• Acticin er en medisin som brukes til å behandle skabb og hodelus. Den inneholder permethrin, som virker ved å drepe parasittene som forårsaker infeksjonen. Acticin påføres direkte på huden og må vaskes av etter en viss tid. Det er viktig å følge instruksjonene nøye og unngå kontakt med øyne og munn.
  kr 273.26
 • Albenza er en medisin som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av parasitter, spesielt bendelorm. Det virker ved å forstyrre ormens evne til å absorbere næringsstoffer, noe som til slutt fører til ormens død. Albenza er tilgjengelig som tabletter og bør tas med mat for å øke absorpsjonen. Vanlige bivirkninger inkluderer kvalme, oppkast, magesmerter og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye og fullføre hele behandlingsforløpet for å sikre at infeksjonen er fullstendig utryddet.
  kr 13.16
 • Chloroquine er en medisin som brukes til å behandle malaria og visse autoimmune sykdommer. Det virker ved å hemme veksten av parasitter i kroppen og redusere betennelse. Det kan også brukes som en forebyggende behandling for malaria.
  kr 15.13
 • Dicaris er en medisin som brukes til å behandle parasittiske infeksjoner og visse autoimmune sykdommer. Det virker ved å stimulere immunsystemet til å bekjempe infeksjoner og redusere betennelse i kroppen. Dicaris kan ha bivirkninger som kvalme, hodepine og svimmelhet, og bør kun tas under veiledning av en lege.
  kr 80.77
 • Dicaris-Children er en medisin som brukes til behandling av visse typer parasittinfeksjoner og autoimmune sykdommer hos barn. Den aktive ingrediensen i medisinen er levamisol, som virker ved å stimulere immunsystemet til å bekjempe infeksjoner og sykdommer. Dicaris-Children kan også brukes som en del av en kombinasjonsbehandling for visse kreftformer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar denne medisinen og å rapportere eventuelle bivirkninger umiddelbart.
  kr 48.58
 • Eurax er en reseptfri salve som brukes til å lindre kløe og irritasjon forårsaket av insektbitt, eksem, solbrenthet og andre hudtilstander. Salven inneholder virkestoffet crotamiton, som virker ved å dempe kløe og betennelse i huden. Det anbefales å bruke Eurax kun på det berørte området og å følge instruksjonene på pakken nøye.
  kr 269.60
 • Hydroksyklorokin er en medisin som brukes for å behandle og forebygge malaria. Det brukes også for å behandle autoimmune sykdommer som lupus og revmatoid artritt. Medisinen fungerer ved å hemme veksten av parasitter som forårsaker malaria og ved å redusere betennelse i autoimmune sykdommer.
  kr 16.40
 • Lariam er en medisin som brukes for å behandle og forebygge malaria. Den aktive ingrediensen i Lariam er meflokin, som virker ved å drepe parasittene som forårsaker malaria. Lariam tas vanligvis som en tablett en gang i uken, og det anbefales å begynne å ta medisinen minst to uker før du reiser til et område med høy risiko for malaria. Lariam kan ha bivirkninger som hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnforstyrrelser, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 204.32
 • Mebendazole er et legemiddel som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av parasitter, spesielt ormer. Det virker ved å hemme ormenes evne til å absorbere næringsstoffer, noe som fører til deres død. Mebendazole kan brukes til å behandle en rekke parasittiske infeksjoner, inkludert pinworms, whipworms, roundworms og hookworms. Det er vanligvis tatt som en enkelt dose, og bivirkningene er vanligvis milde og forbigående.
  kr 18.73
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.92
 • Stromectol er en medisin som inneholder ivermektin, og brukes hovedsakelig til behandling av parasittinfeksjoner som skabb og elveblest.
  kr 37.53
 • Vibramycin er et bredspektret antibiotikum som brukes til å behandle ulike infeksjoner forårsaket av bakterier. Det virker ved å hemme veksten av bakterier og dermed redusere spredningen av infeksjonen. Vibramycin kan brukes til å behandle infeksjoner i luftveiene, urinveiene, hud og øyne, samt visse seksuelt overførbare sykdommer og malaria. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Vibramycin for å sikre best mulig resultat og unngå bivirkninger.
  kr 10.93

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.