• Acular er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin som brukes til å redusere betennelse og smerte i øynene. Den aktive ingrediensen i Acular er ketorolac trometamol, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake betennelse og smerte. Acular er vanligvis foreskrevet for å behandle smerter og betennelser etter øyeoperasjoner eller ved visse øyesykdommer.
  kr 351.05
 • Arava er en medisin som brukes til å behandle revmatoid artritt. Den virker ved å redusere betennelse i leddene og bremse sykdomsprogresjonen. Arava tas vanligvis som en tablett en gang daglig. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Arava, da det kan ha alvorlige bivirkninger og krever regelmessig overvåking av leverfunksjonen.
  kr 32.56
 • Arcoxia er en medisin som tilhører gruppen av såkalte COX-2-hemmere. Den brukes til å lindre smerte og betennelse ved tilstander som artrose, revmatoid artritt og ankyloserende spondylitt. Arcoxia virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer i kroppen som kan forårsake smerte og betennelse.
  kr 23.32
 • Aristocort er en kortikosteroid medisin som brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av visse hudtilstander, allergier, og autoimmune sykdommer.
  kr 20.41
 • Asacol er en medisin som brukes til å behandle betennelse i tykktarmen. Den inneholder mesalazin, som virker ved å redusere betennelse og lindre symptomer som diaré, magesmerter og blødninger. Asacol tas vanligvis som tabletter som svelges hele eller som granulater som oppløses i vann.
  kr 17.06
 • Azulfidine er en medisin som brukes til å behandle betennelsessykdommer i tarmen, som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Den inneholder sulfasalazin som virkestoff, og virker ved å dempe betennelsen og redusere aktiviteten til immunsystemet. Azulfidine kan også brukes til å behandle leddgikt og andre autoimmune sykdommer.
  kr 15.07
 • Budecort er en inhalasjonsmedisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder budesonid, som er en kortikosteroid som reduserer betennelse og hevelse i luftveiene. Budecort brukes vanligvis daglig for å forebygge astmaanfall og redusere symptomer som hoste, tungpustethet og tetthet i brystet.
  kr 949.69
 • Canasa er en medisin som brukes til å behandle betennelse i endetarmen. Den inneholder virkestoffet mesalazin og administreres som en rektalsuspensjon. Mesalazin virker ved å redusere betennelse og hevelse i endetarmen.
  kr 42.84
 • Celebrex er en reseptbelagt medisin som tilhører klassen av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den aktive ingrediensen i Celebrex er celecoxib, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse i kroppen. Celebrex brukes vanligvis for å behandle smerter og betennelser forbundet med revmatoid artritt, osteoartritt og andre muskel- og skjelettlidelser. Det kan også brukes for kortvarig smertelindring etter tannbehandling eller kirurgi. Celebrex kan ha bivirkninger, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet.
  kr 16.36
 • Colcrys er en medisin som brukes til å behandle akutte anfall av urinsyregikt. Den virker ved å redusere betennelse og smerte forårsaket av opphopning av urinsyrekrystaller i leddene. Colcrys kan også brukes til å behandle andre tilstander som forårsaker betennelse i kroppen, som perikarditt og Behcets syndrom. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Colcrys, da det kan forårsake bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 11.70
 • Cortaid er en medisin som inneholder hydrokortison, en type steroid. Den brukes til å redusere betennelse og kløe i huden forårsaket av mindre irritasjoner som insektbitt, solbrenthet og eksem.
  kr 321.28
 • Daliresp er en medisin som brukes til å behandle kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den virker ved å redusere betennelse i lungene og forbedre luftstrømmen. Det aktive stoffet i medisinen er roflumilast. Daliresp er tilgjengelig i tablettform og skal tas en gang daglig. Det kan ha bivirkninger som diaré, kvalme og hodepine.
  kr 28.36
 • Dexone er en medisin som inneholder det aktive stoffet dexametason, som tilhører gruppen av glukokortikoider. Den brukes til å behandle betennelser og allergiske reaksjoner, og kan også brukes som en del av kreftbehandling. Dexone virker ved å redusere betennelse og immunresponsen i kroppen.
  kr 12.20
 • Diprolene er en reseptbelagt kortikosteroid salve som brukes til å behandle hudtilstander som eksem, psoriasis og dermatitt. Det virker ved å redusere betennelse og kløe i huden.
  kr 201.45
 • Emflaza er et legemiddel som inneholder virkestoffet deflazacort. Det brukes til behandling av Duchennes muskeldystrofi, en sjelden og alvorlig muskelsykdom som fører til gradvis svekkelse av musklene. Emflaza reduserer betennelse og forbedrer muskelfunksjonen hos pasienter med denne tilstanden. Det kan også brukes til behandling av andre betennelsessykdommer som astma og revmatoid artritt.
  kr 15.67
 • Entocort-Ec er en type medisin som brukes til å behandle betennelse i tarmen, spesielt i tilfeller av Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Den aktive ingrediensen i Entocort-Ec er budesonid, som er en type kortikosteroid. Medisinen virker ved å redusere betennelse i tarmen og lindre symptomer som magesmerter, diaré og blødning. Entocort-Ec kommer vanligvis i form av kapsler som tas oralt en gang om dagen.
  kr 31.14
 • Estrace er en medisin som inneholder østradiol, en form for østrogenhormon. Den brukes til å behandle symptomer på overgangsalderen, som hetetokter, vaginal tørrhet og osteoporose. Det kan også brukes til å behandle lav østrogenproduksjon hos kvinner.
  kr 21.93
 • Fastum-Gel er en reseptfri medisin som brukes til å lindre smerte og betennelse i muskler og ledd. Den inneholder den aktive ingrediensen ketoprofen, som tilhører en gruppe medikamenter som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Fastum-Gel påføres direkte på det smertefulle området og absorberes raskt gjennom huden for å gi lindring.
  kr 321.28
 • Feldene er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser forårsaket av leddgikt og andre inflammatoriske tilstander. Det virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse. Feldene kan tas som tabletter eller som en gel som påføres huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Feldene, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 14.88
 • Flarex er en reseptbelagt øyedråpe som inneholder det aktive stoffet fluorometholon. Det brukes til å behandle betennelse og hevelse i øyet, for eksempel i forbindelse med allergi eller øyeoperasjoner. Flarex virker ved å redusere betennelse og hevelse i øyet. Det skal brukes etter anvisning fra lege eller øyelege.
  kr 421.25
 • Florinef er en medisin som brukes til å behandle lavt blodtrykk og tilstander som forårsaker salttap i kroppen. Det virksomme stoffet i Florinef er fludrokortisonacetat, som fungerer ved å øke mengden salt og væske som kroppen holder på. Florinef kan tas som en tablett og bør tas nøyaktig som foreskrevet av legen din. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen din nøye når du tar Florinef, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 23.40
 • Fusiderm-B er en aktuell salve som inneholder antibiotikaet fusidinsyre og betametason, en steroid. Den brukes til å behandle infeksjoner i huden, spesielt forårsaket av bakterier som Staphylococcus aureus. Betametason reduserer også betennelse og kløe i huden. Fusiderm-B er kun tilgjengelig på resept fra lege.
  kr 214.17
 • Ilosone er et antibiotikum som tilhører makrolidgruppen. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer.
  kr 13.85
 • Indocin er en medisin som tilhører gruppen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den brukes til å behandle smerte, betennelse og stivhet forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, bursitt, tendinitt, gikt og dysmenoré. Indocin virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier som forårsaker betennelse og smerte i kroppen. Det kan tas som en tablett eller kapsel, og doseringen avhenger av pasientens tilstand og respons på behandlingen. Det er viktig å følge legens instruksjoner og ikke overskride anbefalt dose, da Indocin kan ha bivirkninger som mageproblemer, hodepine og svimmelhet.
  kr 10.71
 • Indocin-Sr er en medisin som inneholder virkestoffet indometacin. Den brukes til å lindre smerter og betennelse, spesielt i tilfeller av revmatoid artritt, osteoartritt og ankyloserende spondylitt. Indocin-Sr tilhører en gruppe medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Det virker ved å redusere produksjonen av prostaglandiner, som er stoffer som forårsaker betennelse og smerter i kroppen. Indocin-Sr skal tas som foreskrevet av legen, og kan ha bivirkninger som mageproblemer og hodepine.
  kr 22.84
 • Lodine er en reseptbelagt medisin som tilhører gruppen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Den aktive ingrediensen i Lodine er et stoff kalt etodolac, som brukes til å lindre smerte, betennelse og stivhet forårsaket av forskjellige tilstander som leddgikt, artrose og andre muskel- og skjelettplager. Lodine fungerer ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier i kroppen som forårsaker betennelse og smerte. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Lodine, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 15.47
 • Lotemax er en reseptbelagt øyedråpe som inneholder det aktive stoffet loteprednol etabonat. Den brukes til å behandle betennelse og hevelse i øyet etter øyeoperasjoner eller visse øyeinfeksjoner. Lotemax virker ved å redusere betennelse og allergiske reaksjoner i øyet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Lotemax, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 321.29
 • Medrol-Active er en medisin som inneholder det aktive stoffet metylprednisolon. Den tilhører en gruppe medisiner kalt kortikosteroider, som brukes til å redusere betennelse og lindre symptomer på ulike tilstander, inkludert allergier, astma, leddgikt og hudsykdommer. Medrol-Active kan tas som tabletter eller injeksjoner, og bør kun brukes etter anbefaling fra lege.
  kr 12.69
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mobic er en medisin som tilhører gruppen NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler). Den aktive ingrediensen i Mobic er meloksikam, som brukes til å lindre smerte og betennelse i leddene, spesielt ved revmatoid artritt og artrose. Mobic kan også brukes til å lindre smerter ved andre tilstander, som muskelsmerter og menstruasjonssmerter. Mobic skal tas som foreskrevet av lege, og bør ikke brukes av personer med historie med magesår eller allergi mot NSAIDs.
  kr 13.69
 • Motrin er en vanlig reseptfri smertestillende medisin som inneholder ibuprofen. Den brukes til å lindre smerter og redusere feber. Motrin virker ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner, som er kjemikalier i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Det kan også brukes til å behandle betennelser som leddgikt og menstruasjonssmerter.
  kr 10.71
 • Naprosyn er en reseptbelagt medisin som inneholder virkestoffet naproksen. Den tilhører gruppen av medisiner som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), og brukes til å lindre smerte og betennelse forårsaket av ulike tilstander som leddgikt, muskelsmerter, menstruasjonssmerter og migrene. Naprosyn virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for å forårsake smerte og betennelse. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Naprosyn, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 10.21
 • Orahelp er en aktuell smertestillende gel som inneholder benzokain og klorheksidin. Det brukes til midlertidig lindring av smerte og ubehag forårsaket av mindre munn- og tannproblemer som sår, tannkjøttbetennelse og tannutvinning. Det bør ikke brukes på åpne sår eller skader i munnen.
  kr 271.29
 • Orapred (prednisolone) syrup contains prednisolone which is a glucocorticoid. Glucocorticoids are adrenocortical steroids, both naturally occurring and synthetic, which are readily absorbed from the gastrointestinal tract. Prednisolone Syrup is indicated in the following conditions: endocrine, rheumatic, hematologic disorders; allergic and edematous states; collagen, dermatologic, ophthalmic, respiratory, gastrointestinal and neoplastic diseases; tuberculous meningitis with subarachnoid block or impending block used concurrently with appropriate anti-tuberculous chemotherapy.
  kr 249.87
 • Orapred-Dispersible er en type medisin som inneholder prednison, et steroidhormon som brukes til å redusere betennelse og hevelse i kroppen. Denne medisinen kommer i form av en dispergerbar tablett som kan oppløses i vann for enklere administrering. Orapred-Dispersible brukes vanligvis til å behandle en rekke tilstander, inkludert astma, allergiske reaksjoner, inflammatoriske tarmsykdommer og autoimmune sykdommer. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen, da den kan ha potensielle bivirkninger og samspill med andre medisiner.
  kr 9.72
 • Orapred-Oral-Drops er en medisin som inneholder prednisolon, en kortikosteroid med betennelsesdempende og immunosuppressive egenskaper. Den brukes til å behandle ulike tilstander som astma, allergiske reaksjoner, inflammatoriske sykdommer og autoimmune lidelser. Orapred-Oral-Drops er tilgjengelig som en væske til oral administrasjon og doseringen avhenger av pasientens alder, vekt og tilstand som behandles. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye og ikke avbryte behandlingen uten å konsultere legen først.
  kr 249.87
 • Pentasa er en medisin som brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom, spesielt ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Den inneholder mesalazin, som virker ved å redusere betennelse i tarmen. Pentasa kommer i form av tabletter og granulat som tas oralt.
  kr 17.06
 • Ponstel er et reseptbelagt legemiddel som inneholder den aktive ingrediensen mefenaminsyre. Det brukes hovedsakelig for å lindre smerte og betennelse forårsaket av menstruasjonssmerter, leddgikt eller andre betennelser. Det virker ved å hemme produksjonen av visse stoffer i kroppen som forårsaker smerte og betennelse. Ponstel bør tas som foreskrevet av legen, og bivirkninger kan inkludere magesmerter, kvalme og hodepine.
  kr 15.79
 • Pred-Forte er en medisin som inneholder prednisolon, en type kortikosteroid. Den brukes til å behandle betennelser og allergiske reaksjoner i øyet, som for eksempel konjunktivitt eller uveitt. Pred-Forte reduserer hevelse, rødhet og kløe i øyet ved å hemme immunsystemet og redusere produksjonen av inflammatoriske stoffer. Det er tilgjengelig som øyedråper og skal brukes etter anvisning fra lege eller øyelege.
  kr 199.88
 • Prelone er en kortikosteroid medisin som brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert betennelse, allergiske reaksjoner, astma og autoimmune sykdommer. Det virker ved å redusere betennelse i kroppen og dempe immunsystemets respons. Prelone kommer vanligvis i tablettform og bør tas med mat eller melk for å redusere risikoen for mageproblemer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Prelone, da det kan ha bivirkninger og kan påvirke andre medisiner du tar.
  kr 10.51
 • Qvar er en inhalator med kortikosteroid som brukes til å behandle astma. Den virker ved å redusere betennelse og hevelse i luftveiene, og øker dermed luftstrømmen inn og ut av lungene. Qvar kan også bidra til å forebygge astmaanfall og forbedre pasientens livskvalitet.
  kr 1049.66
 • Rhinocort er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle betennelse i nesen og bihulene. Den inneholder budesonid, en steroid som reduserer hevelse og irritasjon i neseslimhinnen. Rhinocort brukes vanligvis til å behandle allergisk rhinitt eller andre nese- og bihuleproblemer.
  kr 642.63
 • Symbicort er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder to aktive ingredienser, budesonid og formoterol, som virker sammen for å redusere betennelse og utvidelse av luftveiene for å forbedre pusteevnen.
  kr 761.60
 • Synalar er en kortikosteroid medisinsk krem som brukes til å behandle en rekke hudtilstander, inkludert eksem, psoriasis, dermatitt, og insektbitt. Det virker ved å redusere betennelse og kløe i huden. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen din når du bruker Synalar, da det kan ha bivirkninger hvis det brukes feil eller for lenge.
  kr 321.28
 • Temovate er en reseptbelagt medisin som inneholder virkestoffet clobetasolpropionat. Den brukes til å behandle ulike hudtilstander, inkludert psoriasis, eksem og dermatitt. Temovate virker ved å redusere betennelse og kløe i huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man bruker Temovate, da det kan ha bivirkninger og ikke bør brukes på store områder eller over lang tid.
  kr 267.74
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre moderate til sterke smerter. Det virker ved å redusere betennelse og smerte i kroppen. Toradol kan administreres som en injeksjon eller som en tablett. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke brukes riktig.
  kr 15.07
 • Ultravate er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle betennelse og kløe forårsaket av visse hudtilstander som eksem og psoriasis. Den aktive ingrediensen i Ultravate er halobetasol propionat, som tilhører gruppen av kortikosteroider. Ultravate kommer i form av en salve, krem eller lotion og påføres direkte på det berørte området på huden. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du bruker Ultravate, og å unngå å bruke det på store områder av huden eller over lengre perioder.
  kr 660.46
 • Voltaren er et ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som brukes til å lindre smerter og betennelser. Det aktive stoffet i Voltaren er diklofenak, som virker ved å hemme produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for betennelse og smerte. Voltaren kan brukes til å behandle en rekke tilstander, inkludert revmatoid artritt, osteoartritt, leddgikt, smerter i rygg og nakke, muskelsmerter, hodepine og menstruasjonssmerter. Det finnes i form av tabletter, kapsler, gel og injeksjonsvæske.
  kr 8.83
 • Voltaren Gel er en ikke-steroid antiinflammatorisk gel som brukes til å lindre smerte og betennelse i muskler og ledd. Den aktive ingrediensen i Voltaren Gel er diklofenak, som virker ved å redusere produksjonen av prostaglandiner, som er ansvarlige for smerte og betennelse. Voltaren Gel påføres direkte på det smertefulle området og absorberes raskt inn i huden for å gi rask lindring. Det er tilgjengelig på resept fra lege eller farmasøyt.
  kr 349.84
 • Xylocaine er et lokalanestetikum som brukes til å bedøve områder av kroppen under medisinske prosedyrer.
  kr 178.47

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.