• Ventolin-Inhaler er en medisin som brukes til å behandle astma og andre luftveisproblemer. Den inneholder virkestoffet salbutamol, som fungerer som en bronkodilator og hjelper til med å åpne opp luftveiene for å gjøre pustingen lettere. Ventolin-Inhaler kan også brukes til å lindre symptomer på kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) og bronkitt.
  kr 481.97
 • Advair-Diskus er en medisin som brukes til å behandle astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Den inneholder to aktive ingredienser, flutikasonpropionat og salmeterol, som virker ved å redusere betennelse og utvidelse av luftveiene. Medisinen er tilgjengelig som en inhalator og bør brukes regelmessig for å oppnå best mulig effekt. Det er viktig å følge legens instruksjoner for dosering og administrering for å unngå bivirkninger og sikre optimal behandling.
  kr 1166.25
 • Bro-Zedex-Sirup er en reseptbelagt hostemedisin som inneholder bromhexin, guaifenesin og terbutalin. Den brukes til å behandle hoste og slimdannelse ved luftveisinfeksjoner og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Bromhexin hjelper til med å løse opp tyktflytende slim, guaifenesin virker slimløsende og terbutalin utvider luftrørene for å lette pusten.
  kr 528.37
 • Bromhexine er en medisin som brukes til å løsne og lette utskillelsen av slim i luftveiene.
  kr 12.69
 • Cheerio-Fluoride er en medisin som inneholder fluorid, og brukes hovedsakelig for å forebygge tannråte og styrke tannemaljen.
  kr 428.40
 • Esbriet er en medisin som brukes til behandling av idiopatisk lungefibrose, en sykdom som påvirker lungene og forårsaker arrdannelse og arrvev. Esbriet inneholder virkestoffet pirfenidon og virker ved å redusere betennelse og arrdannelse i lungene.
  kr 36.10
 • Fabispray er en medisin som inneholder stoffet flutikasonpropionat, og brukes til å behandle astma og allergisk rhinitt. Den virker ved å redusere betennelse i luftveiene og nesehulen, og kan bidra til å lindre symptomer som hoste, tetthet i brystet, nysing og rennende nese. Fabispray er tilgjengelig som en inhalator og nesespray. Det er viktig å følge instruksjonene fra legen eller apoteket når man bruker Fabispray, og å ikke overskride anbefalt dose.
  kr 1490.60
 • Ilosone er et antibiotikum som tilhører makrolidgruppen. Det brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, inkludert luftveisinfeksjoner, hudinfeksjoner og seksuelt overførbare sykdommer.
  kr 13.85
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Myambutol er en medisin som brukes til å behandle tuberkulose. Den virker ved å hemme veksten av bakterier som forårsaker sykdommen. Myambutol tas vanligvis som en pille en gang om dagen, og behandlingen varer vanligvis i flere måneder. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Myambutol, da det kan forårsake bivirkninger som synsproblemer og leverproblemer.
  kr 15.79
 • Ofev er en medisin som brukes til å behandle idiopatisk lungefibrose, en kronisk og progressiv lungesykdom. Den virker ved å hemme veksten av bindevev i lungene, noe som kan redusere symptomene og forsinke sykdomsprogresjonen. Ofev tas som kapsler og skal tas to ganger om dagen med mat. Vanlige bivirkninger inkluderer diaré, kvalme og vekttap. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Ofev.
  kr 100.17
 • Opsumit er et legemiddel som brukes til å behandle pulmonal arteriell hypertensjon (PAH) hos voksne. Det virker ved å utvide blodårene i lungene og redusere blodtrykket, noe som gjør det lettere for hjertet å pumpe blodet. Opsumit tas som en daglig tablett og kan bidra til å forbedre symptomer som kortpustethet, tretthet og svimmelhet. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Opsumit, da det kan ha bivirkninger og interagere med andre medisiner.
  kr 232.08
 • Proair er en medisin som brukes til å behandle astma og andre luftveisproblemer. Den inneholder et stoff kalt albuterol som virker ved å åpne opp luftveiene og gjøre det lettere å puste. Proair kan tas som en inhalator og er vanligvis foreskrevet til pasienter som trenger rask lindring av astmasymptomer. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Proair og å ikke overskride anbefalt dose.
  kr 481.97
 • Rifadin er et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier, spesielt tuberkulose.
  kr 10.71
 • Seromycin er et legemiddel som brukes til å behandle tuberkulose. Det virker ved å hemme veksten av bakterier som forårsaker sykdommen. Seromycin tas som en pille og kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Seromycin.
  kr 104.97
 • Spiriva er en medisin som brukes til å behandle kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) og emfysem. Den virker ved å utvide luftveiene og redusere betennelse i lungene. Spiriva er tilgjengelig som inhalator og kan brukes daglig for å forbedre pusteevnen og redusere pustevansker. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Spiriva.
  kr 940.13
 • Tessalon er en medisin som brukes til å lindre hoste. Den virker ved å dempe hosterefleksen i hjernen.
  kr 17.06
 • Trecator-Sc er en medisin som brukes til å behandle tuberkulose. Den virker ved å hemme veksten av tuberkulosebakterier i kroppen.
  kr 31.74
 • Ventolin er en medisin som inneholder virkestoffet salbutamol, og den brukes til å lindre symptomer på astma og kols ved å utvide luftveiene og gjøre det lettere å puste.
  kr 10.71
 • Wellbutrin-SR er en medisin som brukes til å behandle depresjon og sesongavhengig affektiv lidelse. Den virker ved å øke nivået av serotonin og noradrenalin i hjernen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar denne medisinen, da den kan ha bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 17.06

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.