• Amoxil er en type antibiotika som tilhører penicillin-gruppen. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og øreinfeksjoner. Amoxil fungerer ved å drepe bakterier eller hindre deres vekst. Det er tilgjengelig i form av kapsler, tabletter, suspensjon og injeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Amoxil, og fullføre hele behandlingsforløpet for å sikre at infeksjonen er helt kurert.
  kr 9.15
 • Zithromax er et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme proteinsyntesen i bakteriene, noe som fører til deres død. Zithromax brukes vanligvis til å behandle luftveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer. Det er tilgjengelig i form av tabletter, kapsler og suspensjoner.
  kr 21.96
 • Cipro er et antibiotikum som brukes til å behandle forskjellige typer bakterielle infeksjoner. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og kan brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene, luftveiene, fordøyelsessystemet og huden. Cipro kan også brukes til å behandle anthrax-infeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar dette legemidlet og fullføre hele behandlingsforløpet for å unngå utvikling av antibiotikaresistens.
  kr 8.13
 • Flagyl er et legemiddel som inneholder metronidazol, som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier og parasitter. Det virker ved å hemme DNA-syntesen i mikroorganismer og forårsaker dermed celledød. Flagyl brukes vanligvis til å behandle infeksjoner i mage-tarmkanalen, urinveiene, kjønnsorganene og hudinfeksjoner. Det kan også brukes til å behandle infeksjoner i bein og ledd, samt infeksjoner i luftveiene.
  kr 9.86
 • Advent-DT er en medisin som inneholder en kombinasjon av Drotaverin og Paracetamol. Den brukes til å behandle smerte og kramper i mage-tarmkanalen, inkludert dysmenoré, irritabel tarm-syndrom og andre gastrointestinale lidelser. Advent-DT virker ved å redusere muskelkontraksjoner og betennelse i kroppen.
  kr 65.05
 • Augmentin er en kombinasjonsmedisin som inneholder amoksicillin og klavulansyre. Den brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og øreinfeksjoner. Klavulansyre bidrar til å forhindre nedbrytning av amoksicillin og øker dermed effektiviteten av medisinen. Augmentin er tilgjengelig som tabletter, suspensjon og intravenøs infusjon.
  kr 23.99
 • Avelox er en antibiotikum som tilhører gruppen av fluorokinoloner. Den brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert lungebetennelse, sinusitt, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Avelox virker ved å hemme enzymet DNA-gyrase som er nødvendig for bakterienes vekst og reproduksjon. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Avelox, da det kan forårsake bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 185.40
 • Bactrim er en kombinasjon av sulfametoksazol og trimetoprim, som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme produksjonen av folinsyre som er nødvendig for bakteriell vekst. Bactrim kan brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene, luftveiene og mage-tarmkanalen, samt hudinfeksjoner og øreinfeksjoner.
  kr 11.49
 • Besivance er en øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av visse typer bakterier. Den inneholder besifloksacin, som tilhører gruppen av antibiotika kalt fluorokinoloner. Besivance virker ved å hemme veksten av bakterier i øyet, og kan bidra til å lindre symptomer som rødhet, hevelse og pussdannelse. Dette legemidlet er kun tilgjengelig på resept fra en lege.
  kr 702.54
 • Biaxin er et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hindre bakteriene i å vokse og formere seg. Biaxin kan brukes til å behandle infeksjoner i luftveiene, hudinfeksjoner og mage-tarmsykdommer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Biaxin, og fullføre hele behandlingsforløpet selv om symptomene forsvinner tidligere.
  kr 45.73
 • Ceclor-CD er en medisin som inneholder cefaclor, en type antibiotika. Den brukes til å behandle ulike infeksjoner forårsaket av bakterier, som for eksempel øre-, nese- og halsinfeksjoner, lungebetennelse og urinveisinfeksjoner. Ceclor-CD er tilgjengelig som en forlenget frigjøringstablett som tas en gang om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 125.63
 • Ceftin er en antibiotika som tilhører gruppen cefalosporiner. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert lungebetennelse, bronkitt, bihulebetennelse, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Det virker ved å forstyrre bakterienes cellevegg, noe som fører til deres død.
  kr 65.63
 • Cefzil er et antibiotikum som tilhører gruppen cefalosporiner. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert lungebetennelse, bihulebetennelse, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Cefzil virker ved å hindre bakteriene i å lage en cellemembran, som fører til at de dør. Det er tilgjengelig i form av tabletter og suspensjon for oral administrasjon.
  kr 87.01
 • Chloromycetin er et bredspektret antibiotikum som brukes til å behandle ulike infeksjoner forårsaket av bakterier.
  kr 28.14
 • Ciloxan er en antibiotisk øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av visse typer bakterier.
  kr 225.60
 • Ciprodex er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle øreinfeksjoner forårsaket av visse bakterier. Den inneholder ciprofloksacin, et antibiotikum som dreper bakterier, og dexametason, en steroid som reduserer betennelse og hevelse i øret. Ciprodex brukes vanligvis som øredråper og kan bare brukes etter resept fra lege.
  kr 468.33
 • Dexone er en medisin som inneholder det aktive stoffet dexametason, som tilhører gruppen av glukokortikoider. Den brukes til å behandle betennelser og allergiske reaksjoner, og kan også brukes som en del av kreftbehandling. Dexone virker ved å redusere betennelse og immunresponsen i kroppen.
  kr 12.50
 • Duricef er en type antibiotika som tilhører gruppen cefalosporiner. Den virker ved å drepe eller hindre veksten av visse typer bakterier i kroppen. Den brukes til å behandle infeksjoner i øvre luftveier, urinveier, hud og andre deler av kroppen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Duricef, og å fullføre hele behandlingsforløpet selv om symptomene forsvinner tidligere.
  kr 13.01
 • Fasigyn er et legemiddel som inneholder metronidazol og brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier og parasitter. Det kan brukes til å behandle infeksjoner i mage-tarmkanalen, urinveiene, underlivet og andre områder av kroppen. Fasigyn virker ved å drepe eller hemme veksten av bakterier og parasitter.
  kr 20.94
 • Floxin er en antibiotikum medisin som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier. Den aktive ingrediensen i Floxin kalles ofloxacin, og den virker ved å hindre at bakteriene vokser og sprer seg. Floxin brukes vanligvis til å behandle infeksjoner i urinveiene, ørene, lungene, huden og andre deler av kroppen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Floxin, og å fullføre hele kurset selv om symptomene forbedres tidligere.
  kr 9.96
 • Furadantin er en medisin som brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme veksten og spredningen av disse bakteriene.
  kr 17.28
 • Fusiderm-B er en aktuell salve som inneholder antibiotikaet fusidinsyre og betametason, en steroid. Den brukes til å behandle infeksjoner i huden, spesielt forårsaket av bakterier som Staphylococcus aureus. Betametason reduserer også betennelse og kløe i huden. Fusiderm-B er kun tilgjengelig på resept fra lege.
  kr 219.50
 • Ilosone er et antibiotikum som tilhører makrolidgruppen. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer.
  kr 14.19
 • Keflex er en type antibiotika som tilhører gruppen av cefalosporiner. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og urinveisinfeksjoner. Keflex virker ved å forstyrre bakterienes cellevegg, noe som fører til at de dør. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Keflex, og fullføre hele behandlingsperioden for å unngå tilbakefall av infeksjonen.
  kr 10.47
 • Levofloxacin er en type antibiotika som brukes til å behandle ulike infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme bakterienes evne til å formere seg og spre seg i kroppen. Levofloxacin kan brukes til å behandle infeksjoner i urinveiene, luftveiene, hud og mye mer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Levofloxacin, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.93
 • Lincocin er en antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hindre vekst og spredning av bakterier i kroppen.
  kr 32.53
 • Minocin er et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det tilhører en gruppe medisiner kjent som tetracykliner, og virker ved å hemme veksten av bakterier. Minocin brukes vanligvis til å behandle akne vulgaris og infeksjoner i urinveiene, luftveiene og hudinfeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Minocin, og fullføre hele behandlingsforløpet selv om symptomene forbedres tidligere.
  kr 47.98
 • Monurol er en medisin som brukes til å behandle urinveisinfeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Den inneholder det aktive stoffet fosfomycin trometamol, og tas som en enkelt dose. Monurol virker ved å forstyrre bakterienes evne til å formere seg og spre seg i kroppen.
  kr 647.67
 • Noroxin er en antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og forhindre spredning av infeksjonen. Noroxin tilhører en gruppe medisiner kalt kinoloner og kan brukes til behandling av urinveisinfeksjoner, prostatainfeksjoner og gastrointestinale infeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Noroxin og fullføre hele behandlingsforløpet for å sikre at infeksjonen er fullstendig kurert.
  kr 19.92
 • Ocuflox er en antibiotisk øyedråpe som brukes til å behandle infeksjoner i øyet forårsaket av bakterier.
  kr 225.60
 • Omnicef er en antibiotikum som tilhører gruppen cefalosporiner. Den brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, som for eksempel øreinfeksjoner, lungebetennelse, bihulebetennelse og urinveisinfeksjoner. Omnicef virker ved å hemme veksten av bakterier og drepe dem. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Omnicef, og fullføre hele behandlingsforløpet selv om symptomene forsvinner tidligere.
  kr 71.76
 • Principen er en antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hindre bakterienes evne til å danne en beskyttende cellevegg, noe som fører til deres død. Det er vanligvis tatt som en kapsel eller tablett, og bør tas med mat eller melk for å redusere risikoen for mageproblemer. Det er viktig å fullføre hele kurset av medisinen selv om symptomene forbedrer seg tidligere.
  kr 11.99
 • Rulide er en antibiotikum medikament som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme proteinsyntesen i bakteriene, og dermed hindre deres vekst og spredning. Rulide brukes vanligvis til å behandle luftveisinfeksjoner, som bronkitt og lungebetennelse, samt hudinfeksjoner og urinveisinfeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Rulide, og fullføre hele behandlingsforløpet for å sikre at infeksjonen er fullstendig eliminert.
  kr 14.94
 • Seromycin er et legemiddel som brukes til å behandle tuberkulose. Det virker ved å hemme veksten av bakterier som forårsaker sykdommen. Seromycin tas som en pille og kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Seromycin.
  kr 107.59
 • Solosec er et legemiddel som brukes til behandling av bakteriell vaginose hos voksne kvinner. Det inneholder den aktive ingrediensen secnidazol, som virker ved å drepe de skadelige bakteriene i skjeden. Solosec er tilgjengelig som en enkeltdose oral granulatpakning som skal oppløses i vann før bruk.
  kr 118.93
 • Sumycin er et antibiotikum som brukes til å behandle en rekke infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og redusere betennelse i kroppen. Sumycin tilhører gruppen av tetracykliner og kan brukes til å behandle infeksjoner i luftveiene, urinveiene, hud og øyne, samt visse seksuelt overførbare sykdommer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Sumycin, og å fullføre hele behandlingsperioden for å unngå at bakteriene blir resistente mot antibiotika i fremtiden.
  kr 11.45
 • Suprax er en antibiotikum som tilhører gruppen cefalosporiner. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert øre-, nese-, hals-, urinveis-, og luftveisinfeksjoner. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og dermed bidra til å bekjempe infeksjonen.
  kr 31.71
 • Tobradex er en kombinasjonsmedisin som inneholder to aktive ingredienser, tobramycin og dexametason. Den brukes til å behandle øyeinfeksjoner og betennelser, spesielt konjunktivitt og blefaritt. Tobramycin er et antibiotikum som dreper bakterier, mens dexametason er en steroid som reduserer betennelse og hevelse. Tobradex kommer vanligvis i form av øyedråper eller salve.
  kr 219.50
 • Tobrex er et antibiotikum som brukes til å behandle øyeinfeksjoner forårsaket av bakterier. Det inneholder tobramycin som virker ved å hemme vekst og spredning av bakterier. Det kan brukes til behandling av konjunktivitt, keratitt og andre øyeinfeksjoner. Det er tilgjengelig som øyedråper og salve.
  kr 358.55
 • Trecator-Sc er en medisin som brukes til å behandle tuberkulose. Den virker ved å hemme veksten av tuberkulosebakterier i kroppen.
  kr 32.53
 • Vantin er en type antibiotika som tilhører gruppen av cefalosporiner. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, for eksempel lungebetennelse, bronkitt, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Det virker ved å hindre veksten av bakterier i kroppen.
  kr 26.43
 • Vibramycin er et bredspektret antibiotikum som brukes til å behandle ulike infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og dermed redusere spredningen av infeksjonen. Vibramycin kan brukes til å behandle infeksjoner i luftveiene, urinveiene, hud og øyne, samt visse seksuelt overførbare sykdommer og malaria. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Vibramycin for å sikre best mulig resultat og unngå bivirkninger.
  kr 10.98
 • Xifaxan er et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner i tarmen forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme veksten av disse bakteriene og redusere betennelse i tarmen. Xifaxan kan også brukes til å behandle andre tilstander som irritabel tarm-syndrom med diaré.
  kr 27.04
 • Zithromax-Dispersible er en type antibiotika som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hindre veksten av disse bakteriene, og kan brukes til å behandle infeksjoner i luftveiene, hud, urinveier og kjønnsorganer. Zithromax-Dispersible er tilgjengelig i form av dispergerbare tabletter som kan oppløses i vann.
  kr 45.13
 • Zyvox er en antibiotika som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. Det virker ved å hemme proteinsyntesen i bakteriene, og kan brukes til behandling av infeksjoner i hud og myke vev, lungebetennelse, blodinfeksjoner og andre alvorlige infeksjoner. Det er vanligvis tatt som en pille eller intravenøst.
  kr 179.53

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.