• Dramamine er et reseptfritt medikament som brukes for å forebygge og behandle kvalme, oppkast og svimmelhet forårsaket av bevegelsessyke. Det virker ved å påvirke balansen av signalstoffer i hjernen som er ansvarlige for å regulere kvalme og oppkast. Dramamine inneholder virkestoffet dimenhydrinat og kan kjøpes på apotek uten resept.
  kr 12.49
 • Aciphex er en medisin som brukes til å redusere mengden syre i magen. Det aktive stoffet i Aciphex kalles rabeprazol, og det tilhører en gruppe medisiner som kalles protonpumpehemmere. Aciphex brukes vanligvis til å behandle tilstander som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og magesår.
  kr 14.18
 • Acofide er et legemiddel som brukes til å behandle symptomer på funksjonell dyspepsi, som inkluderer smerter eller ubehag i øvre del av magen, oppblåsthet, kvalme og oppkast. Det virker ved å redusere sammentrekningene i musklene i mage-tarmkanalen og øke muskeltonus i magesekken. Acofide er tilgjengelig som kapsler og skal tas før måltider. Vanlige bivirkninger inkluderer hodepine, kvalme og diaré.
  kr 64.26
 • Asacol er en medisin som brukes til å behandle betennelse i tykktarmen. Den inneholder mesalazin, som virker ved å redusere betennelse og lindre symptomer som diaré, magesmerter og blødninger. Asacol tas vanligvis som tabletter som svelges hele eller som granulater som oppløses i vann.
  kr 17.06
 • Buscopan er en medisin som brukes til å lindre muskelkramper og spasmer i mage-tarmkanalen. Den virker ved å slappe av musklene i fordøyelsessystemet og redusere smerte og ubehag. Buscopan brukes vanligvis til å behandle symptomer på irritabel tarm-syndrom (IBS), magekramper og menstruasjonssmerter.
  kr 16.07
 • Canasa er en medisin som brukes til å behandle betennelse i endetarmen. Den inneholder virkestoffet mesalazin og administreres som en rektalsuspensjon. Mesalazin virker ved å redusere betennelse og hevelse i endetarmen.
  kr 42.84
 • Carafate er et legemiddel som brukes til å behandle magesår og andre fordøyelsesproblemer. Det virker ved å danne en beskyttende hinne på såret eller irritert område i magen eller tarmen, som hjelper til med å beskytte det mot syre og andre irriterende stoffer. Carafate tas vanligvis som en suspensjon eller tabletter, og det kan ta noen uker før man merker en betydelig forbedring i symptomer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Carafate, og å informere legen om eventuelle bivirkninger eller andre problemer man opplever mens man tar medisinen.
  kr 12.30
 • Celebrex er en reseptbelagt medisin som tilhører klassen av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den aktive ingrediensen i Celebrex er celecoxib, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse i kroppen. Celebrex brukes vanligvis for å behandle smerter og betennelser forbundet med revmatoid artritt, osteoartritt og andre muskel- og skjelettlidelser. Det kan også brukes for kortvarig smertelindring etter tannbehandling eller kirurgi. Celebrex kan ha bivirkninger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet.
  kr 16.36
 • Celol er en medisin som brukes til å senke blodtrykket og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Den inneholder virkestoffet metoprolol, som tilhører en gruppe medisiner kjent som betablokkere. Celol virker ved å redusere hjertets arbeidsbelastning og senke hjertefrekvensen.
  kr 8.33
 • Cheerio-Fluoride er en medisin som inneholder fluorid, og brukes hovedsakelig for å forebygge tannråte og styrke tannemaljen.
  kr 428.40
 • Colofac er en medisin som brukes til å behandle symptomer på irritabel tarm-syndrom (IBS), som inkluderer magesmerter, oppblåsthet, diaré og forstoppelse. Den virker ved å slappe av musklene i tarmene, noe som reduserer smerte og ubehag. Colofac inneholder virkestoffet mebeverinhydroklorid og er tilgjengelig som tabletter og kapsler.
  kr 22.41
 • Creon er et legemiddel som inneholder fordøyelsesenzymer som hjelper kroppen med å bryte ned maten og absorbere næringsstoffer. Det brukes hovedsakelig til behandling av bukspyttkjertelenzymermangel og cystisk fibrose.
  kr 52.56
 • Cytotec er et legemiddel som inneholder virkestoffet misoprostol. Det brukes til å forebygge magesår som kan oppstå som bivirkning av visse medisiner, spesielt ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Cytotec virker ved å beskytte mageslimhinnen og redusere produksjonen av magesyre. Det kan også brukes off-label for å indusere abort eller for å hjelpe til med å føde ved å mykne livmorhalsen. Cytotec skal kun brukes under tilsyn av lege.
  kr 19.74
 • Dulcolax er et avføringsmiddel som brukes til å behandle forstoppelse. Det virker ved å stimulere tarmbevegelser og øke væskeinnholdet i avføringen, noe som gjør det lettere å passere avføringen. Det kan tas som en tablett eller som rektal suppositorium.
  kr 10.71
 • Imodium er en medisin som brukes for å behandle diaré. Den virker ved å redusere tarmbevegelser og øke væskeabsorpsjonen i tarmen. Imodium kan kjøpes uten resept på apotek. Det er viktig å følge instruksjonene på pakken og ikke overskride anbefalt dose.
  kr 9.72
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Miralax er et reseptfritt avføringsmiddel som inneholder virkestoffet polyetylen glykol 3350. Det virker ved å myke opp avføringen og øke tarmbevegelsene, og er vanligvis brukt for å behandle forstoppelse.
  kr 526.57
 • Motegrity er et medikament som brukes til å behandle kronisk forstoppelse hos voksne. Det virker ved å øke aktiviteten i tarmene, noe som gjør det lettere å tømme tarmen. Motegrity tilhører en gruppe medikamenter som kalles prokinetika. Det bør kun brukes under veiledning av lege. Vanlige bivirkninger inkluderer kvalme, diaré og magesmerter.
  kr 31.74
 • Motilium er en medisin som brukes for å behandle kvalme og oppkast. Den virker ved å øke bevegelsen i mage-tarmkanalen og hjelper maten å passere gjennom systemet raskere. Motilium inneholder virkestoffet domperidon og kan kun fås på resept.
  kr 12.63
 • Nexium er en protonpumpehemmer som reduserer mengden syre produsert i magen. Det brukes til å behandle tilstander som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), magesår, og andre tilstander som involverer overproduksjon av magesyre.
  kr 10.41
 • Alfacalcidol eren aktiv metabolitt av vitamin D som utfører viktige funksjoner i regulering av kalsiumbalanse og benmetabolisme. Alfacalcidol er analog av vitamin D-hormonet som er aktivert av enzymet 25-hydroxylase i lever for systemisk aktivitet og i osteoblaster for lokal D-hormon aktivitet. Den har en unik kombinasjon av pleiotropiske effekter,for eksempel, på tarm, ben, parathyroidea-kjertel, muskler og hjerne. Alfacalcidol er bedre enn vanlig D-vitamin (kolekalsiferol) fordi den endelige aktivering i nyrer av sistenevnte reguleres av en negativ tilbakekoblingsmekanisme. Selv om alfacalcidol er mye brukt i behandling av osteoporose, er dets virkningsmekanisme i ben ikke fullt ut klarlagt. Alfacalcidol stimulerer intestinal kalsiumabsorpsjon (Ca), øker utskillelse av Ca i urinen,og serumkalsium nivåer, og undertrykker parathyroidhormonsekresjon (PTH).
  kr 17.06
 • Orahelp er en aktuell smertestillende gel som inneholder benzokain og klorheksidin. Det brukes til midlertidig lindring av smerte og ubehag forårsaket av mindre munn- og tannproblemer som sår, tannkjøttbetennelse og tannutvinning. Det bør ikke brukes på åpne sår eller skader i munnen.
  kr 271.29
 • Ovol er en medisin som brukes til å behandle symptomer på oppblåsthet og gass i mage-tarmkanalen. Den aktive ingrediensen i Ovol er simetikon, som virker ved å bryte ned gassbobler i magen og tarmene, slik at de kan passere mer lett og redusere ubehag. Ovol er tilgjengelig som tabletter eller dråper og kan kjøpes uten resept på apotek.
  kr 249.87
 • Pepcid er en medisin som brukes til å behandle gastroøsofageal refluks sykdom (GERD), magesår og andre mage-tarmproblemer. Den inneholder virkestoffet famotidin, som reduserer mengden av syre produsert i magen. Pepcid kan også brukes til å behandle halsbrann og sure oppstøt.
  kr 13.60
 • Prevacid er en medisin som tilhører gruppen protonpumpehemmere. Den virker ved å redusere mengden syre produsert i magesekken, og brukes til behandling av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), magesår, og andre tilstander som involverer overskudd av magesyre.
  kr 14.58
 • Prilosec er en medisin som brukes til å redusere mengden syre som produseres i magen. Dette kan bidra til å lindre symptomer på gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), magesår og andre tilstander som påvirker mage-tarmkanalen. Prilosec tilhører en gruppe medisiner som kalles protonpumpehemmere (PPI-er).
  kr 14.88
 • Protonix er en medisin som tilhører gruppen protonpumpehemmere. Den brukes til å behandle syre-relaterte tilstander i mage-tarmkanalen, som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og magesår. Protonix reduserer mengden av syre som produseres i magen ved å hemme aktiviteten til protonpumper i magesekken.
  kr 14.09
 • Reglan er en medisin som brukes til å behandle gastroøsofageal refluks sykdom (GERD) og symptomer som kvalme, oppkast, halsbrann og magesmerter. Den virker ved å øke bevegelsen i mage-tarmkanalen og redusere opphopning av mat og syre i magen. Reglan inneholder virkestoffet metoklopramid og er tilgjengelig som tabletter, injeksjoner og sirup.
  kr 9.02
 • Valproat er en medisin som brukes til å behandle epilepsi, mani og migrene. Det virker ved å øke nivåene av en nevrotransmitter kalt GABA i hjernen. Valproat kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert leverskade, pankreatitt og fødselsskader, og bør kun brukes under tilsyn av en lege.
  kr 21.42
 • Zantac er et legemiddel som brukes til å behandle magesår, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og andre tilstander der det er for mye syre i magen. Det virker ved å redusere mengden syre som produseres i magen. Zantac tilhører en gruppe medisiner som kalles H2-antagonister.
  kr 9.12
 • Zofran er en medisin som brukes til å forebygge kvalme og oppkast forårsaket av kjemoterapi, strålebehandling og kirurgi. Den aktive ingrediensen i Zofran er ondansetron, som virker ved å blokkere signaler til hjernen som utløser kvalme og oppkast. Zofran kan tas som en tablett, smeltetablett, injeksjon eller som en oral løsning.
  kr 32.07

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.