• Topamax er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi og migrene. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen som kan føre til anfall eller hodepine. Topamax kan også brukes til å behandle andre tilstander som bipolar lidelse og alkoholavhengighet. Det kan ha bivirkninger som kvalme, tretthet og svimmelhet, og bør kun tas under veiledning av en lege.
  kr 17.99
 • Depakote er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og migrene. Det virker ved å påvirke nivået av visse kjemikalier i hjernen som er involvert i disse tilstandene. Det kan ha bivirkninger som kvalme, tretthet og skjelvinger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar dette legemidlet.
  kr 13.52
 • Dilantin er en medisin som brukes til å kontrollere epileptiske anfall. Den virker ved å stabilisere elektriske signaler i hjernen. Det kan også brukes til å behandle visse typer smerte og hjerteproblemer. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og informere legen din om eventuelle bivirkninger.
  kr 20.85
 • Fleqsuvy er en medisin som brukes til behandling av voksne pasienter med moderat til alvorlig aktiv revmatoid artritt. Den inneholder virkestoffet filgotinib og virker ved å hemme et bestemt enzym som bidrar til betennelse i kroppen. Fleqsuvy tas som tabletter en gang daglig og bør kun brukes under veiledning av en lege.
  kr 651.30
 • Keppra er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle epilepsi. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen som kan føre til anfall. Keppra kan tas som tabletter eller som en flytende suspensjon, og doseringen avhenger av pasientens alder og vekt. Bivirkninger kan inkludere døsighet, svimmelhet og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Keppra.
  kr 17.48
 • Lamictal er en medisin som brukes til å behandle epilepsi og bipolar lidelse. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen som kan utløse anfall eller humørsvingninger. Lamictal kan også brukes til å behandle depresjon og angstlidelser. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Lamictal, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke brukes riktig.
  kr 16.26
 • Lamictal-Dispersible er en medisin som brukes til å behandle epilepsi og bipolar lidelse. Den aktive ingrediensen er lamotrigin, som virker ved å redusere aktiviteten til visse nerveceller i hjernen. Lamictal-Dispersible kommer i form av tabletter som kan oppløses i vann eller tygges. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen, da det kan være alvorlige bivirkninger hvis den ikke brukes riktig.
  kr 21.75
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.96
 • Mysoline er en medisin som brukes til å behandle epilepsi. Den virker ved å redusere aktiviteten i hjernen for å hindre anfall.
  kr 19.92
 • Neurontin er en medisin som brukes til å behandle epilepsi og nevropatisk smerte. Den virksomme ingrediensen er gabapentin, som fungerer ved å påvirke aktiviteten til visse nerveceller i hjernen og nervesystemet. Neurontin kan også brukes til å behandle andre lidelser, som angst og søvnløshet, under veiledning av en lege.
  kr 11.99
 • Sanctura-Xr er en medisin som brukes til å behandle symptomer på overaktiv blære, som hyppig vannlating, plutselig trang til å tisse og urinlekkasje. Den inneholder virkestoffet trospiumklorid, som virker ved å redusere muskelsammentrekninger i blæren og dermed redusere hyppigheten av urinering. Sanctura-Xr er tilgjengelig som en forlenget frigjøringstablett og skal tas en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner og ikke overskride den anbefalte dosen.
  kr 59.77
 • Tegretol er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi og nevropatiske smerter. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen og nervesystemet. Tegretol kan også brukes til å behandle bipolar lidelse og trigeminusnevralgi. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Tegretol, da det kan ha alvorlige bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 14.03
 • Trileptal er en medisin som brukes til å behandle epilepsi og anfall. Den virker ved å redusere aktiviteten i hjernen som kan føre til anfall. Trileptal kan også brukes til å behandle humørsvingninger og bipolar lidelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Trileptal, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke tas riktig.
  kr 16.43
 • Valproat er en medisin som brukes til å behandle epilepsi, mani og migrene. Det virker ved å øke nivåene av en nevrotransmitter kalt GABA i hjernen. Valproat kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert leverskade, pankreatitt og fødselsskader, og bør kun brukes under tilsyn av en lege.
  kr 21.95

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.