• Acular er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin som brukes til å redusere betennelse og smerte i øynene. Den aktive ingrediensen i Acular er ketorolac trometamol, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake betennelse og smerte. Acular er vanligvis foreskrevet for å behandle smerter og betennelser etter øyeoperasjoner eller ved visse øyesykdommer.
  kr 351.05
 • Afrin er en reseptfri nesespray som inneholder virkestoffet oksymetazolin. Den brukes til å lindre nesetetthet og tett nese forårsaket av allergi, forkjølelse eller bihulebetennelse. Afrin virker ved å trekke sammen blodårene i neseslimhinnen, noe som reduserer hevelsen og gjør det lettere å puste. Det anbefales å ikke bruke Afrin i mer enn tre dager på rad, da det kan føre til avhengighet og forverring av nesetettheten.
  kr 214.19
 • Allegra er en medisin som brukes til å lindre symptomer på allergi, som nysing, rennende nese og kløe i øynene. Den virker ved å blokkere effekten av histamin, som er en kjemisk forbindelse som kroppen frigjør under en allergisk reaksjon. Den aktive ingrediensen i Allegra er fexofenadin, og den kan kjøpes reseptfritt på apotek.
  kr 19.34
 • Antivert er en medisin som brukes til å behandle svimmelhet, kvalme og oppkast forårsaket av bevegelsessykdom. Den aktive ingrediensen i Antivert er meklizin, som fungerer ved å påvirke hjernen og redusere følelsen av kvalme og svimmelhet. Antivert kan også brukes til å behandle symptomer på Menières sykdom og andre vestibulære lidelser.
  kr 21.42
 • Aristocort er en kortikosteroid medisin som brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av visse hudtilstander, allergier, og autoimmune sykdommer.
  kr 20.41
 • Astelin er en medisin som brukes til å behandle allergiske symptomer som rennende nese, nysing og kløe i nesen. Den inneholder azelastin, som er en antihistamin som blokkerer virkningen av histamin i kroppen. Astelin kommer vanligvis som en nesespray og brukes to ganger om dagen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen.
  kr 721.19
 • Atarax er en medisin som brukes til å behandle angst, kløe og som et beroligende middel. Den aktive ingrediensen i Atarax er hydroksyzin, som virker ved å redusere aktiviteten i hjernen og sentralnervesystemet. Atarax kan tas som en tablett eller sirup, og bør kun tas etter anbefaling fra lege.
  kr 8.83
 • Bepreve er en medisin som brukes til å behandle allergiske øyebetennelser. Den aktive ingrediensen i Bepreve er bepotastin, som virker ved å blokkere histaminreseptorer i øynene og redusere symptomer som kløe, rødhet og hevelse. Bepreve er tilgjengelig som øyedråper og skal brukes som foreskrevet av lege.
  kr 635.49
 • Clarinex er en medisin som brukes til å behandle symptomer på allergi, som nysing, rennende nese, kløende øyne og hals, og hudutslett. Den aktive ingrediensen i Clarinex er desloratadin, som blokkerer virkningen av histamin i kroppen. Clarinex er tilgjengelig i tablettform og bør tas en gang daglig, med eller uten mat. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Clarinex, og å unngå å overskride anbefalt dose.
  kr 24.30
 • Claritin er en medisin som brukes til å behandle allergiske reaksjoner som høysnue, allergisk rhinitt og urticaria. Den aktive ingrediensen i Claritin er loratadin, som virker ved å blokkere histaminreaksjoner i kroppen. Claritin er tilgjengelig i form av tabletter, sirup og smeltetabletter. Det er vanligvis godt tolerert og har få bivirkninger.
  kr 22.35
 • Cortaid er en medisin som inneholder hydrokortison, en type steroid. Den brukes til å redusere betennelse og kløe i huden forårsaket av mindre irritasjoner som insektbitt, solbrenthet og eksem.
  kr 321.28
 • Cutivate 0.05% Cream with Fluticasone as an active compound, belongs to a group of medicines called steroids. It is used to treat various skin conditions such as dermatitis, eczema, and allergies. It works by reducing swelling, redness, and itchiness of the skin and prevents further irritation.
  kr 529.57
 • Danocrine er en medisin som brukes til å behandle endometriose, en tilstand der vev som normalt vokser inne i livmoren, vokser utenfor livmoren og forårsaker smerte og blødning. Det kan også brukes til å behandle fibrocystisk brystsykdom og angioødem. Danocrine fungerer ved å redusere produksjonen av visse hormoner i kroppen.
  kr 26.58
 • Dexone er en medisin som inneholder det aktive stoffet dexametason, som tilhører gruppen av glukokortikoider. Den brukes til å behandle betennelser og allergiske reaksjoner, og kan også brukes som en del av kreftbehandling. Dexone virker ved å redusere betennelse og immunresponsen i kroppen.
  kr 12.20
 • Dymista er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle allergisk rhinitt. Den inneholder azelastin og flutikasonpropionat, som virker ved å redusere betennelse og blokkere histamin i nesen. Dymista kan bidra til å lindre nysing, kløe, rennende nese og tilstoppet nese.
  kr 678.33
 • Elocon er en reseptbelagt salve eller krem som inneholder det aktive stoffet mometasonfuroat. Det er en type steroid, og brukes til å behandle en rekke hudtilstander som eksem, psoriasis og dermatitt. Elocon reduserer betennelse og kløe i huden, og kan også bidra til å redusere rødhet og hevelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du bruker Elocon, da det kan ha bivirkninger hvis det brukes feil eller over lang tid.
  kr 291.54
 • Flonase er et reseptfritt nesespray som inneholder flutikasonpropionat, en type kortikosteroid. Den brukes til å behandle symptomer på allergisk rhinitt, som inkluderer nysing, kløe, rennende nese og tilstoppet nese. Flonase fungerer ved å redusere betennelse i neseslimhinnen og hindre frigjøring av stoffer som forårsaker allergiske reaksjoner. Det kan ta noen dager før effekten av Flonase merkes, og det anbefales å bruke det regelmessig for å opprettholde effekten.
  kr 571.24
 • Ilaxten er en medisin som brukes til å behandle allergiske reaksjoner, som for eksempel høysnue eller allergisk astma. Den virker ved å blokkere effekten av histamin, som er en kjemisk forbindelse som frigjøres i kroppen under en allergisk reaksjon. Ilaxten kan hjelpe til med å lindre symptomer som kløe, rennende nese, nysing og pustevansker.
  kr 19.04
 • Patanol er en reseptfri øyedråpe som brukes til å behandle allergiske reaksjoner i øynene. Den inneholder den aktive ingrediensen olopatadinhydroklorid, som virker ved å blokkere histaminreseptorer i øynene og redusere symptomene på allergi, som kløe, rødhet og rennende øyne. Patanol skal brukes etter behov, vanligvis to ganger om dagen, eller etter legens anvisning.
  kr 440.24
 • Periactin er en medisin som brukes til å behandle allergiske reaksjoner og kløe. Den virker ved å blokkere histamin, et stoff som frigjøres i kroppen under en allergisk reaksjon og forårsaker symptomer som kløe, nysing og rennende nese. Periactin kan også brukes til å øke appetitten hos personer som har problemer med å legge på seg.
  kr 17.06
 • Phenergan er en reseptbelagt medisin som brukes til å lindre symptomer på allergi, kvalme og oppkast. Den inneholder virkestoffet prometazin som virker ved å blokkere histamin i kroppen. Phenergan kan også brukes som en mild beroligende middel og søvnhjelpemiddel.
  kr 9.72
 • Phenergan-Sirup er en medisin som brukes til å behandle symptomer på allergi, kvalme og oppkast. Den inneholder virkestoffet prometazin, som virker ved å blokkere histamin-reseptorer i kroppen. Phenergan-Sirup kan også brukes som en mild beroligende middel og sovemedisin. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen, da den kan forårsake døsighet og andre bivirkninger.
  kr 214.17
 • Rhinocort er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle betennelse i nesen og bihulene. Den inneholder budesonid, en steroid som reduserer hevelse og irritasjon i neseslimhinnen. Rhinocort brukes vanligvis til å behandle allergisk rhinitt eller andre nese- og bihuleproblemer.
  kr 642.63
 • Singulair er en medisin som brukes til å behandle astma og allergiske reaksjoner. Den virker ved å blokkere en type substans i kroppen som kalles leukotriener, som er ansvarlige for betennelse og trange luftveier i astma og allergi. Singulair kan tas som en tablett en gang om dagen og er vanligvis godt tolerert av pasienter. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Singulair og å ikke stoppe behandlingen uten å konsultere legen din først.
  kr 21.03
 • Xyzal er en type antihistamin som brukes til å behandle symptomer på allergi, for eksempel nysing, rennende nese og kløe i øynene. Det virker ved å redusere mengden av histamin i kroppen, som er ansvarlig for allergiske reaksjoner. Xyzal kan tas som en tablett eller flytende form og er tilgjengelig på resept fra lege.
  kr 10.71
 • Zyrtec er en antihistamin medisiner som brukes til å behandle symptomer på allergi, som rennende nese, nysing, kløe og røde øyne. Det virker ved å blokkere effekten av histamin, et stoff som produseres av kroppen som respons på allergener. Zyrtec kan også brukes til å behandle kløe og hevelse forårsaket av kronisk urticaria.
  kr 9.02

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.