• Depakene er en medisin som inneholder virkestoffet valproat, og brukes hovedsakelig for å behandle epilepsi og mani hos personer med bipolar lidelse. Det virker ved å øke nivåene av GABA, en nevrotransmitter som hemmer aktiviteten i hjernen. Depakene kan ha flere bivirkninger, inkludert kvalme, tretthet og leverproblemer, så det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar denne medisinen.
  kr 820.86
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.72
 • Mestinon er en medisin som brukes til å behandle myasthenia gravis, en nevromuskulær sykdom som forårsaker muskelsvakhet og tretthet. Mestinon virker ved å forbedre kommunikasjonen mellom nerver og muskler, og dermed øke muskelstyrken.
  kr 48.11
 • Namzaric er en medisin som brukes til å behandle symptomer på Alzheimers sykdom. Den inneholder to aktive ingredienser, donepezil og memantin, som virker på forskjellige måter for å forbedre hjernefunksjonen hos pasienter med mild til moderat Alzheimers sykdom. Namzaric tas vanligvis en gang om dagen om kvelden, og kan gi lindring av symptomer som hukommelsestap, forvirring og problemer med å utføre daglige oppgaver.
  kr 37.49
 • Orap er en medisin som brukes til å behandle psykotiske lidelser, spesielt schizofreni. Den virker ved å påvirke nivåene av dopamin i hjernen, som er en nevrotransmitter som spiller en viktig rolle i reguleringen av humør og atferd. Orap kan også brukes til å behandle ufrivillige bevegelser forårsaket av visse medisiner eller nevrologiske lidelser. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Orap, da det kan ha alvorlige bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 12.69
 • Serc er en medisin som brukes for å behandle svimmelhet og øresus. Den virker ved å forbedre blodsirkulasjonen i det indre øret og hjernen.
  kr 16.66
 • Stugeron er en medisin som brukes for å behandle svimmelhet og kvalme. Den inneholder virkestoffet cinnarizin, som virker ved å utvide blodårene og øke blodstrømmen til hjernen. Stugeron brukes også for å behandle symptomer på Menières sykdom og vestibulær migrene.
  kr 11.42
 • Tecfidera er et legemiddel som brukes til å behandle multippel sklerose (MS). Det virker ved å redusere betennelse i hjernen og ryggmargen, og dermed redusere antallet og alvorlighetsgraden av MS-tilbakefall. Tecfidera tas som en tablett to ganger om dagen og er vanligvis godt tolerert av pasienter. Det kan imidlertid forårsake bivirkninger som kvalme, diaré og hudutslett.
  kr 105.03
 • Tegretol er et legemiddel som brukes til å behandle epilepsi og nevropatiske smerter. Det virker ved å redusere aktiviteten i hjernen og nervesystemet. Tegretol kan også brukes til å behandle bipolar lidelse og trigeminusnevralgi. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Tegretol, da det kan ha alvorlige bivirkninger og interaksjoner med andre medisiner.
  kr 13.69
 • Vinpocetine er en medisin som brukes for å forbedre blodtilførselen til hjernen og for å behandle hukommelsesproblemer og kognitive lidelser.
  kr 26.48

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.