Det kan også hjelpe til med å redusere uro og søvnløshet. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Sinequan, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 13.12
 • Tofranil er en trisyklisk antidepressiv medisin som brukes til å behandle depresjon og enuresis (sengevæting) hos barn. Det virker ved å øke mengden av visse kjemikalier i hjernen som påvirker humøret og følelsene til en person. Tofranil kan forårsake bivirkninger som munntørrhet, forstoppelse, døsighet og svimmelhet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 12.66
 • Trintellix er en medisin som brukes til å behandle depresjon hos voksne. Den virker ved å øke nivået av serotonin i hjernen, som er en viktig nevrotransmitter som påvirker humøret. Trintellix kan også hjelpe med å redusere angst og forbedre konsentrasjonen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Trintellix, og å ikke endre dosen eller slutte å ta medisinen uten å konsultere legen din først.
  kr 84.96
 • Viibryd er en medisin som brukes til behandling av depresjon hos voksne. Det virker ved å øke nivået av serotonin i hjernen, som er en viktig nevrotransmitter for å regulere humør og følelser. Viibryd kan også hjelpe med å redusere angstsymptomer og forbedre søvnkvaliteten. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Viibryd, og å rapportere eventuelle bivirkninger eller problemer umiddelbart.
  kr 21.46
 • Wellbutrin-SR er en medisin som brukes til å behandle depresjon og sesongavhengig affektiv lidelse. Den virker ved å øke nivået av serotonin og noradrenalin i hjernen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen, da den kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.09
 • Zoloft er et legemiddel som brukes til å behandle depresjon, angst, tvangslidelser og posttraumatisk stresslidelse. Det virker ved å øke mengden av en bestemt kjemisk budbringer i hjernen som kalles serotonin. Zoloft tilhører en gruppe medisiner som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI).
  kr 9.74

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.