• Apixaban er en blodfortynnende medisin som brukes for å forhindre blodpropp og slag hos personer med atrieflimmer eller dyp venetrombose. Det virker ved å hemme koagulasjonsfaktor Xa, som er en viktig faktor i blodpropp dannelse. Apixaban tas vanligvis som en tablett en eller to ganger om dagen, og kan ha færre bivirkninger enn andre blodfortynnende medisiner.
  kr 126.55
 • Atarax er en medisin som brukes til å behandle angst, kløe og som et beroligende middel. Den aktive ingrediensen i Atarax er hydroksyzin, som virker ved å redusere aktiviteten i hjernen og sentralnervesystemet. Atarax kan tas som en tablett eller sirup, og bør kun tas etter anbefaling fra lege.
  kr 8.83
 • Betadine er en antiseptisk løsning som inneholder povidonjod. Det brukes til å desinfisere hud og sår, og kan også brukes til å forhindre infeksjon i mindre kirurgiske inngrep. Betadine virker ved å drepe bakterier, virus og sopp.
  kr 299.85
 • Cellcept er et legemiddel som brukes til å hindre avstøtning av organer etter en transplantasjon. Det virksomme stoffet i Cellcept er mykofenolatmofetil, som hindrer immunsystemet i å angripe det transplanterte organet. Cellcept gis vanligvis som tabletter eller kapsler, og doseringen avhenger av pasientens vekt og nyrefunksjon. Bivirkninger kan inkludere kvalme, diaré, hodepine og infeksjoner. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Cellcept.
  kr 179.31
 • Cyclogyl er et medikament som brukes til å utvide pupillen i øyet under øyeundersøkelser eller kirurgiske inngrep. Det virker ved å blokkere muskelaktiviteten i øyet som kontrollerer størrelsen på pupillen.
  kr 321.29
 • Cyklokapron er en medisin som brukes for å redusere blødninger. Den virker ved å hindre blodplater i å klebe seg sammen og danne blodpropper. Cyklokapron brukes vanligvis til å behandle blødninger etter operasjoner eller skader, samt i tilfeller av overdreven menstruasjonsblødning eller blødning i tannkjøttet.
  kr 61.96
 • Dilantin er en medisin som brukes til å kontrollere epileptiske anfall. Den virker ved å stabilisere elektriske signaler i hjernen. Det kan også brukes til å behandle visse typer smerte og hjerteproblemer. Det er viktig å følge doseringsanvisningene nøye og informere legen din om eventuelle bivirkninger.
  kr 20.35
 • Emla er en aktuell bedøvelseskrem som inneholder lidokain og prilokain. Den brukes til midlertidig bedøvelse av huden før mindre kirurgiske inngrep, blodprøver, injeksjoner og andre medisinske prosedyrer.
  kr 526.57
 • Imuran er en medisin som brukes til å undertrykke immunsystemet. Det brukes vanligvis til å behandle autoimmune sykdommer som revmatoid artritt, lupus, inflammatorisk tarmsykdom og noen typer kreft. Imuran virker ved å hindre kroppen i å produsere nye celler, spesielt de som er involvert i immunsystemet. Dette kan bidra til å redusere betennelse og symptomer på sykdommen. Imuran er tilgjengelig som tabletter og må tas daglig under tilsyn av en lege.
  kr 19.99
 • Lotemax er en reseptbelagt øyedråpe som inneholder det aktive stoffet loteprednol etabonat. Den brukes til å behandle betennelse og hevelse i øyet etter øyeoperasjoner eller visse øyeinfeksjoner. Lotemax virker ved å redusere betennelse og allergiske reaksjoner i øyet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du bruker Lotemax, da det kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 321.29
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mucopain er en medisin som brukes til å lindre smerte og ubehag forårsaket av sår og irritasjoner i munnen og tannkjøttet. Den inneholder benzokain som virker som en lokalbedøvelse for å redusere smerte og ubehag. Mucopain er tilgjengelig som en gel som påføres direkte på det berørte området i munnen.
  kr 4998.58
 • Neoral er en medisin som inneholder den aktive ingrediensen cyklosporin. Den brukes hovedsakelig for å forhindre avstøtning av organer etter transplantasjon, men kan også brukes for å behandle autoimmune sykdommer og psoriasis. Neoral fungerer ved å undertrykke immunsystemet og redusere betennelse.
  kr 64.26
 • Orahelp er en aktuell smertestillende gel som inneholder benzokain og klorheksidin. Det brukes til midlertidig lindring av smerte og ubehag forårsaket av mindre munn- og tannproblemer som sår, tannkjøttbetennelse og tannutvinning. Det bør ikke brukes på åpne sår eller skader i munnen.
  kr 271.29
 • Prograf er et immunsuppressivt legemiddel som brukes til å forhindre avstøtning av organtransplantater. Det aktive stoffet i Prograf er tacrolimus, som hemmer aktiviteten til T-lymfocytter og reduserer immunforsvarets respons på transplanterte organer. Prograf kan ha alvorlige bivirkninger og bør kun tas under nøye overvåkning av en lege.
  kr 87.47
 • Protopic er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle moderat til alvorlig atopisk dermatitt hos voksne og barn over 2 år. Det aktive stoffet i Protopic kalles takrolimus, som virker ved å undertrykke immunsystemet og redusere betennelse i huden. Det finnes i form av en salve og bør kun brukes på områder av huden som er påvirket av atopisk dermatitt. Protopic bør kun brukes under tilsyn av en lege og kan ha bivirkninger som hudirritasjon, kløe og svie.
  kr 526.57
 • Tapazole er en medisin som brukes til å behandle hyperthyroidisme ved å redusere produksjonen av skjoldbruskhormoner.
  kr 14.68
 • Toradol er en ikke-steroide antiinflammatorisk medisin (NSAID) som brukes til å lindre moderate til sterke smerter. Det virker ved å redusere betennelse og smerte i kroppen. Toradol kan administreres som en injeksjon eller som en tablett. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar dette legemidlet, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke brukes riktig.
  kr 15.07
 • Urecholine er en medisin som brukes til å stimulere blæren til å tømme seg ved å øke muskelaktiviteten.
  kr 27.97
 • Xarelto er et blodfortynnende medikament som brukes til å forebygge blodpropp og slag hos pasienter med atrieflimmer, dyp venetrombose og lungeemboli. Medikamentet virker ved å hemme koagulasjonsfaktor Xa, som er involvert i blodproppdannelse. Xarelto kan tas som en enkel tablett og krever ikke regelmessig blodprøvetaking for å overvåke behandlingen.
  kr 64.39
 • Xylocaine er et lokalanestetikum som brukes til å bedøve områder av kroppen under medisinske prosedyrer.
  kr 178.47

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.