• Combivir er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder to aktive ingredienser, zidovudin og lamivudin, som virker ved å hemme virusets evne til å formere seg i kroppen. Combivir tas vanligvis som en tablett to ganger om dagen, og det er viktig å følge legens instruksjoner nøye for å oppnå best mulig behandlingsresultater.
  kr 37.00
 • Daklinza er et legemiddel som brukes i behandling av kronisk hepatitt C-infeksjon. Det virker ved å hemme reproduksjonen av viruset og kan tas i kombinasjon med andre legemidler for å øke effekten.
  kr 308.42
 • Darunavir er en antiretroviral medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Det virker ved å hemme enzymer som er nødvendige for at viruset skal kunne formere seg. Darunavir tas vanligvis sammen med andre antiretrovirale medisiner for å redusere mengden av HIV i kroppen og forbedre immunforsvaret.
  kr 258.59
 • Efavirenz er en medisin som brukes i behandlingen av HIV-infeksjon. Det tilhører klassen av medisiner som kalles ikke-nukleosid revers transkriptasehemmere (NNRTI). Efavirenz fungerer ved å hindre viruset i å reprodusere seg selv i kroppen. Det tas vanligvis som en pille en gang om dagen. Vanlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, døsighet, hodepine og kvalme. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Efavirenz for å sikre at det fungerer best mulig.
  kr 71.97
 • Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder tre forskjellige legemidler: Efavirenz, Emtricitabin og Tenofovir. Disse legemidlene virker sammen for å redusere mengden av HIV-viruset i kroppen og forhindre at det sprer seg til andre celler. Efavirenz-Emtricitabin-Tenofovir kan bidra til å forbedre livskvaliteten og forlenge livet til personer som lever med HIV.
  kr 233.58
 • Epivir er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon og hepatitt B-virusinfeksjon. Den virksomme ingrediensen i Epivir er lamivudin, som hindrer viruset i å reprodusere seg og dermed reduserer mengden av virus i kroppen. Det kan tas som en tablett eller en oral løsning. Det er viktig å følge legens instruksjoner for å få best mulig effekt av medisinen.
  kr 37.35
 • Famvir er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle virusinfeksjoner, spesielt herpes simplex og helvetesild. Den aktive ingrediensen i Famvir er famciclovir, som fungerer ved å stoppe spredningen av viruset i kroppen. Famvir kan tas som en tablett eller som en suspensjon, og doseringen vil avhenge av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når du tar Famvir.
  kr 80.81
 • Harvoni er en medisin som brukes til å behandle kronisk hepatitt C-infeksjon hos voksne. Den inneholder to aktive ingredienser, ledipasvir og sofosbuvir, som virker ved å hemme virusets evne til å formere seg og spre seg i kroppen. Harvoni er en effektiv behandling for hepatitt C-infeksjon og kan føre til helbredelse hos de fleste pasienter.
  kr 237.20
 • Hepcinat-LP er en medisin som brukes til å behandle kronisk hepatitt C-infeksjon. Den inneholder en kombinasjon av to aktive ingredienser: Sofosbuvir og Ledipasvir. Sofosbuvir hindrer viruset i å reprodusere seg, mens Ledipasvir forhindrer at viruset infiserer nye celler. Dette medikamentet kan bidra til å redusere risikoen for leversykdom og forbedre livskvaliteten til pasienter med hepatitt C.
  kr 538.45
 • Isentress er en antiretroviral medisin som brukes i behandlingen av HIV-infeksjon. Den virker ved å hemme integrase, et enzym som er nødvendig for at viruset skal kunne integreres i vertscellens DNA. Isentress tas vanligvis to ganger daglig og kan brukes alene eller i kombinasjon med andre antiretrovirale medisiner.
  kr 179.30
 • Kaletra er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder to aktive ingredienser, lopinavir og ritonavir, som hindrer viruset i å formere seg i kroppen. Kaletra tas vanligvis to ganger om dagen og kan ha bivirkninger som kvalme, diaré og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Kaletra.
  kr 97.28
 • Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen og er involvert i reguleringen av søvn og døgnrytme. Melatonin brukes som et kosttilskudd eller reseptbelagt medisin for å behandle søvnforstyrrelser, jetlag og andre tilstander som påvirker søvnen. Det kan også være nyttig for personer med nedsatt syn, da melatoninnivåene kan påvirkes av lys og mørke.
  kr 9.96
 • Natdac er en medisin som inneholder stoffet daclatasvir. Det brukes til å behandle kronisk hepatitt C-virusinfeksjon hos voksne. Natdac fungerer ved å hindre spredning av viruset i kroppen. Det tas vanligvis som en tablett en gang om dagen i en periode på 12 uker eller mer, avhengig av pasientens tilstand.
  kr 173.16
 • Retrovir er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Det virker ved å hemme virusets evne til å reprodusere seg selv. Retrovir kan tas som tabletter eller som en flytende suspensjon. Bivirkninger kan inkludere kvalme, diaré og hodepine. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Retrovir.
  kr 125.51
 • Tenofovir-disoproksilfumarat er en antiviral medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon og hepatitt B-infeksjon.
  kr 95.95
 • Tenofovir-Emtricitabin er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder to aktive ingredienser, tenofovir og emtricitabin, som fungerer ved å hindre viruset i å formere seg og spre seg i kroppen. Medisinen tas vanligvis som en tablett en gang om dagen og kan bidra til å redusere risikoen for HIV-relaterte komplikasjoner og forlenge levetiden til personer med HIV.
  kr 59.77
 • Tivicay er et legemiddel som inneholder virkestoffet dolutegravir. Det brukes til behandling av HIV-infeksjon hos voksne og ungdom over 12 år og veier minst 40 kg. Tivicay tilhører klassen av legemidler som kalles integrasehemmere, og virker ved å hindre at viruset integrerer sitt genetiske materiale i DNA-et til vertscellene.
  kr 71.97
 • Triumeq er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder tre aktive ingredienser: abakavir, dolutegravir og lamivudin. Triumeq virker ved å hindre viruset i å reprodusere seg, og dermed redusere mengden av virus i kroppen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når du tar Triumeq for å oppnå best mulig behandlingsresultater.
  kr 151.66
 • Videx-Ec er et legemiddel som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Det inneholder virkestoffet didanosin, som hindrer viruset i å formere seg i kroppen. Videx-Ec er tilgjengelig som kapsler og tas vanligvis en gang om dagen på tom mage. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye og ikke endre doseringen uten å konsultere en lege først. Bivirkninger kan inkludere kvalme, diaré og hodepine.
  kr 50.82
 • Viramune er en medisin som brukes til å behandle hiv-infeksjon. Den inneholder virkestoffet nevirapin, som hindrer viruset i å formere seg i kroppen. Viramune brukes vanligvis sammen med andre antiretrovirale medisiner for å kontrollere og redusere mengden av virus i blodet.
  kr 25.41
 • Viropil er en kombinasjonsmedisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder tre aktive ingredienser: tenofovirdisoproksilfumarat, lamivudin og efavirenz. Viropil virker ved å hindre reproduksjonen av viruset og redusere mengden av det i kroppen. Det er viktig å følge legens instruksjoner når man tar Viropil, og å fortsette behandlingen selv om man føler seg bedre.
  kr 311.04
 • Ziagen er en medisin som brukes til å behandle HIV-infeksjon. Den inneholder virkestoffet abacavir og virker ved å hindre viruset i å reprodusere seg i kroppen. Ziagen kan tas som en tablett eller som en oral løsning, og doseringen avhenger av pasientens vekt og alder. Det er viktig å følge legens instruksjoner nøye når man tar Ziagen, da det kan ha alvorlige bivirkninger hvis det ikke brukes riktig.
  kr 194.55

Hvorfor velge generiske legemidler?

En av de viktigste fordelene med generiske produkter er deres rimelighet sammenlignet med originalen. Produsenter av disse produktene i Norge trenger ikke å bruke store summer på utvikling da de bruker en bevist formel for produksjon. I tillegg er utstyret som brukes for å produsere generiske produkter ofte like bra som det som brukes av utvikleren av den opprinnelige formelen. Som et resultat kan forbrukere forvente en kvalitetsmedisin som er nesten like effektiv som den opprinnelige medisinen.

Jeg har brukt MediNorge flere ganger, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Bestillingen min ble levert raskt og effektivt, og jeg fikk alltid god kundeservice når jeg hadde spørsmål. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert smertestillende og allergimedisiner. Jeg vil absolutt anbefale MediNorge til alle som trenger pålitelig og praktisk apotektjeneste.

Maria, Oslo.

Jeg var veldig imponert over MediNorge! Jeg bestilte medisiner for min kroniske sykdom som jeg vanligvis måtte hente på apoteket hver måned. Men med MediNorge kunne jeg enkelt bestille dem online og få dem levert rett til døren min. Jeg trengte ikke å bekymre meg for å gå ut i dårlig vær eller å vente i kø på apoteket lenger. Leveringen var rask og nøyaktig, og jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen.

Anders, Bergen.

Jeg var skeptisk til å bestille medisiner på nettet, men MediNorge overbeviste meg om at det var trygt og pålitelig. Jeg bestilte reseptbelagte medisiner for min kroniske sykdom, og de kom i en diskret pakke og var av høy kvalitet. Jeg var også glad for å se at prisene var rimelige og konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en enkel og praktisk måte å få sine medisiner på.

Ingrid, Trondheim.

Jeg hadde en flott opplevelse med MediNorge. Jeg bestilte en spesiell medisin som var vanskelig å finne i mitt lokale apotek, men MediNorge hadde den på lager og kunne levere den til meg raskt og enkelt. Kundeservice var veldig hjelpsomme og vennlige, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den beste behandlingen. Jeg vil definitivt bruke MediNorge igjen i fremtiden.

Lars, Stavanger.

Jeg har brukt MediNorge i flere måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Jeg har bestilt forskjellige medisiner fra dem, inkludert blodtrykksmedisiner og smertestillende. Leveringen har alltid vært rask og pålitelig, og kundeservice har vært utmerket. Jeg har også funnet prisene på MediNorge å være veldig konkurransedyktige. Jeg vil anbefale MediNorge til alle som ønsker en pålitelig og praktisk måte å få sine medisiner på.

Kari, Drammen.
Ved å bli på vårt nettsted samtykker du automatisk til lagring og behandling av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.