• Neo-Mercazole er en medisin som brukes til å behandle hyperthyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen produserer for mye av hormonene tyroksin og trijodtyronin. Neomercazole inneholder virkestoffet karbimazol, som hemmer produksjonen av disse hormonene.
  kr 26.28
 • Aromasin er en medisin som brukes til å behandle brystkreft hos kvinner som har passert overgangsalderen. Den virker ved å redusere mengden østrogen i kroppen, som kan bidra til å bremse veksten av kreftceller. Aromasin tilhører en gruppe medisiner som kalles aromatasehemmere.
  kr 78.85
 • Synthroid er en medisin som brukes til å behandle hypotyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Synthroid inneholder levothyroksin, som er en syntetisk versjon av det naturlige skjoldbruskhormonet thyroksin. Denne medisinen bidrar til å øke nivåene av skjoldbruskhormoner i kroppen, som kan forbedre symptomer som tretthet, vektøkning og depresjon.
  kr 4.19
 • Abiraterone er en medisin som brukes til behandling av prostatakreft som har spredt seg til andre deler av kroppen. Den virker ved å blokkere produksjonen av hormonet testosteron, som kan bidra til vekst av kreftceller.
  kr 210.06
 • Afinitor er en medisin som brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert brystkreft og nyrekreft. Den virker ved å blokkere et protein som er involvert i kreftcellenes vekst og spredning. Afinitor tas vanligvis som en tablett, og bivirkninger kan inkludere tretthet, kvalme og diaré.
  kr 464.16
 • Alkeran er et legemiddel som inneholder virkestoffet melphalan. Det brukes hovedsakelig i kreftbehandling, spesielt for å behandle myelomatose og eggstokkreft. Melphalan virker ved å hindre kreftceller i å dele seg og formere seg. Det kan også brukes i høydosebehandling før stamcelletransplantasjon. Alkeran administreres vanligvis som en tablett eller intravenøst.
  kr 262.43
 • Arimidex er et legemiddel som brukes til å behandle brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Det virker ved å blokkere produksjonen av østrogen, et hormon som kan stimulere vekst av brystkreftceller. Arimidex tas vanligvis som en tablett en gang om dagen. Vanlige bivirkninger inkluderer hetetokter, tretthet og leddsmerter.
  kr 64.39
 • Casodex er en medisin som brukes til behandling av prostatakreft. Den virker ved å blokkere effekten av mannlige hormoner som kan stimulere veksten av kreftceller.
  kr 98.16
 • Cytomel er en medisin som inneholder det aktive stoffet liothyronin, som brukes til å behandle hypotyreose (lavt stoffskifte) ved å erstatte eller supplere kroppens naturlige skjoldbruskhormon.
  kr 21.06
 • Droxia er en medisin som inneholder virkestoffet hydroksyurea. Den brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert leukemi og hode- og nakkekreft. Droxia kan også brukes til å behandle visse blodsykdommer, som for eksempel sigdcelleanemi. Medisinen virker ved å hemme veksten av kreftceller og øke produksjonen av røde blodceller. Droxia kan ha bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast og diaré, og bør kun tas under tilsyn av en lege.
  kr 30.05
 • Eulexin er en medisin som brukes til å behandle prostatakreft. Den inneholder virkestoffet flutamid, som virker ved å blokkere effekten av mannlige hormoner på kreftcellene. Eulexin tas vanligvis som en tablett to til tre ganger daglig, i kombinasjon med andre kreftbehandlinger.
  kr 34.02
 • Evista er et legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen raloksifen. Det brukes hovedsakelig for å forebygge og behandle osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen. Det virker ved å øke beintettheten og redusere risikoen for beinbrudd. Evista er også godkjent for å redusere risikoen for brystkreft hos kvinner med høy risiko.
  kr 21.42
 • Femara er en medisin som inneholder letrozol som virkestoff. Den brukes hovedsakelig for å behandle brystkreft hos kvinner etter overgangsalderen. Femara virker ved å redusere mengden østrogen i kroppen, som kan bidra til å hemme veksten av kreftceller.
  kr 17.06
 • Gleevec er et legemiddel som brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert kronisk myelogen leukemi og gastrointestinal stromal tumor. Det virker ved å hemme aktiviteten til spesifikke proteiner som er involvert i veksten av kreftceller. Gleevec er tilgjengelig i tablettform og skal tas i henhold til legens instruksjoner. Det kan forårsake bivirkninger som kvalme, diaré og tretthet, så det er viktig å følge opp med legen regelmessig under behandlingen.
  kr 105.32
 • Ibrutinib er en medisin som brukes til å behandle visse typer blodkreft, inkludert kronisk lymfatisk leukemi, mantelcellelymfom og Waldenströms makroglobulinemi. Det virker ved å hemme et protein som er viktig for vekst og overlevelse av kreftceller. Ibrutinib tas vanligvis som en tablett en gang om dagen.
  kr 189.83
 • Kisqali er en medisin som brukes til behandling av brystkreft hos postmenopausale kvinner. Det virker ved å hemme veksten av kreftceller ved å blokkere visse proteiner i kroppen. Kisqali gis vanligvis i kombinasjon med andre medisiner og kan ha potensielle bivirkninger som tretthet, kvalme og økt risiko for infeksjoner.
  kr 1499.61
 • Lenalidomide er et legemiddel som brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert myelomatose og lymfom. Det virker ved å hemme veksten av kreftceller og stimulere immunsystemet til å bekjempe kreftceller. Lenalidomide kan også brukes til å behandle visse autoimmune sykdommer som erytematøs lupus og revmatoid artritt. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet, da det kan ha alvorlige bivirkninger og krever regelmessig overvåking.
  kr 84.90
 • Leukeran er en type medisin som brukes til å behandle forskjellige typer kreft, inkludert lymfom og leukemi. Den aktive ingrediensen i Leukeran er klorambucil, som virker ved å ødelegge kreftceller og hindre deres vekst og spredning. Leukeran kan tas som en tablett og er vanligvis foreskrevet av en lege spesialisert innen kreftbehandling.
  kr 84.10
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Nexavar er et legemiddel som brukes til å behandle kreft. Det virker ved å hemme veksten av kreftceller og blokkere blodtilførselen til svulster. Det brukes vanligvis til å behandle leverkreft, nyrekreft og skjoldbrusk kreft.
  kr 168.41
 • Nolvadex er en medisin som inneholder virkestoffet tamoxifen. Den brukes hovedsakelig for å behandle brystkreft hos kvinner og menn. Nolvadex fungerer som en antiøstrogen og blokkerer virkningen av østrogen på kreftceller, noe som kan redusere veksten av svulster. Den kan også brukes for å forebygge brystkreft hos kvinner med høy risiko.
  kr 9.72
 • Pomalyst er et legemiddel som brukes til behandling av pasienter med tilbakevendende eller behandlingsresistent myelomatose, en type kreft som påvirker plasmaceller i benmargen. Pomalyst virker ved å hemme veksten av kreftceller og stimulere immunsystemet til å angripe kreftcellene. Legemidlet tas som kapsler og skal kun brukes under tilsyn av en erfaren lege.
  kr 211.39
 • Premarin er et legemiddel som inneholder østrogenhormoner som er utvunnet fra urin fra gravide hester. Det brukes hovedsakelig til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, tørrhet i skjeden og humørsvingninger. Premarin kan også brukes til å forebygge osteoporose hos kvinner etter overgangsalderen.
  kr 44.52
 • Rheumatrex er en medisin som brukes til behandling av visse typer kreft, psoriasis og reumatoid artritt. Den virker ved å hemme veksten av kreftceller og immunceller. Rheumatrex er tilgjengelig som tabletter og injeksjoner, og kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast, diaré og håravfall. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar denne medisinen.
  kr 16.07
 • Sprycel er et legemiddel som brukes til behandling av visse typer blodkreft, inkludert kronisk myelogen leukemi og akutt lymfoblastisk leukemi. Det virker ved å hindre veksten av kreftceller i kroppen. Sprycel tas som en tablett, vanligvis en gang om dagen. Det kan forårsake bivirkninger som kvalme, diaré, tretthet og hudutslett, så det er viktig å følge legens instruksjoner nøye og rapportere eventuelle uvanlige symptomer.
  kr 68.73
 • Tarceva er en medisin som brukes til å behandle en spesifikk type lungekreft og bukspyttkjertelkreft. Den virker ved å hemme veksten av kreftceller ved å blokkere signalveiene som stimulerer veksten av kreftceller.
  kr 699.81
 • Tasigna er et legemiddel som brukes til å behandle kronisk myelogen leukemi (KML). Det virker ved å hemme veksten av kreftceller og kan tas som en tablett. Tasigna kan ha bivirkninger som hodepine, kvalme og diaré, og bør kun tas under tilsyn av en lege.
  kr 450.14
 • Xeloda er et legemiddel som brukes til å behandle visse typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft. Det virker ved å hindre veksten av kreftceller. Xeloda tas som tabletter og må tas nøyaktig som foreskrevet av legen. Bivirkninger kan inkludere kvalme, oppkast, diaré, tretthet og hudutslett. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye og rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 414.17
 • Xtandi er et legemiddel som brukes til å behandle prostatakreft som har spredt seg til andre deler av kroppen. Det virker ved å blokkere effekten av mannlige hormoner, som kan bidra til vekst av kreftceller.
  kr 975.51

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.